Na hasičov útočili na Luniku IX kameňmi

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
Používateľov profilový obrázok
Ja som
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 3 months

Príspevok od používateľa Ja som »

Arminius

ono zas druha strana mince je aj to, ze tam na vychode moc tej prace nie je. Mozno snad aktivacne prace alebo nieco prilezitostne. Dalej aku pracu das negramotnemu poloretardovanemu romovi ktoreho rodicia su bratranci a ktory nikdy pred tym nepracoval a tym padom nema ziadne pracovne navyky ? Chcem vidiet podnikatela co by si takehoto pracovnika zamestnal.

Mozno by ale pomohlo to, aby vazni znovu ako za zlatej (červenej) ery v base pracovali. A kludne aj niekde v kamenolome (samozrejme podla fyzickych predispozicii) potom by si vsetci neprisposobivi obcania (cierni, bieli,duhovi alebo aj mimozemstania z marsu) uvedomili ze byt v base, neznamena byt na dovolenke a mat postarane o stravu 3x denne.
TURBIAK
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 4 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TURBIAK »

ono zas druha strana mince je aj to, ze tam na vychode moc tej prace nie je

Prosim ? to si robis srandu nie ? pozri sa okolo seba,,,,vsade spina a bordel na chodnikoch, v mestach v lesoch, kopec obci nema kanalizaciu,treba upravovat koryta riek atd. cigani su dobry kopaci ... teraz vsade kopa snehu atd.

tolko roboty je pre nich ze by ani nestihali !!!!
miro285
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa miro285 »

Robota sa určite nájde. U nás v KE vypomáhali väzni pri stavbe hokejovej tréningovej haly, čo som si ich tam párkrát všimol.. napríklad..
aris
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa aris »

lenochod
prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa lenochod »

Jursky park :D
Ak sa niekto venujete geocachingu, tak jedna cache obnasa prave spoznavaciu jazdu po L9
inspiring_satoshi

Príspevok od používateľa inspiring_satoshi »

Pravda je aj to. Ze ked niekto robotu najst nechce, tak si ho ani nenajde.
TURBIAK
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Dvaja cigáni kradnú na stavbe a jeden spadne do vápna:
-čo budeme teraz robiť???
-Jój, dyk, ešte len chvíľu si biely a už by si chcel robiť !!

Malý Róm nájde lyžičku a ide sa spýtať otca, čo to je...

Otec nato: "Fuuuj, ihneď to zahoď, veď to je semeno lopaty!"
Naposledy upravil/-a TURBIAK v 09 Dec 2010, 20:30, upravené celkom 1 krát.
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

to video sa oplati pozriet ...... pokazena statistika ( statika)
TURBIAK
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

z videa : nakoniec i mi mame pravo zeby sme normalne zili jak ludia ne ?
ricinr
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 10 months

Príspevok od používateľa ricinr »

S pohľadu roma ako to jeden povedal. Chceli si prikúriť. Tak ledva založili oheň a hneď tam pribehli tie biele hovädá a chceli ho zahasiť. Čo by ste robili vy? :D :D :D
arminius
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa arminius »

Ja som napísal:Arminius

ono zas druha strana mince je aj to, ze tam na vychode moc tej prace nie je. Mozno snad aktivacne prace alebo nieco prilezitostne. Dalej aku pracu das negramotnemu poloretardovanemu romovi ktoreho rodicia su bratranci a ktory nikdy pred tym nepracoval a tym padom nema ziadne pracovne navyky ? Chcem vidiet podnikatela co by si takehoto pracovnika zamestnal.

Mozno by ale pomohlo to, aby vazni znovu ako za zlatej (červenej) ery v base pracovali. A kludne aj niekde v kamenolome (samozrejme podla fyzickych predispozicii) potom by si vsetci neprisposobivi obcania (cierni, bieli,duhovi alebo aj mimozemstania z marsu) uvedomili ze byt v base, neznamena byt na dovolenke a mat postarane o stravu 3x denne.
Odpoviem klasikou ...

Po ulici idú demonštranti .
Nesú transparenty a kričia heslá :
"My chceme prácu "
Z jedného podchodu vybehne chlapík , zdrapí jedného za ruku a vraví :
"Hybaj ku mne riady do reštiky umývať "
" Prečoooooo jáááááá ...." :cry:
inspiring_tharp

Príspevok od používateľa inspiring_tharp »

Kokos keď čítam takéto články tak ma ide šlak trafiť. Na Luník IX by s hasičmi alebo sanitkou mali ísť dvaja-traja policajti v civile. Nejaká špeciálna jednotka L9, vybavená neletálnymi pištoľmi GP, ktorí by hneď pustili streľbu po spoluobčanoch čo hodia kameň. Toto sa už nedá vydržať, treba konečne rázne zakročiť a nehrať sa na populistu a ochrancov ľudských práv.

Alebo to pekne celé uzavrieť. Nechodili by tam hasiči, policajti ani záchranka. Ja mesačne platím nekresťanské prachy za tieto služby, oni platia veľké hovno, tak nech aj majú veľké hovno. Ach jaj ten náš úžasný soc. systém, no fuj velebnosti. :roll:

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Jack
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Berserker, podľa mňa tam ani netreba ísť. Žiadna sanitka, žiadni hasiči. Keď ich tam nechcú, nech tam nelezú. Myslím, že aj také zvieratá, čo dnes hádžu kamene, by to pochopili. Možno nie hneď, ale po pár exitusoch a pár ničivých požiaroch určite áno. Ja viem, zákony nepustia, ale práve na to raz zakapeme, že sme príliš liberálni a ústretoví voči každému, kto len zneužíva systém a poškodzuje ho zvnútra.
inspiring_satoshi

Príspevok od používateľa inspiring_satoshi »

Jack, normalne Ta nespoznavam... :shock:
Priznam sa, aj som sa bal aktivnejsie sa zapojit do tejto debaty, lebo uz som videl, ako budem zas extremista. Na jednej strane tak vehementne branis ludske prava, napr. holych neandertalcov z lesa. A teraz tu povies to.
...podľa mňa tam ani netreba ísť. Žiadna sanitka, žiadni hasiči. Keď ich tam nechcú, nech tam nelezú. Myslím, že aj také zvieratá, čo dnes hádžu kamene, by to pochopili. Možno nie hneď, ale po pár exitusoch a pár ničivých požiaroch určite áno...
Nie ze by som s Tebou v tejto teme nesuhlasil, prave naopak. Sam by som to lepsie nepovedal. Plne suhlasim. Bohuzial ale aj s tym koncom.
Uz by to chcelo konecne daake riesenie / nie konecne /. A nie tento problem stale prehadzovat ako horuci zemiak, ja viem ze to urcite nie je jednoduche. Ale kde je vola, tam je cesta.
Tak uz len tu volu najst. :!: :!: :!:
inspiring_tharp

Príspevok od používateľa inspiring_tharp »

Jack, čo si napísal som navrhol aj ja ako druhú možnosť. :D

madkiller, je teda veľký rozdiel medzi pomäteným chlapíkom čo hodí snehovú guľu u údajne sa výhráža, a skupinou mentálne viac-menej zdravých ľudí čo začnú hádzať kamene na hasičov, ktorí im prišli na pomoc. Takže ja nevidím nejaký zásadný protiklad v tom čo hovorí Jack.

Najhoršie na tom je, že tie kamene hádzali väčšinou deti :arrow: urobili si zábavu, obišli bez trestu, tak prečo by to nechceli zopakovať aj druhýkrát? No a potom sa čudujme akí z nich budú dospelí. :evil:
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"