7,62x39 pre vz. 58
Waffen,
Neohovaral som Vas ani som neuvadzal nepravdy, len som upozornoval buducich kupujucich ze sa takato situacia moze vyskytnut a aby si dali vacsi pozor ako ja.
Nikde som nepisal ze z vasej strany nebola ochota problem riesit.
I ked ste mi ponukli vymenu nabojov za potlacene (CIP) tak som tuto ponuku odmietol, pretoze znamy ktoremu tieto naboje isli zacal s nimi strielat a dokonca dnes su uz minute - ale o tom som Vas informoval po telefone.
Aby som uviedol veci na pravu mieru - nemal som v umysle Vam ublizit, ale ak sa tak stalo, tak sa ospravedlnujem. Dovod preco som napisal co som napisal som uz uviedol vyssie.
Islo mi hlavne o predchadzanie nedorozumeniam takehoto druhu.
Neohovaral som Vas ani som neuvadzal nepravdy, len som upozornoval buducich kupujucich ze sa takato situacia moze vyskytnut a aby si dali vacsi pozor ako ja.
Nikde som nepisal ze z vasej strany nebola ochota problem riesit.
I ked ste mi ponukli vymenu nabojov za potlacene (CIP) tak som tuto ponuku odmietol, pretoze znamy ktoremu tieto naboje isli zacal s nimi strielat a dokonca dnes su uz minute - ale o tom som Vas informoval po telefone.
Aby som uviedol veci na pravu mieru - nemal som v umysle Vam ublizit, ale ak sa tak stalo, tak sa ospravedlnujem. Dovod preco som napisal co som napisal som uz uviedol vyssie.
Islo mi hlavne o predchadzanie nedorozumeniam takehoto druhu.
-
inspiring_boyd
Inzo napísal:pre karo82 a Butvin:
v pondelok (17.1.2011) som v Kolarove nakupil naboje vz.43 aj ja. a:
1. CIPovanie bez problemov
2. zatial som vystrielal 120 a absolutne bez problemov, ani jedna zadrzka alebo ina porucha
zavady sa netykaju wafenu ... ten je len distributor ... niekto ich vyrobil.....potlacil ...a niekto ich mal X dni/rokov v sklade ......
co je na celej veci mile a sveci o serioznosti predajcu ze su ochotny riesit tieto "zavady" ......
-
inspiring_boyd
to som mal na mysli ......
ohladom funkcnosti/spolahlivost
armada ich musela niekde od datumu vyroby niekde skladovat ... vieme v akych priestoroch to bolo ?
niekto to pre armadu vyrobil neviem v akom roku ....
v neposlednom rade ani renovovany vyrobcovia nemaju vzdy 100% strelivo
preto si myslim ze wafen "nemoze" za urcite "vady" nabojov
co sa tyka znacenia ..... osobne neviem kto ich znaci ci firma osobne ale pocitam ze nejaky "zmluvny partner .... takze z zvade mohlo prist u neho nie wafenu ....preto som pisal ci si prekontroluju kazdu bednu osobne ci je znacena
v obchodoch sa aj este dnes stane ze pri zakupeni tovaru nema slovensky preklad ....
ps a ani neviem preco vlastne reagujem mozno preto ze to co napisal butvin niekto zobral prilis osobne .....
ohladom funkcnosti/spolahlivost
armada ich musela niekde od datumu vyroby niekde skladovat ... vieme v akych priestoroch to bolo ?
niekto to pre armadu vyrobil neviem v akom roku ....
v neposlednom rade ani renovovany vyrobcovia nemaju vzdy 100% strelivo
preto si myslim ze wafen "nemoze" za urcite "vady" nabojov
co sa tyka znacenia ..... osobne neviem kto ich znaci ci firma osobne ale pocitam ze nejaky "zmluvny partner .... takze z zvade mohlo prist u neho nie wafenu ....preto som pisal ci si prekontroluju kazdu bednu osobne ci je znacena
v obchodoch sa aj este dnes stane ze pri zakupeni tovaru nema slovensky preklad ....
ps a ani neviem preco vlastne reagujem mozno preto ze to co napisal butvin niekto zobral prilis osobne .....
- -Tommasino-
- prispievateľ
- Registered for: 16 years 3 months
Ano KolArms S.R.O. ich aj priamo značí a prebaluje, bol som svedkom 
Mimochodom k tomu skladovaniu. Ono v Kolárove ich prebalujú z originál armádnych bedien, čiže sú v plechovke zakonzervované. A v takomto stave vydržia hoooodne dlhú dobu a kadejaké prostredie.
Sú v presne v takomto stave predtým ako ich v KA oCIPujú a prebalia:
http://www.youtube.com/watch?v=qpNp3BCYgGk
Moje skúsenosti s KolArms S.R.O. sú veľmi pozitívne, železo od nich bolo v bezchybnom stave a náboje tiež. Dokonca sa dalo aj rozumne dohodnúť na počte bední ako min. odber
Takže vrelo odporúčam nákup.
Tommasino
Mimochodom k tomu skladovaniu. Ono v Kolárove ich prebalujú z originál armádnych bedien, čiže sú v plechovke zakonzervované. A v takomto stave vydržia hoooodne dlhú dobu a kadejaké prostredie.
Sú v presne v takomto stave predtým ako ich v KA oCIPujú a prebalia:
http://www.youtube.com/watch?v=qpNp3BCYgGk
Moje skúsenosti s KolArms S.R.O. sú veľmi pozitívne, železo od nich bolo v bezchybnom stave a náboje tiež. Dokonca sa dalo aj rozumne dohodnúť na počte bední ako min. odber
Takže vrelo odporúčam nákup.
Tommasino
-
inspiring_liskov