Butvin napisal:
(nic som nezmenil, Butvin ak ti to vadi, napis a hned tvoju cast odstranim ja alebo admin)
---------------------------------------------------------------------------
Mne sa stalo nieco podobne (K100 MK6 "E")... Mal som prebijane naboje (uz ani neviem ake) a pri strelbe mi zrazu neobtiahlo. Najprv som si myslel ze je problem v naboji, ale neslo mi ani obtiahnut. Zaver sa otvoril na cca 5mm. Skusal som ho otvorit silou, ale neslo, a tak kedze trcala hlaven trosku viac, tak som ju zobral do kliesti, zacal otacat a zaroven otvarat zaver... Nakoniec som nabojnicu vytiahol a aj dostrielal este v ten den cca 150 nabojov... Slapala perfektne ako pred tym....
Tu nabojnicu mam doteraz (asi neskalibrovana)
---------------------------------------------------------------------------
Pozrite si na tej nabojnici ako je dolu vyduta. K100 Mk6 seria E.
Pri vystrele urcite nebola nabojnica cela v hlavni.
To znamena, ze hlaven musela byt pocas vystrelu uzamknuta nespravne.
Kuro jednu vec nepochopim, preco si v tychto technickych otazkach taky tvrdohlavy. Ved ides len proti sebe, proti GP.
Pozeral som chronologiu K100. Ved ty si to mu venoval aj dusu tak preco v tom nepokracujes. Zoberem malu zvaracku, male brusky, varim brusim skusam.
Dam K100 hlavne mentosom do ruky "na a strielaj" a analyzujem.
A vacsina ludi su uplni mentosi, pre ktorych zbran je len prostriedok "bububu ja mam gun". Nie tvoje zmyslanie "ty s tym nevies strielat".
Zbran musis urobit ako lopatu, ako klucku na dverach ktoru chyti hockto do ruky a stale funguje.
Preto je Glock tam kde je lebo sleduje na com si ty mentosi "natlkaju papulu" aby sa im to uz nestalo, meni podla nich a oni su mu za to vdacni volbou zbrane.Ti co s K100 strielaju ako BALISTIK a spol. to maju ako hobby, bavi ich to. Oni chyby robit nebudu, lebo vedia na co su K100 fajnove a co maju radi.
Ale taki co maju zbran pri sebe lebo musia (a tych je ovela viac) sa zbrani prisposobovat nebudu. Ide, nejde cau a preferuju druhu. Ich nezaujima "lebo iny naboj, lebo zle puzdro, lebo zly olej".
Ak ma byt K100 do buducnosti nosnym pilierom GP tak by si mal na nej tvrdsie popracovat.