Duel lovec c/a puklo

eager_cohen

Príspevok od používateľa eager_cohen »

najskôr v máji. nezabudnem a v dostatočnom predstihu ti oznámim presný dátum a čas

optika je BSA 10-50x60, myslím že jediná na slovensku.
eager_cohen

myslím že debata začína byť OT a nie skôr by to fakt nešlo, bohužial. nemyslím že by som nejako mohol v máji ohroziť tvoju účasť na pretekoch. strelnica ako píšeš je otvorená aj v týždni a preteky sú víkendová záležitost ak si dobre pamätám. buď trpezlivý
Používateľov profilový obrázok
lovec
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 20 years 8 months

Príspevok od používateľa lovec »

OK,tak spat k veci...puklo,napis co je to za flintu.Optiku uz vieme,tak skus nieco viac.Vyrobca-seria?Skladacka?Dlzka laufu, stupanie?Spust....atd.
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

tema precistena
eager_cohen

lovec napísal:OK,tak spat k veci...puklo,napis co je to za flintu.Optiku uz vieme,tak skus nieco viac.Vyrobca-seria?Skladacka?Dlzka laufu, stupanie?Spust....atd.
skladačka, len v krátkosti:
mauser záver, hlaven anschutz 73cm,spúšt nastavitelná, dvojnožka harris,
drevo na mieru, úsťová brzda od hrnčiarika. s puškou nastrielal na ME p.Umat Hum 599 zo 600. kupil som ju od neho.
lovec
častý prispievateľ

Nozicky mas Versapod,nie Harris.Pri takomto dlhom laufe a snad spravne doladenom zamykani nechapem potom tie 7-8cm rozptyly.Kde hladat ich zdroj?Municia,optika alebo ruky?

A to BSaacko-velmi podobnu zbran s touto optikou som videl,ze niekto predaval tusim na i-bazari.Mauser zaver,lauf LW.Nie je to nahodou ona? :lol: :lol: :lol:
eager_cohen

nechaj tak, analyzuješ z mizerne urobenej fotky, prídem a uvidíš.
Michal1
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michal1 »

Pani daj te vediet a pridam sa.
AKI
expert
Dátum registrácie: 22 years 8 months

Príspevok od používateľa AKI »

Hosi a potom par fotiek aj na web. Nech mame z toho nieco aj my co sa nezucastnime.
eager_cohen

to Lovec:

a tu máš pušku "UNIQUE"

http://world.guns.ru/sniper/sn70-e.htm
lovec
častý prispievateľ

Pekny obrazok.Ale puska,ktora ma zaujimavy rozptyl je tato: http://world.guns.ru/sniper/sn38-e.htm

Ale to su standartne zbrane,ked chceme absolutnu presnost,na to su ine zbrane.
elegant_euclid

Príspevok od používateľa elegant_euclid »

Kua každý blbý vermint v dnešnej dobe nastrieľa 1/2 MoA s prebitými ešte lepšie ak si vychytáš navážku nehovorím o tom ak maš zbraň nejak spresnenú (či záver, či pažba, či hlaveň) to je jedno.

IMHO s tými "normami" si to fakt prepískol
Gunslinger
moderátor
Dátum registrácie: 17 years 11 months

Príspevok od používateľa Gunslinger »

Strelec napísal:Kua každý blbý vermint v dnešnej dobe nastrieľa 1/2 MoA s prebitými ešte lepšie ak si vychytáš navážku nehovorím o tom ak maš zbraň nejak spresnenú (či záver, či pažba, či hlaveň) to je jedno.

IMHO s tými "normami" si to fakt prepískol
Hmmm, maj je tu, ako to vyzera s tym 'duelom' lovec vs. puklo ? :lol: :twisted:

Strelec: Nic v zlom, ale myslim ze 'trochu' prehanas. Nespominas sice kalibre ani vzdialenosti, ale najst 'varmintku' ktora dokonca aj v benchrest uchyteni na 100m s nalaborovanym strelivom nastriela 1/2 moa je casto problem. A ak hovorime o 1/2moa na 500m alebo vacsie vzdialenosti pri beznej strelbe (s pouzitim dvojnozky, atd.), tak tam uz potrebujes extremne presne strelivo (od vychytania navazky je k ozaj presnemu strelivu este dost daleko), ozaj dobreho strelca, a najdes len par 'varmintiek' ktore by to (aj to znacne upravene) dokazali...

častý prispievateľ

Medzicasom som sa dostavil na strelnicu kvoli podobnemu komediantovi,a pravdupovediac na dlhsiu dobu to bolo posledne strielanie,co som niekomu dokazoval ako sa da s obycajnou polovnickou gulovnicou a loveckou strelou urobit slusny rozptyl.Foto nasleduje.
Saso odisiel po 4 seriach so zvesenym nosom a volaco si frflal popod nos.A mna uz silno omrzelo zase niekomu nieco dokazovat.
Ad. puklo neunuvaj sa,najskor tak koncom augusta.Ak vobec budem mat chut,sprostosti som sa uz napocuval dost a zase niekomu vysvetlovat to iste dookola ma nebavi.
100 metrov,Tikka M695 Master,Nikon Monarch 2,5-10x56,OptiLock montaz.Vpredu,vzadu pieskovy bag.Strelivo: Sierra ProHunter FN 170grs.,Accurate 3100 53,5grs.,PMC LR,Winchester hilzna.
Terc ma rastrovanie 1cm.

http://album.volny.cz/show_image.php?fi ... 0266f1e583

http://album.volny.cz/show_image.php?fi ... bb6f464c63
TURBIAK
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 3 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TURBIAK »

Cau lovec,,, hm to je teda fakt super rozptyl , to ti tak striela vzdy ? za idealnych podmienok???
Napísať odpoveď

Návrat na "Športové zbrane"