Aplikácia pripomínania platnosti dokladov
Petersson, v tomto sa musim zasatat Bauera.
On nehovoril ze treba dat platnost na preukaz zbrane. On en poukazal, ze v LT aplikacii takato moznost je a ze je tam zbytocna, pretoze preukaz zbrane platnost nema...
On nehovoril ze treba dat platnost na preukaz zbrane. On en poukazal, ze v LT aplikacii takato moznost je a ze je tam zbytocna, pretoze preukaz zbrane platnost nema...
Len jedna drobnosť, neviem či je chyba u mňa, ak kliknem na info, tk sa text nezobrzuje správne, nekorektné zobrazenie diakritiky, funkčné veci sú OK bez chýb.
pekne si mi sku-rvil nickBTV napísal:Petersson, v tomto sa musim zasatat Bauera.
Vieš, ak si niekto všimne niečo zbytočné- stačí dať podnetný návrh a ne filozofovať v kontexte ostatných koloniek. V tomto trocha Bauer stále dráždi plénum
Ak ta aplikacia po schvaleny bude dostupna aj pre jablkacov, bude free alebo za 0,89€? 
Tak si si nemal davat rovnaky nick, len s rozdielom jedneho "s"peterson napísal:pekne si mi sku-rvil nick(ten tvar patrí omnoho staršiemu foristovi)
Tak to je pravda. Len on poukazal na chybu "Bauerovskym" sposobom.peterson napísal:...filozofovať v kontexte ostatných koloniek. V tomto trocha Bauer stále dráždi plénum
zijem v tom ze zadarmoKelly napísal:Ak ta aplikacia po schvaleny bude dostupna aj pre jablkacov, bude free alebo za 0,89€?
U mňa je to ok.daredevil napísal:ak kliknem na info, tk sa text nezobrzuje správne, nekorektné zobrazenie diakritiky, funkčné veci sú OK bez chýb.
Na čom to pozeráš? (zariadenie + verzia Androidu)
I u mna je to vsetko OK.
Dakujem
Dakujem
Sony Xperia U, android 4.0yarco napísal:U mňa je to ok.daredevil napísal:ak kliknem na info, tk sa text nezobrzuje správne, nekorektné zobrazenie diakritiky, funkčné veci sú OK bez chýb.
Na čom to pozeráš? (zariadenie + verzia Androidu)
- 2weird2die
- častý prispievateľ
- Registered for: 15 years 9 months
prvýkrát vyhodilo chybu s podpisom programu, na druhýkrát nainštalovalo bez breptania.
správne poplatky na úseku zbraní a streliva? tie by som tam docela uvítal... či zbytočnosť?
správne poplatky na úseku zbraní a streliva? tie by som tam docela uvítal... či zbytočnosť?
ani nie celkom dobrý nápad 
krasny priklad, ake dolezite su vo vetach ciarky. Ak nejaka chyba, veta dostava celkom iny zmysel.
(a podte do mna, odporcovia gramatiky)
(a podte do mna, odporcovia gramatiky)
Rovno tam zakomponujte i potrebne zakony, ale ved pridu dalsie verzie.
-
inspiring_newton
pozeram,si musim kupit novy telefon,
len ci mi to pojde stiahnut
len ci mi to pojde stiahnut
uvital by som ak by bolo mozne aplikaciu v mobile presunut z pamate mobilu na pamatovu kartu v mobile. moj smart phone prave neoplyva velkou pamatou a aj tie 2,5MB su pre mna dost vela. na SD karte mam miesta habadej...