Psychotesty - psychológovia, odporúčania
-
inspiring_panini
Prosím ťa, môžeš mi povedať prečo do Salvusu? Je také ťažké sa vyhnúť Kleinmannovi, Mathemu, Skokanovi a vybrať si jedného z tých zvyšných 12 miliónov psychológov, ktorí o majiteľoch zbraní nerozprávajú do médii kraviny?sparks napísal:tak som objednany konecne do SALVUSU , v stredu idem na to.
poprosim vas o rady a postrehy, ako to prebiehalo,na co si dat pozor a ci zvyknu robit problemy,
dakujem
-
inspiring_sutherland
-
inspiring_panini
-
inspiring_sutherland
zrazu ste moralisti, ano idem tam kde to robia masovo,pretoze to tam je lacnejsie, pretoze maju volne terminy-co je najpodstatnejsie a ako som spominal pretoze tu na fore boli na nich dobre odporucania, to ze v televizi naky pan doktor ktory pracuje pre salvus povedal to co povedal aby si spravil reklamu tak sa mam teraz zblaznit ci co.
neh sa paci dajte mi inu ponuku za tu cenu a volny termin a pojdem tam
neh sa paci dajte mi inu ponuku za tu cenu a volny termin a pojdem tam
-
inspiring_panini
-
inspiring_zhukovsky
Kua chlapi, veď hľadajte trocha 
http://www.azet.sk/firma/736358/mgr-vie ... a-poradna/
Dnes som u Mgr. Sýkorovej bol. Príjemná pani, seriózny prístup, z tej trochy konverzácie som pochytil, že asi nemá dobrý názor na magorov, ktorí principiálne odmietajú zbrane.
Termíny no problem, cena 60 rubľov, kartičky plus papierový posudok (pre istotu) okamžite. Raz za týždeň alebo dva, neviem presne, vraj chodí aj do Žiliny. Inak BA, poliklinika Karlova Ves.
Tak sa vyondite na Slavus! Ja som tam tiež bol objednaný a keď som si prečítal tu na fóre, komu to patrí, zavolal som im, že ďakujem ale pán majiteľ si to u mňa pohnojil. Nech mu to odkážu.
http://www.azet.sk/firma/736358/mgr-vie ... a-poradna/
Dnes som u Mgr. Sýkorovej bol. Príjemná pani, seriózny prístup, z tej trochy konverzácie som pochytil, že asi nemá dobrý názor na magorov, ktorí principiálne odmietajú zbrane.
Termíny no problem, cena 60 rubľov, kartičky plus papierový posudok (pre istotu) okamžite. Raz za týždeň alebo dva, neviem presne, vraj chodí aj do Žiliny. Inak BA, poliklinika Karlova Ves.
Tak sa vyondite na Slavus! Ja som tam tiež bol objednaný a keď som si prečítal tu na fóre, komu to patrí, zavolal som im, že ďakujem ale pán majiteľ si to u mňa pohnojil. Nech mu to odkážu.
- dirty.harry
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 15 years 10 months
-
inspiring_montalcini
Tak uz to mam za sebou, spolu s 2 kamaratmi, co idu robit papiere.
Robili sme u doktorky Marii Gaziovej v Spisskej Novej Vsi (http://www.zzz.sk/?profil=1408).
Cena, podrzte sa, 30€
(klubova zlava pre clenov Spisskych strelcov + mnozstevna zlava, boli sme 6ti dokopy), co viem tak bezne berie 50€.
Testy na pocitaci s ledkami, gombikmi a pedalmi. Co som si vsimnol pri nastavovani, tak by malo ist o test pre prof. vodicov prevazajucich nebezpecny naklad. Je dobre vediet, ze mam zorne pole 170º
Ktomu rucne pisany zivotopis, dotaznik, kreslenie, osobny pohovor, kamos mal aj skvrny.
Pristup velmi pohodovy a profesionalny.
Zvlastne vsak je, ze jednemu s kamosov odmietla vydat karticku, kym jej nedonesie nejaky posudok od ocnej. Ta mu nasla nejaku skrytu vadu na oku a on sa o tom psychologicke zmienil. A vraj este nespravil nejaky ten pocitacovy test, tak preto.
Trochu ma to zarazilo, ze psychicky je vporiadku (karticku uz vystavila a podpisala, len si ju nechala v sufliku), no potvrdenie vyda az potom, co zacne nosit okuliare alebo ina marha ??? Nema nahodou toto posudzovat ocna lekarka ?
Robili sme u doktorky Marii Gaziovej v Spisskej Novej Vsi (http://www.zzz.sk/?profil=1408).
Cena, podrzte sa, 30€
Testy na pocitaci s ledkami, gombikmi a pedalmi. Co som si vsimnol pri nastavovani, tak by malo ist o test pre prof. vodicov prevazajucich nebezpecny naklad. Je dobre vediet, ze mam zorne pole 170º
Ktomu rucne pisany zivotopis, dotaznik, kreslenie, osobny pohovor, kamos mal aj skvrny.
