Poloplášť verzus olovo

eager_agnesi

Príspevok od používateľa eager_agnesi »

inspiring_bose

Príspevok od používateľa inspiring_bose »

Greenshield dodava a predava u nas firma PYRA, ale maju cudne podmienky a to ze treba zobrat velke mnozstvo tychto nabojov. Ja by som bral nieco okolo 500 a nie 10.000 ks. A vyrabaju sa aj v 45Auto a aj v 40SW a tusim aj v 7,62x39, len neviem ci ich dovazaju na Sk.
eager_agnesi

Seruste, tento tyzden idem kupit uz spominane LRN (nie vsade ich dostat), chcel by som to vyskusat na strelnici tu "strelbu na nieco tvrde pod uhlom" -len neviem ako to este zrealizujem aby to bolo 100% bezpecne. Nepribudol nikto kto ma s cis.olovom skusenosti ? Tie SPcka nie su az tak bezpecne aspon podla toho co pisete tu + na mujglock.cz.
Používateľov profilový obrázok
luke
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa luke »

ciste olovo je kazdy prebijanec od mongela potiahnuty polymerovym lakom a pod. pokial viem. v tomto ohlade s nimi skusenosti mam aj vela dalsich ludi na fore, vybuchanych niekolko 1000. ani jeden mi zatial nepriletel nazad do cela.
Používateľov profilový obrázok
yarco
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

michael:
Na LRN sa vykasli. EPRX (olovo nalakovane tenkou vrstvou epoxidu) je co do vlastnosti v podstate rovnake ako ciste olovo, len usetri cloveka od priameho kontaktu s olovom a zasvinenia sa pri paskovani zasobnikov.

Ak si dobre spominam, Romanov 9Luger EPRX (Ares) sa v Cachticiach odrazil rozhodcovi rovno do nosa, skoncilo to tusim len malou odreninou. Bol to odraz +/- 180° od kovoveho popra odhadom na 5-10 metrov.
Teba asi z pohladu bezpecnosti zaujimaju skor odrazy v malych uhloch (do 90°) od zeme, steny a pod, s takymi nemam skusenost.
eager_agnesi

Vdaka za info
Napísať odpoveď

Návrat na "Náboje"