G17 full auto?
-
inspiring_kepler
Pri rozoberani som zistil, ze pruzinka bola skrizena takym sposobom, ze umoznovala zatlacenie poistky tiahlom, no do povodnej polohy sa vracala len velmi tazko. A zaroven ciastocne blokovala udernik v koncovej polohe. Asi si budem musiet zaobstarat par nahradnych dielov na spustaci a poistny mechanizmus keby sa v buducnosti stalo nieco podobne.Istota je glock.
-
inspiring_kepler
-
inspiring_hellman
-
inspiring_kepler
-
inspiring_kepler
-
inspiring_mcnulty
-
inspiring_boyd
lebo nejaky pako si to spravi "len pre potesenie a frajerinu" no a ty rozumnejsi potom na to zasa doplatiaSmokeJack napísal:Jakože nie som glockár ale nerozumiem prečo by sa to malo mazať.Bola to chybne zložená pištoľ.
A ak niekto v budúcnosti poskladá glocka zle aspoň vie kde je chyba.
inak tiez dobre vo vlakne ohladom GP glok chvalite na 2 stane toto som o kace necital nikde
-
inspiring_mcnulty
-
inspiring_lamport
K tej závade, keď sa GLOCK nabije, ale spúšť ostane vzadu :
Spúšť po výstrele tlačí dopredu výstupok na závere pod úderníkom cez tiahlo. To musí vyskočiť keď záver pri pohybe dozadu odtlačí stojinu. Pokiaľ koniec tiahla /taký kríž/ nevyskočil ostal zaseknutý. Treba vyčistiť, rozchodiť, namazať jemne konkorom.
Pri tejto závade sa zbraň nabije, ale nemáš čím vystreliť, lebo spúšť ostáva vzadu
Trochu zložité
Nič si s toho nerob, kto maže ten jede aj GLOCK
Spúšť po výstrele tlačí dopredu výstupok na závere pod úderníkom cez tiahlo. To musí vyskočiť keď záver pri pohybe dozadu odtlačí stojinu. Pokiaľ koniec tiahla /taký kríž/ nevyskočil ostal zaseknutý. Treba vyčistiť, rozchodiť, namazať jemne konkorom.
Pri tejto závade sa zbraň nabije, ale nemáš čím vystreliť, lebo spúšť ostáva vzadu
Trochu zložité
Nič si s toho nerob, kto maže ten jede aj GLOCK