CQ-A-1
tolko som po ňom pozeral , že som nakoniec skončil v aliancze.cz na STI competion (SUB MOA), ale Rasťo ! toto mi nerob keď vyvalím dvakrát toľko za pušku tak teraz mi ju tu ukazuj to čo som mal pôvodne v pláne sakra
Rasťo pekne to otestuj na presnosť, ale s normalnym strelivom!!!! som zvedavý na 100m. Inak aký to má rifling twist ?
1:9 cize ak sa nemylim od 55-75gr, najlepsia stredna cesta (ked sa tomu niekto nerozumie, alebo nevie co chce
)
PS samozrejme je to individualne od kazdej hlavne, treba vyskusat.
PS samozrejme je to individualne od kazdej hlavne, treba vyskusat.
Naposledy upravil/-a Rasto v 05 Dec 2010, 11:35, upravené celkom 1 krát.
Hmm..ako nič v zlom, to je dosť bieda na 50m ..pred tým ako som išiel na SGS cup vo zvolene som nastreloval svoju 58 a 5 rán som bez optiky dostal na 100m do málinko väčšieho rozptylu...z lahu na tráve bez opory (inak najpresnejšia poloha pre sapík akú som našiel - zásobník opretý o zem a rovnaký úchop a tlak na predpažbie).Rasto napísal:Aby ste nehovorili, ze vas zanedbavam, tak prikladam nastrelny terc
Je to strielane s oporou a dakou 3x optikou.
Barnaul (ocelak) 62gr FMJ 10x.
Samotneho predavajuceho to prekvapilo
Každopádne je tam dobrá cena celkom.
LtTT toto je pre teba 

Prevedenie upperu a loweru je strasne, ale hlaven vyzera byt kvalitna a taktiez bicie ustrojenstvo. Akurat som znizil odpor spuste z 4.5kg na 3.5kg, pricom este zjemnim chod a uz sa jej nechytim.
Na to, ze som si z nej este nevystrelil som sa jej od stredy dost povenoval o com by mohla porozpravat priatelka
Poobede si idem lahnut na strelnicu, tak postnem vysledky.
Este je na nej dost prace, ale gro uz je hotove.

Prevedenie upperu a loweru je strasne, ale hlaven vyzera byt kvalitna a taktiez bicie ustrojenstvo. Akurat som znizil odpor spuste z 4.5kg na 3.5kg, pricom este zjemnim chod a uz sa jej nechytim.
Na to, ze som si z nej este nevystrelil som sa jej od stredy dost povenoval o com by mohla porozpravat priatelka
Poobede si idem lahnut na strelnicu, tak postnem vysledky.
Este je na nej dost prace, ale gro uz je hotove.
Zvazujem ready mag ale predpokladam, ze tam potom uz nedostanes B.A.D. ci ?
Pochval sa ako fungovala na strelnici !
PS: pekny gas block
Naposledy upravil/-a LtTT v 05 Dec 2010, 20:53, upravené celkom 1 krát.
B.A.D. tam v poho dostanes a ked nie pridi mam flexu i modelarsku 
Znami pouzival Magpulacke zasobniky a pri full naplneni ich roztvaralo a nesli mu dobre zo sachty cize i ready magu.
Ozaj dnes bola prvy krat strielat a tu su moje postrehy.
Z repasovanych armadnych hlinikovych to islo tip top.
Z cinaku 2x nechcel podat naboj do komory.
Na oboch fungoval bez problomovo bolt stop.
Z 60 ran Barnaul 62gr som mal 3 neodpalene zapalky, ale to skor prisudzujem oslabenej pruzine z mojej strany, koli odlahceniu spuste, ale uvidim ked nebude -7 na strelnici, pricom som tam bol 2h
PS ten ready mag bol na fotkach len ako zasterka na S/N
Zajtra kupujem equip a hor sa na spustovy mechanizmus

Na moj vkus tam bol hruby kriz (FFP) a musim si este odskusat, preco mi to robilo taky nastrel.
Neviem ako nasledovali zasahy, ale ocividne mi tancoval bud puskohlad, alebo osadenie hlavne.
Znami pouzival Magpulacke zasobniky a pri full naplneni ich roztvaralo a nesli mu dobre zo sachty cize i ready magu.
Ozaj dnes bola prvy krat strielat a tu su moje postrehy.
Z repasovanych armadnych hlinikovych to islo tip top.
Z cinaku 2x nechcel podat naboj do komory.
Na oboch fungoval bez problomovo bolt stop.
Z 60 ran Barnaul 62gr som mal 3 neodpalene zapalky, ale to skor prisudzujem oslabenej pruzine z mojej strany, koli odlahceniu spuste, ale uvidim ked nebude -7 na strelnici, pricom som tam bol 2h
PS ten ready mag bol na fotkach len ako zasterka na S/N
Zajtra kupujem equip a hor sa na spustovy mechanizmus

Na moj vkus tam bol hruby kriz (FFP) a musim si este odskusat, preco mi to robilo taky nastrel.
Neviem ako nasledovali zasahy, ale ocividne mi tancoval bud puskohlad, alebo osadenie hlavne.