WEBFORUM Cup

RisoP
prispievateľ
Dátum registrácie: 19 years 11 months

Príspevok od používateľa RisoP »

Na IDPA chodia aj z BA a pokiaľ viem miesto v aute je. Tak isto chodieva partia z BB. A z KE tiež sú nejakí.
inspiring_tereshkova

Príspevok od používateľa inspiring_tereshkova »

Nóóó...začína sa mi to páčiť viac a viac.

Som rozbitý po 3 dňoch strávených na strelnici, ale už máme za sebou 1.kolo SPL 2009 a tak len v krátkosti zopár myšlienok, ktoré dávam do placu na debatu, lebo si myslím, že sú dôležité:

1 - Celkové vyhodnotenie
Je tu otázka, či na celkovom vyhodnotení WFC 2009 chcete aj ceny (poháre a diplomy). Ak áno, bude treba na to €, na ktoré sa musíme poskladať (samozrejme, len tí, ktorí by chceli byť klasifikovaný do finále).
Osobne som za to, aby to tento rok prebehlo len v štádiu free, čiže postačia len diplomy (určite niekoho nájdeme, kto ich urobí zadara).

2 - Klasifikovaní strelci

Určíme si napr. 4 preteky IPSC a 2 preteky IDPA, ktoré budu pre nás klasifikačné a z nich vyberieme u každého pretekára napr. 2 preteky IPSC a 1 pretek IDPA v ktorých dosiahol najvyššie bodové hodnotenie (pre tých zdatnejších v pravidlách IPSC je to % hodnotenie) a ktoré porovnáme z ostatnými a tým vlastne získame presné celkové poradie pretekárov.
Touto možnosťou máme všetci rovnaké podmienky a nik nebude ukrátený, pokiaľ sa trebárs nezúčastní jednoho preteku IDPA, lebo má možnosť ísť na ten druhý pretek IDPA.
Samozrejme, je tu možnosť sa zúčastniť i oboch pretekov IDPA, čím sa zvyšuje šanca dosiahnuť lepší výsledok, pokiaľ by mu niečo "nevyšlo" v jednom z týchto pretekov.

Dúfam, že som to moc neskombinoval...len som chcel, aby to bolo po lopate.
Používateľov profilový obrázok
BALISTIK
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

o.k ja suhlasím,hlavne preteky urobit tam aby sme boli spokojny aj my vzdialeny,Zilina je o.k,alebo Sielnica,dali by sa vybavit priestory aj klube Gun Martin.Len samozrejme nie zadara,ale mohlo by sa to vyplatit aj zo startovneho :wink:
inspiring_hermann

Príspevok od používateľa inspiring_hermann »

Aj mne sa to začína páčiť. Dúfam, že to rozbehneme a budeme sa stretávať sobrá partia na pretekoch.
Už sa neviem dočkať ako to všetko dopadne.
Kolko je prihlasených klubov? :lol:
inspiring_tereshkova

Chlapi, zatiaľ máme tieto preteky:

18.04.2009 - IDPA - Žilina - RisoP
25.04.2009 - IPSC - Žilina - RisoP
08.05.2009 - IPSC - Nový Tekov - werty
13.06.2009 - IPSC - Čachtice - glock34
??.09.2009 - IPSC - Čachtice - glock34

...a ďalší ???

Zostáva nám LEN 2 týždne do prvého preteku a pokiaľ nemáme stanovené všetky, tak nemôžme urobiť jasný systém pre celkové vyhodnotenie.
Rozprával som sa s RisoP, ktorý bude robiť asi 6 kôl IDPA v Žiline, takže pokiaľ nestihneme dať dokopy potrebné preteky, 1 kolo WFC odložíme na 25.04.2009 v Žiline.
inspiring_hermann

Príspevok od používateľa inspiring_hermann »

Niekedy september alebo october moze byť ešte jedno kolo u nás v Tekove!
8)
BALISTIK
moderátor

Vsetky preteky okrem 18.4,mi vyhovuju :lol: som zhaví :twisted: bude to level 1 :?: hodnoteny budeme pokope alebo ....
Igoca
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 3 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Igoca »

