pridám sa aj ja,
G 17 cez 10 000 bez najmenších závad alebo výmeny nejakých súčastí v dôsledku opotrebenia .
ako tu niekto už napísal, jeho spoľahlivosť testovali iný, trochu viacej výstrelmi, trochu drsnejšie než sme mi ochotný
záver je že je to nadpriemerne dobrá zbraň po všetkých stránkach, presne ako bolo spomenuté aj s príslušenstvom, súčiastkami, atd atd. žiadny problém. Ak ovšem, človek nemá sakra smolu a nedostane hned z výroby nejakého zmetka, to sa nedá nikdy vylúčiť, treba to brat ťa že sa to sype na páse ako cukríky na desiatky tisíce tak sa občas taký objavý.
ja osobne by som ho nevymenil ani za nič, beriem to tak že 10 000 už ho zabehlo a overilo dostatočne a preto sa môžem naň na 100% spoľahnúť
bral by som to tak asi pri každej zbrani, ked napíklad nemám glocky v láske a som trebars kačenár, alebo beretťák, atd, zopár tisíc na zabehnutie- kde nebudem až taký háklivý na nejaké drobné vady, ale po zábehu už musí jedna tisícka nábojov za druhou ísť jak víno, aj pri testoch typu zbraň zahrabať do snehu, do piesku, ponoriť do vody, strieľať v silných mínusových aj plusových teplotách , vyskúšať údery so zbraňou (lebo aj to by mala v pohode obstáť - nie-?)
moje G týmto všetkým prešlo