ZP v mladom veku..

Používateľov profilový obrázok
BALISTIK
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Nás je 59členov,tento rok sa to zníži,aktívnych je cca 10ludí a skalnych tak 3ludia :roll: U nás je strelnica pre členov zadarmo,ale my ako klub platíme prenajom lebo sa nachadza na uzemi jednej obce.Startovne je pre členov polovične,preplacame si naklady-polovicu zo startovneho na sutažiach,samozrejme len tím čo maju vysledky.Naboje si ale vynancujeme sami :roll: Zvyšnych členov mame len kvoli tomu,že chcu mat rozne zbrane ale nestrielaju.
elegant_wiles

Príspevok od používateľa elegant_wiles »

no ako to tu tak citam najvyhodnejsie je asi ziskat clenstvo v klube...ked tak sa zastrielat trochu s niekym kto ma ZP a potom ziadost o samotny ZP... 8) ...uz len za tu moznost navstevovat strelnicu to myslim stoji :!:
arminius
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa arminius »

kapula napísal:Preco? lebo mas na to podla zakona pravo :)
Ale myslim ze s B by nemal byt problem, ak by sa pytal by som povedal "na ochranu osoby zdravia a majetku". Na to ti normalny policajt nic nemoze povedat.
Aj ja si to myslím , že by to malo byť tak :!:

A k ostatným príspevkom , to myslíte vážne , že sú také problémy :?:
Mne platí síce ešte 5 rokov , pri poslednom predľžovaní som problém nemal , ale aj ta sa dosť čudujem , no uvídím , čoho sa ešte dočkám :!:
yarco
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

BALISTIK:
Rozdiel medzi C a B je velky a policajt to musi vediet. Takisto rozdiel medzi E a B. Tie jeho odporucania a mudrosti "toto ano, toto nie" a "namiesto tohto tamto" boli len cistou iniciativou uradnika a robenim ramien. A kedze nenarazil u kolegu na odpor, bolo nakoniec po jeho.

arminius napísal:to myslíte vážne , že sú také problémy :?:

Poznas to - su a nie su. Ako kde a ako u koho. :?
Stastie praje pripravenym - treba poznat svoje (aj inych) prava a povinnosti a nepustit uradnika dalej, nez mu dovoluje zakon. A potom sa stastie mozno usmeje. Takto - :D.
BALISTIK
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

yarco-ano presne tak on je tak trocha prispaty v tomto obore,tak sním robia čo chcu :roll: Všetko je vecou ludí.Ked som kedysi pracoval ako SBS v banke ktora už davno krachla,tak nam nakupili CZ 100 a zapísali do vlastnych ZP,aby kvoli tomu firma nemusela mat trezor na zbrane apod.Ale vo Zvolene vtom čase boli problemy a nechceli im takto zapísat zbrane.A bol tam problem získat A teraz sa to zmenilo,ina metla inak zameta.
inspiring_carver

Príspevok od používateľa inspiring_carver »

No, ZP som si tiež robil hneď ako som mal 21 (v roku 2007), ale som si podával priamo žiadosť o A.-čko........ Inak v TN mi s A-čkom určité problémy robili, ale nakoniec som ho dostal...... Určite je to jednoduchšie ako napr. v BA.......
inspiring_wright

Príspevok od používateľa inspiring_wright »

ja som si nedavno robyl B v BA nemal som stim žiadni problem
teras planujem E tak uvydime musim si najst niaky klub večina ma omedzeni počet členou :(
eloquent_mirzakhani

Príspevok od používateľa eloquent_mirzakhani »

Tak a uz sa mozem pochvalit novym dokladom v penazenke s oznacenim A. Velmi sa tesim a som na seba hrdy:D
Napísať odpoveď

Návrat na "Zbrojný preukaz"