Strelba v Bratislave
Páni uznávam vaše názory a stotožňujem sa s nimi. Len ja som smeroval tam, že neumožnením občanom, ktorí spĺňajú všetky podmienky držať a nosiť zbraň, a sú ochotný podstúpiť riziká s tým spojené, nahráva práve len a len tým, ktorím na dodržiavaní zákona akosi nezáleží. Takže budeme len ovečky čakajúce na svoj osud?
Navyše, ovečka je pre politika terno, lebo ovečka cíti potrebu byť nielen vedená, ale aj chránená. Jednou z hlavných funkcií štátu, ako všetci z teórie štátu a práva vieme, je práve zabezpečenie verejného poriadku a bezpečnosti (pričom treba dôsledne maskovať fakt, že ovečky sú vždy len v iluzórnom bezpečí). Ergo, štátny aparát, ktorý je v tomto prípade synonymom štátu, potrebuje ovečky s pocitom, že ich niekto musí ochrániť, aby zdôvodnil vlastnú existenciu v celej svojej bujnejúcej ošklivosti...
To len tak na okraj. Nechcem mojimi verbálnymi cvičeniami evokovať spomienky na tie, ktoré tu plodil BKSL a ďalší majstri žánru. Vlastne som len chcel dokresliť celkový kontext a odôvodniť, prečo som taký skeptický, keď ide o názory na skutočné pohnútky politikov regulovať legálnu držbu zbraní.
To len tak na okraj. Nechcem mojimi verbálnymi cvičeniami evokovať spomienky na tie, ktoré tu plodil BKSL a ďalší majstri žánru. Vlastne som len chcel dokresliť celkový kontext a odôvodniť, prečo som taký skeptický, keď ide o názory na skutočné pohnútky politikov regulovať legálnu držbu zbraní.
- dirty.harry
- častý prispievateľ
- Registered for: 15 years 8 months
- dirty.harry
- častý prispievateľ
- dirty.harry
- častý prispievateľ
Som od paragrafov a už s celkom slušnou praxou. A k tej teorke, ak ju študáci nezvládajú, nebudú zvládať ani pozitívnoprávne disciplíny, ktoré sa od nej odvíjajú. Teorka je alfa a omega, to musíš vedieť aj zobudený o polnoci. Nedostatky jej zvládnutia sa prejavujú okrem iného tým, že niektorí "právnici" typu D. L. považujú zbrojný preukaz za privilégium alebo dobrodenie zákona, hoci ide o obmedzenie ústavného práva na vlastnenie majetku. Štát sa tak tvári, že dáva ľuďom práva, hoci im ich vlastne obmedzuje.
Ale aby sme neboli od témy, kde sú v p..i sľubované výsledky psychotestov, kde je v p..i možnosť nevinných prítomných v mieste incidentu brániť sa?
Ale aby sme neboli od témy, kde sú v p..i sľubované výsledky psychotestov, kde je v p..i možnosť nevinných prítomných v mieste incidentu brániť sa?
- dirty.harry
- častý prispievateľ
Jeemine chlapy co to tu riesite ? Jake legalne zbrane? Jaky stat?
Chlapik sa necha odviezt taxikom k trom veziam. Zamaskovany siltovkou a vysokym golierom. Pristupi ku stolu v kaviarni, vysype 4 gule do kosovskeho Albanca a prepadne sa po nom zem. Mafianska najomna vrazda jak vysita. Ved Albanci su najväcsi paseraci heroinu v Europe. Chlapika nikdy nenajdu a zbran bola urcite nelegalna.
Chlapik sa necha odviezt taxikom k trom veziam. Zamaskovany siltovkou a vysokym golierom. Pristupi ku stolu v kaviarni, vysype 4 gule do kosovskeho Albanca a prepadne sa po nom zem. Mafianska najomna vrazda jak vysita. Ved Albanci su najväcsi paseraci heroinu v Europe. Chlapika nikdy nenajdu a zbran bola urcite nelegalna.
Ale zase namas starosti s unikovym vozidlom. A hlavne vies, ze pri Troch veziach mas non stop zapchy a neje kde parkovat. Cize privezie sa taxikom odbucha 4 rany a zdrhne niekam v dave peso v klude okolo stadionov a kasarni az na Raciansku, kde ho pocka unikove auto. Sadne a o hodinu je vo Viedni, kde je silna Albanska komunita. A o den proste zmizne. Tot moja teoria.
takto si to bežne albatrosi zvyknú vybavovať. 90% je ich tu na čierno, takže nemajú problém si vziať svoju igelitku z bytu od slovenskej 20ročnej husičky a odtiahnuť do iného štátu a zase tam chvílu pobývať. Presný názov tekéhoto rytiera je "tranzit". Zvyknú ich často používať na špinavú robotu, skoro nič nestoja a sú doma všade vo svete. Nemajú rodinné väzby. Deti si občas niekde spravia kvoli pobytu , ale ináč sú to niktoši. Spoznáš ich ľahko- modré rifle, lahučká košielka, lesklé botičky, slipy s hnedým pásikom a v ruke mobil a Marlborky. Toť celý jeho majetok.