Akú zbraň "na nosenie"
no aby som otazku rozvinul, ak sa vyhneme razi(zastavovaci ucinok), kde nech si kazdy vyberie podla svojho usudku, co povazujete za dobre parametre pistole na denne nosenie? Podla mna to je hlavne spolahlivost, pohodlie pri strelbe(individualne) a pohodlie pri noseni. Mal som G17, spolahlivost ok, strelba ok ale pohodlie pri noseni uz nie. Stale som musel pozerat ci niekde nevytrca a pod, tak som predal a kupil subkompakt ten splna vsetky 3 kriteria. Ak nieco na uplne kazdenne nosenie tak myslim ze subkompakt glocky su v pomere cena/vykon/nositelnost najlepsia volba. A komu glocky nesedia...nech si kupi napr Ruger SP01 v .357:-)))
Noo tak ja som po rokoch nosenia G17ky presiel na "plavkovu" variantu G30 .45ACP, EFMJ Federal, tritiove mieridla
a som spokojny .....
zatial to však nebolo ako vravia bratia izraelci "combat proven"
zatial to však nebolo ako vravia bratia izraelci "combat proven"
-
inspiring_herschel
walter
Málo dôvodov ...
Otázky ?
- prečo práve S & W a práve jednoznačne
- prečo možno aj 22
- prečo lepší strelec s 22
- ako vieš , že 2'' sa zle strieľa
Odpovede :
- S & W dobrý kvér , no každý má svoj vkus - jednoznačne ....
- lebo aj 22 je schopná zabiť
- strieľal si od ráže 22- vyššie ? Ja áno , až do 57 mm vrátane
- s 2'' hlavňou som s 22 Long Rifle odfajčil z troch rán 2 x zvýrazňovač farieb na 25 metrov. Síce s oporou , ale predsa ....
Málo dôvodov ...
Otázky ?
- prečo práve S & W a práve jednoznačne
- prečo možno aj 22
- prečo lepší strelec s 22
- ako vieš , že 2'' sa zle strieľa
Odpovede :
- S & W dobrý kvér , no každý má svoj vkus - jednoznačne ....
- lebo aj 22 je schopná zabiť
- strieľal si od ráže 22- vyššie ? Ja áno , až do 57 mm vrátane
- s 2'' hlavňou som s 22 Long Rifle odfajčil z troch rán 2 x zvýrazňovač farieb na 25 metrov. Síce s oporou , ale predsa ....
-
inspiring_proskuriakova
Lord_Summoner_sk napísal:... ale u dvojpalca v .38 sp sa bojim vyssieho spatneho razu
Niet sa čoho báť. Ak nestrieľaš práve +P-čkami, tak je spätný ráz v pohode zvládnuteľný. Mám Taurus 85UL v kal. 38 Special už pár rokov, vystrieľaných pár stovák nábojov včítane laborácií +P (má uvedené v papieroch, že ich spapá, inak by som ich do neho nepchal
-
inspiring_proskuriakova
-
inspiring_panini
Vaquero: O Rugli LCR tiež veľmi vzdialene uvažujem, narozdiel od pištole LCP na LCR som veľa sťažností nepočul. Prípadne ešte Taurus 851, tam sa mi páči, že kladivo je v podstate zakryté ako u DAO revolverov, ale predsa len je na konci výstupok s ktorým sa dá natiahnuť do Single Action módu. Chceš to LCR v .38 alebo v .357?