Nákup novej sa.vz.58

inspiring_austin

Príspevok od používateľa inspiring_austin »

v podstate pri kupe enzety by som sa riadil asi jedine len charakteristikou spuste, tak sa nehanbi a preberaj :wink:
este sa da najst modifikacia krytu musky: cela uzavreta a otvorena. este plech na nadpazbi byva jednodielny a dvojdielny bodovo zvareny.
Používateľov profilový obrázok
Tigrík
prispievateľ
Registered for: 17 years

Príspevok od používateľa Tigrík »

No mne osobne sa v ZV vobec nepacil napriklad pristup k zakaznikovi a nemaju tam ani hov...
Odbiju ta so slovami to je na objednavku a tamto tiez.
tompek
prispievateľ
Registered for: 14 years 2 months

Príspevok od používateľa tompek »

aj keď sa jedná o cz 858, dávam to tuná. Nadišiel čas kedy aj ja pozerám po dlhej a hoci mi je jasné že najlepšie nakúpim v Kolarmse,nechce sa mi cestovať takú diaľku, event. riešiť príp. záruku. Rozhodol som sa pre nákup 858, ale dnes ako som si dal vybaliť kvázi novú zbraň, hneď som objavil poškodené ústie na hlavni. Je to spôsobené vystrieľaním hlavne?-teda riadne použitá zbraň? Beriem sa kupovať o dva,tri týždne, vraj si budem môcť vybrať z ešte viac kusov - teraz mali skladom cca 15ks, ale aj tak- na čo si dať ešte pozor. Ďakujem za príp. rady, kľudne aj cez PM....
vanto
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 7 months

Príspevok od používateľa vanto »

Ak je vidno naznaky opotrebovania zrejme sa jedna uz o pouzivanu zbran, nie vsetko su zarucene nepouzivane ulozenky.
Snoopee
prispievateľ
Registered for: 13 years 5 months

Príspevok od používateľa Snoopee »

už to tu niekde bolo, tú stránku mám ešte uloženú ...
http://www.gunexpert.cz/products/jak-sp ... it-zbran-/
tompek
prispievateľ

ďakujem za radu...ak kúpim, dám vedieť.
Vova
prispievateľ
Registered for: 14 years 3 months

Príspevok od používateľa Vova »

Ja som kupoval 858 ešte v Martine a max. spokojnosť. Šľape krásne a o presnosti ani nehovorím. Keď som si ju nastrelil na "svoje oko", tak zo štyroch rán na 100m som mal v terči č.4 aj tri desiatky a jednu ujdenú šestku...
tompek
prispievateľ

Bývam v Čadci, máme tam dovozcu výrobkov czub, takže ak, tak z "prvej ruky".
eager_jepsen

Príspevok od používateľa eager_jepsen »

zdravim, potrebujem poradit. dnes som si domov doniesol novu hracku CZ 858, dokupil som k nemu aj ustovu brzdu pre SA-58, no ked vykrutim von poovodny diel tak ta ustova brzda mi tam velmi nepasuje, po chvili krutenia mi to chytne asi 1.5 zavitu no potom to dalej nejde. povodny kruzok tam ide jednoducho. robim nieco zle alebo ta ustova brzda z SA-58 neni kompatibilna s CZ-858? predajca ma na nic take neupozornil
neviem ci to mam skusit nakrutit s hasakom alebo co :)
Rasto
expert
Registered for: 16 years 9 months

Príspevok od používateľa Rasto »

Ak mas moznost premeraj si zavit na kompenzatore, bud je iny ,alebo moc tesny a pojde ti to zbytocne tazko.
eager_jepsen

Príspevok od používateľa eager_jepsen »

bohuzial nemam, ale bude tam iny zavit, skusal som to teraz natocit aj nasilu pomocou srubovaka prestrceneho cez otvor kompentazotra a asi po 3 zavitoch sa dalej nedostanem ani hrubou silou. mate niekto kompenzator na CZ-858? kupil som ho spolu so zbranou v predajni GDU v kosiciach, web maju zbrane-ke.sk
Rasto
expert
Registered for: 16 years 9 months

Príspevok od používateľa Rasto »

Mam je to obycajna repasovana 58 a kludne to Sutakovi odnes ukazat, je chapavy i ja mu idem teraz daco reklamovat, len s tym sa este nestretol :-)
gewehr
expert
Registered for: 21 years 3 months

Príspevok od používateľa gewehr »

Treba skontrolovat zavity, obidva, ako na zbrani tak na kompiku. Jeden moze byt zle narezany alebo strhnuty. Moc na silu neskusaj, pretoze poondies ja ten dobry. Musi to ist relativne lahko.
inspiring_austin

Príspevok od používateľa inspiring_austin »

pozicam ti zavit. ocko na precistenie zavitu?
gewehr
expert
Registered for: 21 years 3 months

Príspevok od používateľa gewehr »

ak tam ide krytka zavitu lahko, treba najskor pozriet asi zavit kompenzatora
Napísať odpoveď

Návrat na "Samopal vz. 58 "