Strelnice Prešov a okolie

Používateľov profilový obrázok
Igrlik
častý prispievateľ
Registered for: 22 years 7 months

Príspevok od používateľa Igrlik »

guner
občasný prispievateľ
Registered for: 16 years 3 months

Príspevok od používateľa guner »

Igrlik
častý prispievateľ
Registered for: 22 years 7 months

Príspevok od používateľa Igrlik »

Snypo
prispievateľ
Registered for: 17 years 6 months

Príspevok od používateľa Snypo »

Strelnica pod Roháčkou - cca 24 km od Prešova. Web : striela.me

Správca pritomný neustále,slušná vybavenosť a dostupnosť.
Naposledy upravil/-a Snypo v 30 Dec 2014, 08:11, upravené celkom 3 krát.
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

Snypo
chapem,ze si vo vytrzeni z novej strelnice,ale identicke prispevky nemusis opakovat v roznych temach
Vlado64
občasný prispievateľ
Registered for: 11 years 8 months

Príspevok od používateľa Vlado64 »

Vie mi niekto povedat ci ta strelnica na Masarykovej pri autobuske este funguje? Ak ano chodite tam niekto?
71Jany71
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 5 months

Príspevok od používateľa 71Jany71 »

Už dlho som tam nebol, ale funguje.
pietro32i
častý prispievateľ
Registered for: 13 years 10 months

Príspevok od používateľa pietro32i »

Bol som tam pred pár týždňami a fungovala.
dongo
prispievateľ
Registered for: 10 years 8 months

Príspevok od používateľa dongo »

Aky je aktualny cennik pri tej autobusovej stanici? Daju sa tam aj zapozicat zbane (pripadne zakupit strelivo)?
R
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa R »

Ani zbrane ani strelivo, ak dobre pamätám 7.-€ hodina, účtujú po polhodine.
dongo
prispievateľ

Chlapci, ta strelnica v PO na stanici ma elektricke ovladanie posuvu tercov? Vdaka za odpoved.
R
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa R »

Má, ale naposledy bol problém s osvetlením. Aby zainvestovali 20€ do nových reflektorov tak radšej nechajú zákazníkov meniť si halogénu. Kontakty opálené takže po pár minútach opäť tma.
dongo
prispievateľ

Tak dnes som sa konecne odhodlal a dostal sa na tu strelnicu v Presove na stanici:
Cena: 3,50€ za prvych 30 minut, potom 3€ za kazdu dalsiu polhodinu.
Co sa tyka osvetlenia, tak uplne vzadu (myslim ze vo vzdialenosti 15m) to velmi nesvietilo. Bolo tam dost tmavo. Na 5m a 10m celkom v pohode.
Posuv tercov... no ako by som to povedal... sem tam sa to o par stupnov pootocilo, takze niekedy bol ten terc krivo.
Suma sumarum: som rad, ze som si zastrielal, no urcite by to chcelo aspon malilinke opravy. Ale tak zrelaxoval som aspon trosku. Mozno tam este zavitam...
dongo
prispievateľ

Moja druha navsteva tejto strelnice (PO Masarykova pri stanici):
Bol som len na pol hodinku, kedze sa mi nechcelo behat s manzelkou po nakupnych centrach.
Bohuzial nebol som az tak spokojny...
1./ ked som prisiel na vratnicu a spytal sa, ci si mozem ist zastrielat (nebol som objednany, pretoze to bolo rano o 9.00 cez tyzden) mi ta "mila" pani povedala, ze tam niekoho maju a spokojne si dalej citala casopis. Na moju otazku, ci je teda plne, mi opat s maximalnym kludom odpovedala ze nie, ze tam je jeden pan. To som nepochopil, kedze tam maju 4 strelecke boxy. Potom sa objavil v dverach nejaky pan, ze ten ma tam teda vezme... No dobre, zapisala si ma, dostal som 1 terc a siel som...
2./ ked som naposledy pisal, ze tie posuvace tercov su "trochu" vykryvene, tak teraz to bolo zase o nieco viac. Clovek sa musel s tymi tlacidlami dost dlho hrat, aby si dal terc aspon do akej takej roviny a nestrielal na papier z boku... Ale tak fajn, manzelke doprajem dlhsi pobyt na nakupoch ;)
3./ cena... Kedze sa neskutocne zdvihol pristup personalu, zdvihol sa mi aj adrenalin pri strielani na krivo otoceny papier, tak je jasne, ze museli zdvihnut aj ceny... Prva polhodina je za 4€, kazda dalsia za 3,50€. Ved ako inak, za kvalitu sa plati...
4./ pri plateni sa ma samozrejme pani nezabudla 2x opytat, ci mi nahodou nedala 2 terce, aby neboli na mne skodni
....,,,, takze suma sumarum... Asi to bolo zabavnejsie ako v nakupnom centre, kde by som mal pozerat na svetre a kosele, ale ostal som nemilo prekvapeny a to hlavne pristupom (samozrjme aj vybavenim, ktore dufajme ze este nieco prezije).
StrelnicaPodRoháčkou
prispievateľ
Registered for: 11 years 7 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa StrelnicaPodRoháčkou »

dongo: Požičovna zbraní na našej strelnici funguje, použitie oceľových terčov je v cene poplatku za strelnicu ( ochrana sluchu a zraku detto...).
Napísať odpoveď

Návrat na "Strelnice"