Hlaveň LONE WOLF pre G23 na 9mm

Používateľov profilový obrázok
MASH4077
prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 4 months

Príspevok od používateľa MASH4077 »

kuro nerozčuluj sa :wink: to čo píšeš, je mi všetko dávno jasné napr. aj z linku od misiaka. Len som napísal, že počkám na skúsenosti s tými hlavňami :roll: sorry,že som do toho trochu zamotal aj kompatibilitu :(
inspiring_leakey

Príspevok od používateľa inspiring_leakey »

R napísal:IGB Austria robí aj konverzie, bwarms zo skalice by ich mal vedieť doviezť ale neviem či sa im to kôli jednému kusu oplatí, takže ak by nás bolo viac...
okamzite idem do toho a aj jeden kamarat takze uz sme traja?! staci to? :D
inspiring_bose

Príspevok od používateľa inspiring_bose »

...Mash sak sa nerozculujem...neskoro uz som od zlosti pukol :lol: :lol: :D
...Misiak, vobec nezalezi kolkati chceme hlavne, ale od toho ci maju na tie hlavne dovozovu licenciu, ak ano tak to vybavim v BWarms...idem tam na buduci tyzden, hned v pondelok... :wink:
Naposledy upravil/-a inspiring_bose v 30 Jan 2010, 06:20, upravené celkom 1 krát.
inspiring_leakey

budeš môj hrdina :oops: :D
inspiring_bose

Príspevok od používateľa inspiring_bose »

...pozri... ist tam idem tak ci tak kvoli patronom 40SW a kvoli Romanovej G36 musim mu tam odniest taky papier a kuknut ci uz nedosla....a pri tej prilezitosti sa opytam na tie hlavne a co vedia popripade doporucit... :roll: a dlho uz nevideli moj ksicht....tusim tak dva tyzdne a tak sa idem ukazat aby na mna rychlo nezabudli... :lol:
R
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa R »

misiak: :( volné financie budem mať najskôr niekedy v polke tohto roku, a láka ma dlhší lauf v .357sig, so závitom a k nemu kompenzátor...
inspiring_leakey

však jasnú, hadam to nejako nakombinujeme a keď nás bude viac tak možno aj cenu spravia :P
Napísať odpoveď

Návrat na "Glock"