TASR

Používateľov profilový obrázok
Kuro
expert
Registered for: 22 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kuro »

aritmetický.
celkový objem penazí vyplatených na osobné účty / počet zamestnancov.....
odvody a preddavky sú nad to.....

Kuro: prosím ťa o akom priemere sa bavíme? O aritmetickom priemere či o nejakom inom vhodnejšom, napríklad mediane? Lebo to je dosť podstatné pri platoch aj keď viem, že sa to väčšinou v článkoch neuvádza a najčastejšie sa operuje s aritmetickým.[/quote]
Kuro
expert
Kontaktovať používateľa:

Starký, v pohode, nič mazat netreba, všetko má svoju výpovednú hodnotu....

Nomed napísal::lol: erebos ani sa nedivim ze mas viac vo vysluhovom .... urcite si nerobil pochodzaka ak by ano tak tu neprudis ... poznam par "chalanou" co su vo vysluhovom a o 866€ sa im moze len snivat ...........

prepac kuro ze ti to tu takto zasiejame ale nadalo mi ..... admin by to mohol premazt lebo toto z tvojou temou nema nic spolocne ....
rob999
častý prispievateľ
Registered for: 17 years

Príspevok od používateľa rob999 »

Kuro, daň zo zisku 186.000 €??? alebo daňový základ?? Lebo ak ste mali taký zisk, tak by som im o 50% pridal :lol:
Kuro
expert
Kontaktovať používateľa:

Ksychtiky vypisuj ked dokažeš niečo sam, vlastnou pracou a vlastnou hlavou.
bol to zisk. ktorý potrebujem oficialne vykazat, kedže ideme stavať výrobný areál.
A samozrejme , Verím ti, že by si pridal aj 100% keby GP bol tvoj , a verím, že aj napriek tomu by si dosiahol zisk 10x viac než ja :P
Lahko sa rozdava , ked to nie je z tvojho vrecka
rob999 napísal:Kuro, daň zo zisku 186.000 €??? alebo daňový základ?? Lebo ak ste mali taký zisk, tak by som im o 50% pridal :lol:
rob999
častý prispievateľ

a čo si taký tenzný?
Keď si ešte asi ťahal káčera som mal 20 zamestancov. Podnikám 17 rokov! Prepáč, Pán Boh!
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

Kuro netahal káčera ale toto :D :

Obrázok
rado74
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa rado74 »

co to tu riesite plat 800-1200 €cok v Bystrickom kraji je extra luxus u nas v zajebanom Mikulasi zarobia po strojarskych firmach ktore su za vodou !!!tak 500-600 €cok cisteho a zdravotne sestry po odmakanych 30-tich rokoch maju okolo 400 €cok v cistom ine profesie ani nehovorim j....bať na taky stat aj na niektorych podnikatelskych smradov.
Ked dava Kuro oficialne take platy tak klobuk dole vsetka cest !!!
Kuro
expert
Kontaktovať používateľa:

:P
Ty si začal
:D
Nie som síce Pan Boh, ale prepáčim ;)

rob999 napísal:a čo si taký tenzný?
Keď si ešte asi ťahal káčera som mal 20 zamestancov. Podnikám 17 rokov! Prepáč, Pán Boh!
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

hmmm to sa to tu pekne vyvíja ..... :shock: porovnavat podnikatelske portfolia stredne slovensko a neviem ake teda kde podnika rob + smer podnikania ...

o com bola vlastne tato tema ?
mne sa len zadlo ze kuro sem zavesil ako sa u nas rozvija "zbrojny" priemysel a uz sa tu vyberaju veci z kontextu XY rad co ma robit a ako by mal zlepsit .......

teraz neviem ci je to zavist alebo len nasa slovenska povaha ze reagujeme takto .......

z vlastneho okolia poznam dost podnikatelov tory zacali z 0-ly su poctivy a snazia sa .. no podnikaju v inej sfere kde to take lahke nemaju a kurovych "uspechov" nedosiahnu ..... ale bola to ich volba - ich rozm v com budu podnikt nikto ich do nicoho nenutil ......

ale poznam aj dost K...iev co podnikaju na bývalom statnom a zamestnancom znizuju platy vyhovarajuc sa na krizu a pritom vyrabaju o 40% ako pred krizou ....... :evil:

holt kuro asy to bol zly krok slovac este neni pripravena na taketo prispevky :oops:

k tej aritmetike trochu rypnem akych zamestnancov ? Su tam zaratany "len" zamestnanci alebo aj menezment ? platy menezmentu dokazu krasne zamavat krivkou priemeru :twisted:
rob999
častý prispievateľ

nie je to tu síce podnikateľské okienko, ale keď si už bol kuro taký múdry:

najprv si napísal že tá čiastka je daň zo zisku a potom neskôr píšeš že to je zisk. A to sú sakramentsky rozdielne pojmy. Keď si už toho toľko jediný na svete dokázal ... z mojej strany howgh
Kuro
expert
Kontaktovať používateľa:

zisk bol okolo 970 000Eur, dan zo zisku 186 000
rob999 napísal:nie je to tu síce podnikateľské okienko, ale keď si už bol kuro taký múdry:

najprv si napísal že tá čiastka je daň zo zisku a potom neskôr píšeš že to je zisk. A to sú sakramentsky rozdielne pojmy. Keď si už toho toľko jediný na svete dokázal ... z mojej strany howgh
inspiring_proskuriakova

Príspevok od používateľa inspiring_proskuriakova »

a nech tu je podnikatelske okienko, je to otvorene forum, nech si sem do rubriky dava prispevky o firme, mna to zaujima... rovnaku moznost ma Gaston aj ostatni... a ani v BA niekedy ludia tolko nedostanu, vzdy sa da dostat viac... kebyze dostavaju minimalnu, to by stalo za debatu, ale takto v tom zmysel nevidim
Kuro
expert
Kontaktovať používateľa:

Evidentne máš pravdu.
z niektorých príspevkov tak srší závisť a zloba, až mi je z toho zle :-(

holt kuro asy to bol zly krok slovac este neni pripravena na taketo prispevky :oops:

k tej aritmetike trochu rypnem akych zamestnancov ? Su tam zaratany "len" zamestnanci alebo aj menezment ? platy menezmentu dokazu krasne zamavat krivkou priemeru :twisted:[/quote]
rob999
častý prispievateľ

[quote="Kuro"]Evidentne máš pravdu.
z niektorých príspevkov tak srší závisť a zloba, až mi je z toho zle :-(

ak si v tom myslel aj moje príspevky, tak to si vedľa, ja ti nemám čo závidieť moja firma mi zaručuje veľmi slušný štandard a ani ťa nemusím "žrať" ako niektorí.

treba akceptovať aj názory iných
Next
prispievateľ
Registered for: 16 years 2 months

Príspevok od používateľa Next »

Ako malé deti... :wink:
Napísať odpoveď

Návrat na "Grand Power"