Kúpa nábojov od ruky
-
inspiring_ganguly
- Igoca
- častý prispievateľ
- Registered for: 17 years 11 months
- Kontaktovať používateľa:
to luke: nie - ZÁSADNE nosím fabrické. Teraz 154 grs Ares Subsonik
Ale bol to príspevok do zmätenej debaty. ALe spýtam sa a prosím odpoveď. Mám prebíjané od Ares-u. Kúpil som si 17000 ks. Ostali mi dajaké 2K. Teraz si prebíjam z komponentov od Ares-u. Ako a kto rozpozná môj prebíjanec od Aresovho.
Dávid Kaprfíld 
Ale bol to príspevok do zmätenej debaty. ALe spýtam sa a prosím odpoveď. Mám prebíjané od Ares-u. Kúpil som si 17000 ks. Ostali mi dajaké 2K. Teraz si prebíjam z komponentov od Ares-u. Ako a kto rozpozná môj prebíjanec od Aresovho.
mozno pouzivas iny prach, ine zapalky.
ak mas vsetko ine, mozno tvoj lys zanechava specificke stopy na strelach, nabojniciach, ktore su pod mikroskopom jasne identifikovatelne a vedia tak vylucit tvoje pripadne tvrdenie, ze slo o fabricky naboj.
netvrdim, ze to je tak, nrtvrdim, ze sa to niekedy stane, ale na keu som do toho elektronoveho mikroskopu pozeral a vela skrabancov ti ludia vedeli identifikovat.
ak mas vsetko ine, mozno tvoj lys zanechava specificke stopy na strelach, nabojniciach, ktore su pod mikroskopom jasne identifikovatelne a vedia tak vylucit tvoje pripadne tvrdenie, ze slo o fabricky naboj.
netvrdim, ze to je tak, nrtvrdim, ze sa to niekedy stane, ale na keu som do toho elektronoveho mikroskopu pozeral a vela skrabancov ti ludia vedeli identifikovat.
-
friendly_bhabha
doporucujem si ist pre to osobne aj s niekym kto sa trosku vyzna, zbran riadne prezriet, vizualne, potom nasucho niekolko 10tok krat vystrelit, poskusat vsetky pohyblive casti, ako spust, uzaver, zasobniky. Ak je moznost, tak aj ciastocne rozobrat zbran a pozriet na stav vo vnutri. A este by bolo dobre ist na strelnicu a aj vystrelit, aby sa zistilo, ako sa to chova, ci sa nezasekuje..... A az potom kupit.
Tazko sa odstupuje od kupy, ked je uz prepisana na Vas. Je lepsie 2x merat a raz strihat, lebo uz nie je doba ako volakedy, teraz sa ludia zbrani zbavuju, a malokto kupuje ...
Tazko sa odstupuje od kupy, ked je uz prepisana na Vas. Je lepsie 2x merat a raz strihat, lebo uz nie je doba ako volakedy, teraz sa ludia zbrani zbavuju, a malokto kupuje ...
-
friendly_bhabha
este jedno doporucenie, netreba kupovat podla ceny. Neznamena to, ze lacna zbran bude dobra. Treba si dopredu premysliet, so sa mi paci a co vl. chcem o))) a co potrebujem, resp naco
napriklad, za 2-3tisic, si mozem kupit komis 38special, moze byt akokolvek pekny, dobry .... ale co z toho, ked ca 10-15 SKK stoji jeden naboj
radsej si kupim komis CZ75, za 8tis SKK a jeden naboj stoji 5 SKK o))
alebo dalsi priklad,
nekupim si pistol na naboj 45acp, 40SW, 10mm auto ... nemusia ho mat v kazdej predajni, ti co su z mensich miest, tomu rozumeju,
taky Luger maju vsade O))
a este jeden priklad do tretice o) nekupim si pistol Arrow od slov vyrobcu o)
lebo uz sa nevyraba a ked sa nieco pokazi, kde zozeniem diely O))
napriklad, za 2-3tisic, si mozem kupit komis 38special, moze byt akokolvek pekny, dobry .... ale co z toho, ked ca 10-15 SKK stoji jeden naboj
radsej si kupim komis CZ75, za 8tis SKK a jeden naboj stoji 5 SKK o))
alebo dalsi priklad,
nekupim si pistol na naboj 45acp, 40SW, 10mm auto ... nemusia ho mat v kazdej predajni, ti co su z mensich miest, tomu rozumeju,
taky Luger maju vsade O))
a este jeden priklad do tretice o) nekupim si pistol Arrow od slov vyrobcu o)
lebo uz sa nevyraba a ked sa nieco pokazi, kde zozeniem diely O))