Ako sa k Vám správa okolie keď zistia ...
ja sa s okolim na tuto temu tiež nebavím. Uz dost na mna kukaju, lebo vedia ze mam zbrane. Kolega mi videl knihu. Aj ked bola v obale, bol zvedavy čo čítam. A vykvákal to uplne všetkým.
Prepperske veci su dosť praktické (a drahé), často som v prírode, takže kopec outdoor udělátok v mojom vlastníctve už nevzbudzuje rozruch ani v mojom okolí. Potraviny na dva mesiace a nejaká voda je v pivnici. Frajerka o nej ani nevie, povedal som jej že tam mám veci na auto (pneu, olej, .....).
Soft preppering beriem ako užitočného koníčka.
Prepperske veci su dosť praktické (a drahé), často som v prírode, takže kopec outdoor udělátok v mojom vlastníctve už nevzbudzuje rozruch ani v mojom okolí. Potraviny na dva mesiace a nejaká voda je v pivnici. Frajerka o nej ani nevie, povedal som jej že tam mám veci na auto (pneu, olej, .....).
Soft preppering beriem ako užitočného koníčka.
-
inspiring_liskov
-
inspiring_newton
-
inspiring_liskov
zatiaľ používam vodu zo studne iba na zalievanie trávnika, ale za posledný rok sa stalo minimálne 3x že nešla voda od BVS a s vďakou som sa napojil na studňu.
Na dlhodobé skladovanie dezinfekcie vody v studni by som asi skôr odporúčal chloraminové tabletky než Savo z dôvodu ceny a rozmerov , ľahšie je skladovať tabletku než litrovú fľašu.
Na dlhodobé skladovanie dezinfekcie vody v studni by som asi skôr odporúčal chloraminové tabletky než Savo z dôvodu ceny a rozmerov , ľahšie je skladovať tabletku než litrovú fľašu.
-
inspiring_newton
-
inspiring_liskov