Kto sem napíše, že iné sa blyštia ešte krajšie, alebo vytiahne príslovie, že nie je zlato všetko, čo sa blyští, riadne ma naprdne!
Najkvalitnejsie naboje 9x19?
-
inspiring_liskov
no ja som si minule na strelnicu do TT vzal malo nabojov a tak som si kupil krabicku Blazerov 45acp na mieste... ked som zbadal tu cenu 27e za krabicku, myslel som ze budu minimalne pozlatene... a k tomu vsetkemu maju taky divny tvar strely ze mi naprd podavalo do komory mojho Spartana...
takze moj zaver CCI Blazer v cal 45acp kupovane na strelnici Strky v Trnave su najluxusnejsie naboje - su kua drahe a su take fajnove ze sa ani nechu dat vystrelit z lacnej zbrane !!!
takze moj zaver CCI Blazer v cal 45acp kupovane na strelnici Strky v Trnave su najluxusnejsie naboje - su kua drahe a su take fajnove ze sa ani nechu dat vystrelit z lacnej zbrane !!!
Najlepšie na tom je, že keď si také luxusné strelivo rozsypete hoci aj v starej Škodovici, hneď máte luxusné auto. Ak ich porozhadzujete po zatuchnutej garzónke, odrazu máte luxusný byt. No jo, kupovať luxusné strelivo sa oplatí...
A ak by to náhodou nebola pravda, ospravedlňujem sa, nemám Škodovicu, na ktorej by som to vyskúšal. A už nemám ani tie Fiocchi. Také luxusné strelivo a ja som ho len tak vystrieľal na strelnici... No hrôza.

A ak by to náhodou nebola pravda, ospravedlňujem sa, nemám Škodovicu, na ktorej by som to vyskúšal. A už nemám ani tie Fiocchi. Také luxusné strelivo a ja som ho len tak vystrieľal na strelnici... No hrôza.
-
inspiring_zhukovsky
Chlapi, vy ste strašní pacienti... Mňa, ako začiatočníka, by napríklad tiež zaujímalo, čo kto povie o ktorých nábojoch.
Napríklad kúpil som si lugre od geca a ostávali mi po nich v celej zbrani malé žltkasté smietky. Odpovie mi niekto na otázku, či to zbrani vadí, alebo sa budete robiť na tom, akí ste zbehlí a veci znalí a akí chudáci sú tí začiatočníci?
Napríklad kúpil som si lugre od geca a ostávali mi po nich v celej zbrani malé žltkasté smietky. Odpovie mi niekto na otázku, či to zbrani vadí, alebo sa budete robiť na tom, akí ste zbehlí a veci znalí a akí chudáci sú tí začiatočníci?
-
inspiring_lederberg
mvalcek: podla mna to zbrani nevadi, ak mas glock, tak by som povedal, ze tomu nebude vadit nic co v nasich koncinach budes schopny zohnat v predajni.
zbran kat. A-C nie je ersoftka, kde musis kupovat len najkvalitnejsie gule, rucne mazane panenskym olivovym olejom, lebo inak ti natrhnu hop.
takze ja osobne by som sa nejakej spiny neobaval.
zbran kat. A-C nie je ersoftka, kde musis kupovat len najkvalitnejsie gule, rucne mazane panenskym olivovym olejom, lebo inak ti natrhnu hop.
takze ja osobne by som sa nejakej spiny neobaval.
Tie "smietka" su zvysky horenia prachu. Geca su notox,cize splodiny neobsahuju agresivne ortutnate zluceniny,ale aj tak treba cistit rovnako ako pri strelbe inymi nabojmi. Na funkcnisti zbrane som nespozoroval nejake zmeny,ani ked som ich vystrielal niekolko stoviek naraz ( G34 ). Prave ze sa mi zdalo ze zbran je celkovo menej znecistena ako napriklad po strelbe MFS a lahsie sa cistila. Ja pouzivam na nosenie Geco s ogivalnou FMJ 8,0g stelou,su kvalitne a spolahlive,na trening ale trocha drahe.
Ja sice neprebijam ani prebijace nepouzivam,ale co som pocul,tak Geco pouziva kvalitne nabojnice,ktore su na prebijanie perfektne. Ja osobne naboje Geco v razi 9Luger povazujem za to najlepsie co u nas mozem do pistole na nosenie nabit.
-
inspiring_zhukovsky
-
Peter Elektro
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 16 years 1 month
- Kontaktovať používateľa: