Remington 700 (variacie)

Používateľov profilový obrázok
TURBIAK
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 3 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TURBIAK »

tak ako pise gunslinger, da sa to prehodit ,orig. spust ma vsetky koliky z rozlisovanymi hlavickami v podstate ako nity, Timney ako vidno na foto ma klasicky kolik teda no problem ho vyrazit vonku, predsa sa nemoze predavat spust s tym aby sa uzaver nedal vybrat vonku

http://www.midwayusa.com/viewProduct/?p ... ber=769137
lovec
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 20 years 8 months

Príspevok od používateľa lovec »

Kedze stale tocime vacsinou o upravach R700,tak pokracujem s temou naklonena montaz tu. Standartna Leupoldacka vydala s klikanim zial iba po ca. 620m a game over.
Nahodil som Warne Maxima Tactical s 20MOA a dnes som na to supol kruzky Leupold Mk.4 (boli okamzite k dispozicii,tak som ich zobral).Teraz to vsetko tuhne a zreje.....tak snad ked bude cas cez vikend,mazem na strelnicu a snad stvorim nejake primerane foto.
Gunslinger
moderátor
Dátum registrácie: 17 years 11 months

Príspevok od používateľa Gunslinger »

lovec: V nedelu to mozes vyskusat na DPSke :wink: :twisted:

Gunslinger
tenorista
prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 4 months

Príspevok od používateľa tenorista »

ja som mal tiež origoš montáž leupold. mne končila pri 800m teraz tiež lišta ale krúžky night force( hidia sa mi k optike).v sobotu máme akciu ,ak to nepreženieme tak by som asi došiel pozrieť a prípadne aj skúsiť streliť.
TURBIAK
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Cau tenorista....mas 5,5-22x50 nie ?? teda 100MOA elevacia

mal si rovnu montaz a nepreklikal si sa aj tak cez 800m???
lovec
častý prispievateľ

Guns: Rad,ale asi mi to nevyda.... :evil: :? ....budem musiet otestovat u nas v Šali (trosku problematicke na 300m,no ale panboh zaplat za to) a pevne verim,ze mi nic nepride do toho,aby som prisiel na M-SR.
tenorista
prispievateľ

Turbiak:áno mám tento NF,možno aj išiel niečo nad 800m ale na súťaži som to na 900 a 1000m musel prerátavť a premierovať cez mil dot.
lovec
častý prispievateľ

AKI napísal:Lovec:
Daj vediet ako to dopadlo s tym Roedale chcel som od nich objednat brzdu tiez.
Spravna - NEREZOVA - ustova brzda mi prisla od Roedale po cca. 11-12 tyzdnoch od zaplatenia. A to som kazdy 7,8,9,10 tyzden pocuval v telefone,uz sa vyrabaju,uz ti ju tento tyzden posielam.....atd. Nakoniec som im povedal,nech sa zobudia (velmi jemne synonymum pre to,co si vypoculi),ved predsa neobjednavam suciastku do raketoplanu. A zrazu o dva dni od telefonatu ustovka prisla (asi sa zjavila,alebo odpadla z Endeavour-u,ked letel ponad nich).

Druha vec - objednal som z Nemecka od Amlingera "nastavitelnu" nylonovu licnicu Blackhawk - neviem ci som dneska mimo,ale asi je to na lavaka. Aj ked som nikde takuto volbu nevidel. Mohol by niekto (tusim tenorista) dat foto,ako to ma byt nasadene pre pravaka. Lebo mi to nejak nejde do hlavy. Diky vopred.
AKI
expert
Dátum registrácie: 22 years 8 months

Príspevok od používateľa AKI »

povestna nemecka spolahlivost sa niekde stratila... Teraz mas dve ustovky?
tenorista
prispievateľ

foto môžem nejaké dať ale dnes mám dobrú náladu tak za flašu whiky ti dám aj blackhawka vymenil som pažbu a je mi na...
lovec
častý prispievateľ

Joooj, to by si bol zlaty chlapec. Uz ma ty ku.....y fasi....cke seru. V poslednej dobe co objednavam dojde nespravne....Ale daj prosim aj foto,vies ja som chlapec z dediny,tak nech mam istotu. Este raz vdaka za ochotu.

....EDIT: Beriem späť, licnica bude dobra. To je len tym, ze ja sa s takymto sofistikovanym a prepracovanym prislusenstvom na dedine nestretnem prilis casto..... :x :? :lol: Je prakticky obojstranna a univerzalne pouzitelna. A fcil sa idem hanbit hen za stodolu.... :oops:
lovec
častý prispievateľ

edit: vid hore .... :evil: :lol:
lovec
častý prispievateľ

Teraz konecne trosku k teme,foto aktualneho stavu Sendera:
http://album.volny.cz/show_image.php?fi ... 15b3_print
http://album.volny.cz/show_image.php?fi ... 9417_print

Sendero SFII posledna generacia,kal. .300WM,optika Zeiss Victory Diavari 6-24x56 ill. MilDot,montaz - lista Warne Maxima Tactical,kruzky Leupold Mk.4, ustovka Roedale Precision Stainless, licnica Blackhawk,bipod Harris BRM-S,upravena spust.
TURBIAK
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Lovec , vyzera to pekne:) ozaj na kolko si dotahoval tu ustovu brzdu ?? odporucam ti dat tam cca 7,3 Nm , rovanko ako na bedding pazby a priecne skrutky na kruzkoch montazi, znami to podcenil taku istu brzdu ma na 308w a po par vystreloch mu doslova odletela par metrov :!: ked si uz bol skusat ako sa ti zmenil rozptyl ??
lovec
častý prispievateľ

Brzdu som este nedotahoval....len som ju tam navliekol kvoli foto. :twisted: Chcel som ist cez vikend strielat,zial ale chcalo a chcalo a ....tak pojdem niekedy inokedy.
Napísať odpoveď

Návrat na "Športové zbrane"