Pristup velmi pohodovy a profesionalny.
Zvlastne vsak je, ze jednemu s kamosov odmietla vydat karticku, kym jej nedonesie nejaky posudok od ocnej. Ta mu nasla nejaku skrytu vadu na oku a on sa o tom psychologicke zmienil. A vraj este nespravil nejaky ten pocitacovy test, tak preto.
Trochu ma to zarazilo, ze psychicky je vporiadku (karticku uz vystavila a podpisala, len si ju nechala v sufliku), no potvrdenie vyda az potom, co zacne nosit okuliare alebo ina marha ??? Nema nahodou toto posudzovat ocna lekarka ?
Ruskyj tak to ti mohla dat aj potvrdenie pre profi vodicov co jazdia s majakmi a ADR
Aspon tu jasne vidiet ako si robia co chcu kazdy si nastavi iny test.
Cenovo ale dobre lebo v okoli BA pytaju za ADR a majaky cca 90 Eur .
Co sa tyka podporovania ludi ktory z nas robia degesov a maniakov tak je to zle. Ked nebudu mat co robit ich problem my sme s tymi vyhlaseniami nezacali. Oni nas oznacili za to cim masiruju tento narod. To ze ich nemame radi si sposobili sami a nech si potom znasaju nasledky ze nebudu mat koho testovat a teda ani zarabat. Radsej dam zarobit normalnemu psychosovi co nevyskakuje v TV .
Velmi dobre si pamatam na jednu psychologicku co vyhlasila na Markize ze terene auta si kupuju ludia co si tym liecia svoje komplexy. Ach jaj ale to ze ako sa ma clovek dostat do terennu ked to je jeho robota to uz zabudla dopovedat....
Aspon tu jasne vidiet ako si robia co chcu kazdy si nastavi iny test.
Cenovo ale dobre lebo v okoli BA pytaju za ADR a majaky cca 90 Eur .
Co sa tyka podporovania ludi ktory z nas robia degesov a maniakov tak je to zle. Ked nebudu mat co robit ich problem my sme s tymi vyhlaseniami nezacali. Oni nas oznacili za to cim masiruju tento narod. To ze ich nemame radi si sposobili sami a nech si potom znasaju nasledky ze nebudu mat koho testovat a teda ani zarabat. Radsej dam zarobit normalnemu psychosovi co nevyskakuje v TV .
Velmi dobre si pamatam na jednu psychologicku co vyhlasila na Markize ze terene auta si kupuju ludia co si tym liecia svoje komplexy. Ach jaj ale to ze ako sa ma clovek dostat do terennu ked to je jeho robota to uz zabudla dopovedat....
-
inspiring_panini
-
inspiring_brown
Trocha offtopic ale niekto tu prednedavnom spominal zaujimave portfolio psychologov - mäsokombinát. Tato fofo to myslim uplne vystihuje. A z velkosti pisma som si domyslel co je asi najvacsi kseft
(viem ze niektori toto centrum navsivili a vsetko prebehlo v poriadku , neriesim ich profesionalitu) Kde inde dostanete romantiku v jacuzi, sexi zuvacky a popritom si vybavite papier na zbran za 75e

-
parabellum
- prispievateľ
- Dátum registrácie: 16 years 8 months
A ked zaplatis tych 75 €, tak to je to zehlenie tvare
Inac pan Kleinmann je kazdu chvilu v spravach. Minule bol na JOJ-ke 2 krat v tych istych spravach. Mimo ineho tam bola reportaz o povinnych seansach vodicov, ktori nafukali. Ked sa niekto takto previni, musi povinne absolvovat taketo sedenia. Akurat tam rozoberali, ako treba pit a kolko treba cakat, aby clovek nenafukal.
Ale teraz vazne. Vieme, ako lobovala komora psychologov pri tvorbe novely zakona a vyhlasky. Nebol nahodou pan Kleinmann 1. viceprezident tejto komory?
Treba to viac dostat do povedomia strelcov.
Tu som sa docital, ze ma rad divinu:
http://www.moj-mobil.sk/post/phdr-karol-kleinmann-1268/
Ale to mu uz nevadi, ze tu divinu musel niekto ulovit strelnou zbranou
Inac pan Kleinmann je kazdu chvilu v spravach. Minule bol na JOJ-ke 2 krat v tych istych spravach. Mimo ineho tam bola reportaz o povinnych seansach vodicov, ktori nafukali. Ked sa niekto takto previni, musi povinne absolvovat taketo sedenia. Akurat tam rozoberali, ako treba pit a kolko treba cakat, aby clovek nenafukal.
Ale teraz vazne. Vieme, ako lobovala komora psychologov pri tvorbe novely zakona a vyhlasky. Nebol nahodou pan Kleinmann 1. viceprezident tejto komory?
Treba to viac dostat do povedomia strelcov.
Tu som sa docital, ze ma rad divinu:
http://www.moj-mobil.sk/post/phdr-karol-kleinmann-1268/
Ale to mu uz nevadi, ze tu divinu musel niekto ulovit strelnou zbranou