No, clovek mu chce dat zarobit (30€) a on nanho takto. A potom ze na Slovensku nie su peniaze.
Tymto mi ujde junovi termin a podla prislusnika PZ v PP na oddeleni zbrani a streliva dalsia skuska az 28.9.
Ako som sa pozeral dnes v TV novinách, tak asi majú ortopédi asi fakt málo. Primár oddelenia, vychýrený odborník v okolí Nitry...a kuwa, potreboval brať úplatky.meno112 napísal:Tak, dnes som prisiel do ordinacie, ...
Vidim, ze si ma poda na LPK.
No, clovek mu chce dat zarobit (30€) a on nanho takto. A potom ze na Slovensku nie su peniaze.![]()
takže mi nie je jasné, prečo vlastne chodíš na kontrolu ku obvoďákovi. Ale budiš, chirurg tak usúdil, jeho dôvody.meno112 napísal:Po operacii kolena.
§ 2
(1) Lekársku prehliadku môže vykonať len lekár so špecializáciou v špecializačnom odbore všeobecné lekárstvo, ktorý poskytuje všeobecnú ambulantnú zdravotnú starostlivosť pre dospelých, alebo lekár so špecializáciou v špecializačnom odbore pediatria, ktorý poskytuje všeobecnú ambulantnú zdravotnú starostlivosť pre deti a dorast [ďalej len "všeobecný lekár"1)], s ktorým má žiadateľ uzavretú platnú zmluvu o poskytovaní zdravotnej starostlivosti; pri posudzovaní zdravotnej spôsobilosti musí prihliadať aj na predchádzajúce záznamy v zdravotnej dokumentácii žiadateľa.
Na prvú vetu dal odpoveď fotograf. Moja dievka donedávna bola takto u svojho detského/dorastového lekára. Po starom bol vek do 26 rokov, čo sa odvíjalo od prípadného štúdia na VŠ.matus69 napísal:Ak má detského lekára, tak ten ta vyšetruje len do 19 rokov.
Ak za vyše 11 rokov nepotreboval žiadneho lekára (nezabudni na výmenné lístky) tak je pre mňa s takým perfektným zdravím nadčlovek.