Chyby na fóre

Nahlasovanie chýb, odkazy adminom a moderátorom, kontakt na admina etc.
Používateľov profilový obrázok
3500korun
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 5 months

Príspevok od používateľa 3500korun »

Ale ja nemám problém s prihlásením, to mi robí samo. Dám WF.sk, vidím že niektoré témy sú vysvietené na žlto ale keď kliknem na "Zobraziť nové príspevky od poslednej návštevy" tak nič, všetko akože prečítané. Skúšal som aj podľa Ja som-a ale stále nič.
inspiring_tharp

Príspevok od používateľa inspiring_tharp »

Pri odosielaní PM mi vyhadzuje nasledovnú chybovú hlášku:
Všeobecná chyba

Failed sending email :: PHP ::

DEBUG MODE

Line : 234
File : emailer.php
Správa sa objaví v priečinku Nedoručené čo by malo znamenať, že bola odoslaná v poriadku.

Čo teda táto chyba znamená? Problém s odoslaním notifikačného emailu o prijatej PM?
Panzer
Administrátor
Registered for: 18 years 10 months

Príspevok od používateľa Panzer »

berserker napísal:...Čo teda táto chyba znamená? Problém s odoslaním notifikačného emailu o prijatej PM?

S najväčšou pravdepodobnosťou. Problém s nastavením odosielania emailov a nefunkčnosť hromadného posielania emailov je tu odkedy som sem prišiel. :?
inspiring_tharp

Hm, bude to niečo iné. Pred niekoľkými minútami som dostal mail o novej PM, po odoslaní odpovede som mal rovnakú chybovú hlášku a PM sa objavila v "Nedoručené", takže by mala byť odoslaná.
inspiring_shirley

Príspevok od používateľa inspiring_shirley »

mne teraz zacalo vyhadzovat ttoto Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (11) in /var/www/webforum/db/mysql4.php on line 48

Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /var/www/webforum/db/mysql4.php on line 332

Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /var/www/webforum/db/mysql4.php on line 333
phpBB : Kritická chyba

Could not connect to the database

ked idem na hlavnu stranku,
Vova
prispievateľ
Registered for: 14 years 3 months

Príspevok od používateľa Vova »

Ak som to teda správne pochopil, tak ak odošlem PM a potom ju nájdem v priečinku nedoručené(dnes sa mi to stalo), mám ju považovať za doručenú?
pif paf
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 2 months

Príspevok od používateľa pif paf »

Áno aj nie. Presne je to tak že správu si odoslal a už sa nemusíš o nič ďalej starať. Keď si ju prijímateľ otvorí tak sa tebe presunie s priečinka nedoručené do priečinka odoslané a ty v tom momente budeš vedieť že už ju prijímateľ prijal.
Vova
prispievateľ
Registered for: 14 years 3 months

Príspevok od používateľa Vova »

Ahá, takto to teda je... Díky moc! :wink:
majac
častý prispievateľ
Registered for: 19 years 3 months

Príspevok od používateľa majac »

Neviem ci tymto problemom trpim iba ja alebo je vas viac... po precitani noveho prispevku by sa tento mal odsvietit, ako precitany. Avsak nestane sa tak a zostane vysvieteny este pocas niekolkych hodin/dni...
Next
prispievateľ
Registered for: 16 years 2 months

Príspevok od používateľa Next »

Prestane svietiť keď dáš refresh, alebo klikneš hore na link vedľa Navigation.
Jean
prispievateľ
Registered for: 14 years 8 months

Príspevok od používateľa Jean »

Ahojte, pri surfovani cez Iphone sa mi na konci stránky webfora zobrazuje ďalšia stránka regiononline.sk. Robí to asi posledné 2 tyzdne.
inspiring_shannon

Príspevok od používateľa inspiring_shannon »

mne taktiez, niekedy to neprijemne skoci pri scrolovani stranky a byva to dost otravne.
Jean
prispievateľ
Registered for: 14 years 8 months

Príspevok od používateľa Jean »

Mne to scroll rozhodi stale.
dirty.harry
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa dirty.harry »

Ukazuje pri prispevkoch spravny cas? Mne sa zda, ze o hodinu menej...?
inspiring_tharp

Je to možné. Vpravo dole sa píše "Časy uvádzané v GMT + 1 hodina" a teraz máme letný čas, teda GMT+2.

edit: Po odoslaní príspevku som si pozrel čas a je tam o 1 hodinu menej, teda sa nezohľadňuje letný čas.
Napísať odpoveď

Návrat na "Správa fóra"