bum napísal:...Web kamerku bez obalu ani nespoznaš...
Povedzme , že máš pravdu ,ale to už ideš poriadne do extrému .V každom pripade dnešne deti su podstatne zdatnejšie s pracou na PC niečo pred nimi schovať je skoro nemožne.
To tak veríš svojmu potomstvu , že musíš zamykať na 4 kĺúče a šmariť aj kameru na lustráciu
Hoci na druhej strane dôveruj , preveruj . A čím viacej budeš schovávať , tým viac budú hľadať - ako na Vianoce.
Je síce pravdou , že v týchto zabíjackych manévroch asi páchatelia neboli normálni . Preplo im na kill režim a už to bolo . My sa tu môžme len domnievať , čo sa v skutočnosti stálo v pozadí , čo bolo spúšťacím mechanizmom týchto činov . A to aj napriek tomu , že sa objavilo nejaké zdôvodnenie - dohady o skutku .
K článku boli pripojené aj údaje o niektorých štátoch , ktoré sprísnili zákony ohľadom zbraní .
Svojho času / už dávnejšie 20 rokov / pri sledovaní filmov , šotov sa nedalo už vtedy nevšimnúť , kde všade boli SBS .
Neraz , verte , alebo aj nie som manželke povedal , že nás to čaká
Prišlo veru na moje slová . Začalo sa to najprv v bankách , potom na úradoch . Dnes už máme ochranku aj v nemocniciach / aspoň v KE / .
Prečo to spomínam
Lebo furt , keď ide nejaký film zo školského prostredia , vidím aj osobné prehliadky ......
Moja predpoveď je asi jasná - SBS budú v dohľadnej dobe rozširovať svoje teritórium