Ale ja nemám problém s prihlásením, to mi robí samo. Dám WF.sk, vidím že niektoré témy sú vysvietené na žlto ale keď kliknem na "Zobraziť nové príspevky od poslednej návštevy" tak nič, všetko akože prečítané. Skúšal som aj podľa Ja som-a ale stále nič.
Hm, bude to niečo iné. Pred niekoľkými minútami som dostal mail o novej PM, po odoslaní odpovede som mal rovnakú chybovú hlášku a PM sa objavila v "Nedoručené", takže by mala byť odoslaná.
mne teraz zacalo vyhadzovat ttoto Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (11) in /var/www/webforum/db/mysql4.php on line 48
Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /var/www/webforum/db/mysql4.php on line 332
Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /var/www/webforum/db/mysql4.php on line 333
phpBB : Kritická chyba
Áno aj nie. Presne je to tak že správu si odoslal a už sa nemusíš o nič ďalej starať. Keď si ju prijímateľ otvorí tak sa tebe presunie s priečinka nedoručené do priečinka odoslané a ty v tom momente budeš vedieť že už ju prijímateľ prijal.
Neviem ci tymto problemom trpim iba ja alebo je vas viac... po precitani noveho prispevku by sa tento mal odsvietit, ako precitany. Avsak nestane sa tak a zostane vysvieteny este pocas niekolkych hodin/dni...