WEBFORUM Cup

Používateľov profilový obrázok
Igoca
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 3 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Igoca »

Neboli ďaleko, lebo som ich trafil aj ja :!: a to je čo povedať :oops: Ale tie pod nosom - som zabudol :twisted:
SIG1
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 3 months

Príspevok od používateľa SIG1 »

Mi starší páni sme už taký, na daleko vidíme dobre a trafíme, pod nosom 2 m netrafíme ani ho... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
inspiring_hamilton

Príspevok od používateľa inspiring_hamilton »

Balistoil... čo to tu prosím ťa hovoríš o mojej presnosti v hádzaní? :roll: kto to čo na mňa hovoril, určite to nebude pravda :D to bude nejaký komplot ( xmaster- vidíš pravidelne pred spaním minimálne jedno :D:D:D).... nemôžeš všetkému veriť :D.
Počúvajte a to bude aj nejaké roztrenírkovanie pred streľbou? Viete , aby sme vôbec zistili, či to má význam vôbec strieľať a či nie je lepšie robiť " křoví" a fotografa :D:D:D:D špiona .......
BALISTIK
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Nie Bionda to bol akoze humor :roll: dobre navrhujem aby sme isli prvy organizatori,aby sme mali cas preglgat misky,alebo sa venovat WFC humoru :wink: prvy noacoak-on rad chodi prvy ,to by ste mali vidiet kolko dal miss v Cachticiach.Pytali kto pojde prvy ja len tak ze on,a on aj isiel.Druhy bbpd-aby som vedel ako mam ist,lebo ked idem ja potom sa on po mne moc snazí :cry:
inspiring_wu

Príspevok od používateľa inspiring_wu »

balistik, je jedno, aké bude poradie, mne stačí, že ošmirgľujem hrdzu zo Shadowa a máš sa aj tak po riti. nejaký plastic-fantastic ma nemôže poraziť :)
Igoca
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

marek - nestraš BalistOila, lepí mu ako pred KN a zase sa vyhovorí na deti a nepríde. Vieš že má z Teba BOBA / Deti sú v Litp. Lúžžnej už 2hý týždeň / chachacháááááááá
BALISTIK
moderátor

Kdeze igoca deti su uz davno doma :lol: nervy mi žeru :roll: bbpd takych jogurtov porazam aj lavou rukou :lol: ved zajtra ho musim psychycky zdeptat,dame tasenie prebitie a tak :twisted: :lol: splity pod 0.15 neurobi ani za toho,to noacoak-skorej ako on. :wink:
inspiring_tereshkova

Príspevok od používateľa inspiring_tereshkova »

Bionda - po preteku v KN sme sa ešte stretli na pumpe a tam sme dohodli, že igoca (kto iný) dá urobiť stránku o WFC, kde BUDEŠ pravidelne prispievať s komentárom a aj fotodokumentáciou - a kronika je vyriešená :lol: :lol: :lol:
Ďakujem že súhlasíš.
Igoca
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Priebežné výsledky a stav WFC 2009 !
Sú spracované na základe dosiahnutých bodov, a je zarátaných 5 najlepších výsledkov, pokiaľ ich účastník má.
:
http://spreadsheets.google.com/ccc?key= ... -law&hl=cs

Doplnené fotky z Komárna !
http://www.grandpower.eu/phpBB2/viewtop ... 0627#10627
SIG1
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 3 months

Príspevok od používateľa SIG1 »

Igoca je to výborné :shock: :shock: :shock: :shock:
BTV
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 8 months

Príspevok od používateľa BTV »

No ako som tak pozeral na tie fotky, tak hrozne lutojem ze som do toho Komaromu nesiel.... :cry:

No nic, na dalsej akcii urcite chybat nebudem.... :wink: :twisted:
BALISTIK
moderátor

Ja som sa dnes stretol s foristami Robom a Biondou,konstatujem fajn ludkovia hlavne ze je sranda.Pozor rob999 tasi s prvej rany na poper na 10m za 1.55s s 2kondicie,Pozor Bionda tiez len fotak :lol:
rob999
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 4 months

Príspevok od používateľa rob999 »

Počul Balistoil, to bola náhoda :lol:
inspiring_hamilton

Príspevok od používateľa inspiring_hamilton »

Balistoil má u mňa ešte sľúbené, že ho odfotím ako "celebritu" , aby mal 4 nábojnice vo vzduchu a on so sústredenou tvárou :D - on to tak niekde videl a chce to i on, tak potom mu to musíme umožniť a ostatní mu spravíte "křoví"+ publikum s ováciami- potlesk má už nahratý :D.
Glock34- tie komentáre sú čisto čisté produkty made in Igoca :lol: - ja by som foto mohla dodávať, ale hlavný kronikár by mal byť asi niekto iný a nie ja :D predsa Igoca- Igoresko! Zvážte, tie vtipné komentáre by neboli - a sami vidíte, že by to bola veľká škoda :D :D
Rob999 ty tu nehraj... ešte aj v noci zo sna nacvičuješ tasenie :D......
BALISTIK
moderátor

Tak som sa vcera snazil dat davku a Bionda nic necvakla :roll: To kropenie na parkure este novy co ma nevideli v akcii nevideli,ale chalani s Tekova uz ano :twisted: bol odo mna jeden pachatel-na terci ci som mu nefukol hned pat ranovu polozku :oops:
Zamknuté

Návrat na "Webforum CUP"