ZP skupiny "A" Bratislava IV

Používateľov profilový obrázok
yarco
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

Pravdupovediac nie úplne rozumiem, o čom sa tu naťahujete.
Oba spôsoby - prieskum na webe aj osobná návšteva - sú IMHO relevantné spôsoby, ako získať informácie. Ideálne je ich skombinovať, nakoľko ani jeden z nich nie je 100% spoľahlivý. Aj tá osobná návšteva nemusí mať extra výpovednú hodnotu, ak človek pri rôznych návštevách narazí na rôznych ľudí.

A uznávam, že "prieskum webom" je asi jednoduchší, keďže pre viacerých z nás môže akt "idem a spýtam sa" znamenať minimálne (pol)deň dovolenky (zdravím Východňára :D )
friendly_bose

Príspevok od používateľa friendly_bose »

no, rozumné názory. Thx.
Myslím že ďalšie naťahovanie a vzájomné slovíčkarenie už nie je nevyhnutné. Skromne navrhujem tému BAIV uzavrieť.
mondo
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa mondo »

tiež celkom nechápem o čo tu ide, každá druha téma v tejto sekcii je tom kde, kto má aké skúsenosti
" ZP sk. A Bratislava II , ZP sk. A Žilina , ZP sk. A - Trnava , KE - ZP sk. A , Zbrojak skupiny A Nitra , ZP sk. A Velky Krtis .... " ,

a tu sa chlapík opýta na skúsenosti v Bratislave IV a zdrbú ho že : " čo keby si sa tam skočil pozrieť a spýtal sa priamo kompetentných " , " ... že lepšie ako meditovať tu, na WF, je skočiť tam osobne preskúmať terén..." :roll:
Peterko
prispievateľ
Dátum registrácie: 14 years 4 months

Príspevok od používateľa Peterko »

Nikto sa neozýval, tak Jack ho len nakopol nech nečaká a nech sa ide pozreť/opýtať. Nikto ho za nič nezdrbal. Z vlastnej skúsenosti viem, že to fakt bude najlepšie.

Alebo môže ešte mesiac čakať kým mu niekto z BA IV odpíše, a nakoniec mať možno aj tak úplne inú skúsenosť. (keďže má o chvíľu skúšky tak už asi neaktuálne)
mondo
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa mondo »

:shock: o čom točíš? jaaaaaaaa chcel jednoducho poznať niečiju skúsenosť z BA IV, miesto toho sú to dve strany OT balastu.
Jack
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

abakan napísal:Jack, pred casom si tu niekde napisal, ze si cca 3k prispevkov do WF vlozil a valna vacsina z nich bola oratorne cvicenie argumentacne, kt. si podla seba len zabil cas. Opravim ta a som rad, ze venujes ten "zabity" cas na vyvracanie bludov a demagogie, ktora sa tu obcas liahne a rozlieza.
Abakan, tak ešte raz díky. A inak malinkatý detail: nevravel som vtedy, že väčšina príspevkov, ale veľké množstvo. Väčšina to, našťastie, nie je.
:wink:
Jaaa, nikto ťa tu nehamoval, nik ti nendával ani na teba neútočil. Práve naopak! Ale jednu vec si ujasnime: Na tomto fóre nie je hriechom mať iný názor ako moderátor. Nemám s tým problém ja, electron, ani ostatní modi a ani admin. Tak prosím, nabudúce radšej pomlč, než by si mal osočovať iných členov fóra! Zvlášť s ohľadom na to, že si tu tri dni aj s cestou.
inspiring_austin

Príspevok od používateľa inspiring_austin »

Jack napísal:Abakan, tak ešte raz díky. A inak malinkatý detail: nevravel som vtedy, že väčšina príspevkov, ale veľké množstvo. Väčšina to, našťastie, nie je.
sri, nemal som v case pisania prispevku cas nahliadnut do zapisnice pre presne znenie :D
cubitko
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 6 months

Príspevok od používateľa cubitko »

Jack: otazka bola regulerne polozena, tvoja odpoved bola taka ako bola. Jaaa je novy clen fora, nemoze vediet ze davas ironiu aj do prispevkov kam hadam ani nepatri 8)
canis lupus
prispievateľ
Dátum registrácie: 14 years 2 months

Príspevok od používateľa canis lupus »

moj skromny a osobny nazor je ten,ze jaaaaaa urobil chybu v tom ze napisal : jack,podla mna pises blbosti... :cry: nemyslim si ze jack pise blbosti,ani ja ani ty ho nepozname,no dovolim si povedat ze to tak nie je.preco hned tato odpoved?dalo sa to napisat napr ze jack,ja s tebou nesuhlasim,nemyslim ze to tak je a tak dale a tak dale....myslim ze tu bol ten bod mrazu. MIER
yarco
moderátor

Už prosím ukončime to vyjasňovanie si postojov a postupov a prenechajme priestor téme: ZP skupiny "A" Bratislava IV.
Jack
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Tak, tak... chlapi, kašlime na to. Už sme OT a skúsenosti z BA VI, kvôli ktorým toto vlákno vzniklo, beztak nepribúdajú.
:wink:
friendly_bose

ale ano, vďaka Sukromnym spravam
djuri
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 11 months

Príspevok od používateľa djuri »

starsia skusenost,s klasickym odovodnenim len B, po ceste lahsieho odporu (zivnost) aj A
yarco
moderátor

jaaaaaaaa napísal:ale ano, vďaka Sukromnym spravam
Čo je zverejniteľné by si mohol zverejniť, sám si zakladal túto tému...
friendly_bose

odosielatel zvolil z nejakého dôvodu sukromnu správu. Aj keď sa mi obsah zdá neškodný, nechcem podkopávať dôveru.
Napísať odpoveď

Návrat na "Zbrojný preukaz"