" Liptovskí Búchači" z RK dajú vedieť do konca týždňa. Ale 18.4. mastíme v RS, lebo chceme odohrať celú ligu v ŠSS. :D
BALISTIK
moderátor

Tak s buchačmi sa stretneme 2.5 v gun.clube v MT,len trenujte :twisted:
Igoca
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 3 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Igoca »

Si piš, že hej!!! Teším sa ďaľšie nové strenutia :D
inspiring_lumiere

Príspevok od používateľa inspiring_lumiere »

Páni strelci ani som netušil koľko odhodlaných ľudí je v SK a má snahu rozvíjať strelecký šport aj pre neregistrovaných v SAPS,IPSC a podobne.Sám za seba držím palce ,budem sa snažiť prísť aj s mojou neregistrovanou družinou na čo najviac pretekov a ak budú sily a prostriedky niečím hoc i nepatrným prispieť a podporiť Vaše/naše snaženie.
inspiring_tereshkova

Vážení, nebudeme to siliť. Musíme vynechať 18.04.2009 - IDPA - Žilina - RisoP, nakoľko to nestíhame a niektorí už majú niečo naplánované a tento termín im nevyhovuje...ale nevadí, RisoP bude robiť ďalšie IDPA a som s ním už dohodnutý.

Navrhujem, aby sme sa všetci tí, ktorí majú chuť urobiť nejaký pretek, stretli 25.04.2009 v Žiline, kde už budeme mať pokope všetky preteky a z nich vyberieme tie, ktoré nám budú vyhovovať.
Dovtedy si tí, ktorí chcú niečo urobiť, musia určiť termín preteku. Najlepšie niekoľko termínov, lebo musíme skorigovať i termíny už naplánovaných pretekov. Tu je poopravený zoznam:

??.07.2009 - IPSC - Komárno - Peter
??.09-10..2009 - IPSC/IDPA? - Nový Tekov - werty

BALISTIK - čo to bude 02.05.2009 v MT?

werty - môžeš prísť 25.04.2009 do ŽA?
BALISTIK
moderátor

2.5 Martin organizuje club GUN.MARTIN,sutaz v IPSC,obvykle 4-parkury,dost narocne.Prijemne prostredie,da sa strielat viac parkurov naraz.Co treba zistit :?: prisiel by si do MT :?: mam kontakt na majitela aj na spravnych chalanov co to organizuju. :wink:
inspiring_tereshkova

BALISTIK - Určite neprídem, idem na svadbu...iba ak im to vyhovorím... Spoj sa s nimi a ak potvrdia termín, tak ich zaradíme do pretekov. 25.04.2009 sa stretneme v ŽA a upresníme to.

02.05.2009 - IPSC - Martin - BALISTIK
??.07.2009 - IPSC - Komárno - Peter
??.09-10..2009 - IPSC/IDPA? - Nový Tekov - werty
inspiring_tereshkova

Vyhodnotenie

Každý pretek bude vyhodnotený normálne, čiže tak, ako je to doposiaľ. Výsledky tých strelcov, ktorí budú mať záujem byť zaradení do celkového vyhodnotenia, sa zhromaždia na jednu listinu a pri celkovom vyhlásení sa jednoducho vyberú najviac bodovo ohodnotené preteky a tým sa vytvorí poradie. Tu je príklad, ak budeme mať podmienku, že z 3 pretekov budú hodnotené len 2 bodovo najlepšie preteky (sú vyznačené červenou):

25.04.2009
glock34 - 60%
BALISTIK - 90%

02.05.2009
glock34 - 50%
BALISTIK - 80%

13.06.2009
glock34 - 90%
BALISTIK - 60%

Celkovo
glock34 - 150%
BALISTIK - 170%

Poradie
1. BALISTIK - 170%
2. glock34 - 150%

BALISTIK - tie diplomy dáme urobiť, môžeš vypracovať nejaký návrh, na ktorý sa pozrieme v ŽA. 8)
Zamknuté

Návrat na "Webforum CUP"