/igoros/ :1.. proti utocnikovy, ktory ma noz alebo palicu by som sa bez vahania branil ostrou zbranou a urcite v medziach NO! --to som kus nepochopil. Ja som nepísal nič také ,že by som ja ostrú zbraň nepoužil v tomto prípade. Ja som rozoberal plynovku alebo teleskopický obušok v uvedených príkladoch .
2. ak uz na teba niekto ten noz vytiahne, je zbytocne tasit akukolvek zbran. Garantujem Ti, ze ak je rozhodnuty zautocit, nestihnes ju vytasit. Prakticke studie FBI dokazali, ze utocnik s nozom zo vzdialenosti 7m dokaze zautocit skor ako cviceny policajt vytasi gun!!!------.čo dodať ? Keď nastane taká situácia tak to vypadá, (podľa toho čo píšeš ) ,že ti nepomôže ani svätená voda nie to ešte obušok, plynovka, prípadne ostra zbraň .
3. Preco by malo byt logicke, ze ked sa chcem branit, NEbudem zbran tasit ako prvy?? -- Myslel som to tak, že väčšinou sa zbraň vyťahuje ak keď ti dôjde, že na teba niekto zaútočil.(mal som na mysli niekto ozbrojený takže on už má zbraň v rukách ako prvý )
4.Co sa tyka plynovky, moj nazor je jasny a nemenny, nebudem sa opakovat ------- je mi to jasné a tvoj názor rešpektujem. Ja mám zas svoj a za tým si tiež stojím.
/Michal1/ : len tak pre zaujímavosť