HK P30 - prakticke skusenosti

inspiring_ramanujan

Príspevok od používateľa inspiring_ramanujan »

aj do nylonu moze ist alen sa nemoze cistyt ale ja som z hk spokojny oproti gloku urcite
Používateľov profilový obrázok
maros15
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa maros15 »

Pohoda.HK je super.Len som skusal.kto sa chyti :wink:
kriznik
prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa kriznik »

miseb napísal:pre tych co viete anglicky, tu rozoberaju ten problem na hkpro fore:
http://www.hkpro.com/forum/showthread.php?t=100952

na tych fotkach, co tam niekto dal, to vyzera hrozne, dufam ze moja tak nedopadne

dalsi link
http://hkpro.com/forum/showthread.php?t=77686
Podla diskusie na hkpro je to vada od vyroby, vraj bez vplyvu na funkcnost. Otazne je, pri akej odchylke paky od ramu to bude riesene ako zavada na reklamaciu. Na HK by nemalo nic zbytocne odstavat a hrkat :shock:
Moja P30L ma pravu paku na doraz k ramu, bez hrkania, oproti lavej pake ma vertikalnu volu 1mm.
inspiring_ganguly

Príspevok od používateľa inspiring_ganguly »

...
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 18 Jan 2011, 20:13, upravené celkom 1 krát.
inspiring_ramanujan

mne to odstava cca 1 mm ale hrka toale mal som to rozobrate ale neda sa to odstranit ale nemalo by sa to zvätcovať
inspiring_ramanujan

OBJEDNAL SOM SI PUZDRO OD FALKO Fobusa hk2 rotacne na lavu stranu tvrdil ze predali vela kusou na hk p30 maju ju tam a puzdro tam pasuje tak som zvedavy ked pride do troch tyznou mal by som ho mat
miseb
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa miseb »

ja som nakoniec objednal od falca kozene opaskove tvarovane cislo 34
http://www.falco.sk/e-obchod/1-puzdra-n ... ve-puzdra/

maju presny odliatok P30ky podla ktorej to vytvaruju, umele som nechcel, koza bude podla mna setrnejsia voci povrchu zbrane
aris
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa aris »

tak dajte vediet chlapi, ako to sedi
friendly_grothendieck

Príspevok od používateľa friendly_grothendieck »

Zdravim vsetkych. Objednal som si P30L a momentalne riesim dilemu s opaskovym a stehenym puzdrom. Viete mi nieco odporucit? Alebo nejaku web adresu predajne okrem tej co je vysie uvedena :) Citam tu ze nylon vadi povrchovke :( , tak neviem ci kozene, alebo plastove. Neviem ake vyhody a nevyhody maju uvedene materialy, pretoze to bude moja prva zbran. Viem ze tu neriesite L-kovu, ale ine temy uz nenavstevuje nik. Vopred dakujem :D
aris
častý prispievateľ

ja ju mam zatial v nylone a nebadam nejake problemy.
friendly_grothendieck

Príspevok od používateľa friendly_grothendieck »

aris
a co mas za puzdro?
aris
častý prispievateľ

od falca

ale hladam nieco podobne fobusu
a na leto planujem nejaku ladvinku, ci ako sa to vola.
miseb
občasný prispievateľ

Príspevok od používateľa miseb »

flanker,
ja uz som to zistoval, na P30ku zatial vela puzdier nie je, pozri moj prispevok, tam som uviedol nejake linky puzdier zo zahranicia, ale tie su len na klasicku, Lkova je este novsia verzia, tak predpokladam ze ich bude este menej...
ja by som to riesil kozenym, s otvorenym spodkom pri hlavni a pri objednavke by som im povedal nech puzdro predlzia na hlavni
Jack
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Aris, keď budeš badať problémy, tak povedz. :lol:
C08R4
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa C08R4 »

Jack, mohol by si mi nieco povedat u HK o "stepped chamber"? Je fakt, ze HK ma zevraj nejako divne zuzenu komoru napredu a nabojnice su zuzene po vyhodeni v prednej casti a sposobuje to aj zadrzky a vyberavost na strelive. Ale nemaju to vsetky HKcka, ale pridalo mi to na obavach, kurna . Zevraj to je kvôli nepreslahovaniu ohna okolo nabojnice, kvoli mensiemu opotrebovavaniu komory a nepreslahovavaniu ohna na celo zaveru a do udernikovej sachty . Jack mrkni foto, je to tam jasne vidiet:

http://www.strelectvi.cz/forum/hk-p30-v3-t3188.html

Ked bude mat takuto komoru, tak tu P30 zrejme odmietnem.
Napísať odpoveď

Návrat na "Heckler & Koch"