ZP v mladom veku..
Nás je 59členov,tento rok sa to zníži,aktívnych je cca 10ludí a skalnych tak 3ludia
U nás je strelnica pre členov zadarmo,ale my ako klub platíme prenajom lebo sa nachadza na uzemi jednej obce.Startovne je pre členov polovične,preplacame si naklady-polovicu zo startovneho na sutažiach,samozrejme len tím čo maju vysledky.Naboje si ale vynancujeme sami
Zvyšnych členov mame len kvoli tomu,že chcu mat rozne zbrane ale nestrielaju.
Aj ja si to myslím , že by to malo byť takkapula napísal:Preco? lebo mas na to podla zakona pravo
Ale myslim ze s B by nemal byt problem, ak by sa pytal by som povedal "na ochranu osoby zdravia a majetku". Na to ti normalny policajt nic nemoze povedat.
A k ostatným príspevkom , to myslíte vážne , že sú také problémy
Mne platí síce ešte 5 rokov , pri poslednom predľžovaní som problém nemal , ale aj ta sa dosť čudujem , no uvídím , čoho sa ešte dočkám
BALISTIK:
Rozdiel medzi C a B je velky a policajt to musi vediet. Takisto rozdiel medzi E a B. Tie jeho odporucania a mudrosti "toto ano, toto nie" a "namiesto tohto tamto" boli len cistou iniciativou uradnika a robenim ramien. A kedze nenarazil u kolegu na odpor, bolo nakoniec po jeho.
Poznas to - su a nie su. Ako kde a ako u koho.
Stastie praje pripravenym - treba poznat svoje (aj inych) prava a povinnosti a nepustit uradnika dalej, nez mu dovoluje zakon. A potom sa stastie mozno usmeje. Takto -
.
Rozdiel medzi C a B je velky a policajt to musi vediet. Takisto rozdiel medzi E a B. Tie jeho odporucania a mudrosti "toto ano, toto nie" a "namiesto tohto tamto" boli len cistou iniciativou uradnika a robenim ramien. A kedze nenarazil u kolegu na odpor, bolo nakoniec po jeho.
arminius napísal:to myslíte vážne , že sú také problémy![]()
Poznas to - su a nie su. Ako kde a ako u koho.
Stastie praje pripravenym - treba poznat svoje (aj inych) prava a povinnosti a nepustit uradnika dalej, nez mu dovoluje zakon. A potom sa stastie mozno usmeje. Takto -
yarco-ano presne tak on je tak trocha prispaty v tomto obore,tak sním robia čo chcu
Všetko je vecou ludí.Ked som kedysi pracoval ako SBS v banke ktora už davno krachla,tak nam nakupili CZ 100 a zapísali do vlastnych ZP,aby kvoli tomu firma nemusela mat trezor na zbrane apod.Ale vo Zvolene vtom čase boli problemy a nechceli im takto zapísat zbrane.A bol tam problem získat A teraz sa to zmenilo,ina metla inak zameta.
-
inspiring_carver
-
inspiring_wright
-
eloquent_mirzakhani