Glock 43

inspiring_payne

Príspevok od používateľa inspiring_payne »

podla vyhladavania tu este nebol vlozeny tento link na test Glocku 43
http://www.aegisteam.cz/glock43_poprve_v_cr/index.html

A tu je konstrukcia Glocku 42 /rovnaka je aj na 43/, kde je vidiet rozdiel medzinapriklad G19 a G43
http://www.aegisteam.cz/blog/glock42_poprve_v_cr/
inspiring_payne

Najde sa niekto z BA, kto ma G43 a bol by ochotny mi dat vystrelit aspon jeden zasobnik ? Naboje a strelnicu samozrejme zaplatim a aj pivo /nealko, kedze ine sa nemoze, ak bude zbran :D / alebo kavu.
cretino
občasný prispievateľ
Registered for: 9 years 10 months

Príspevok od používateľa cretino »

k takejto skusobnej akcii by som sa moc rad pridal, tak isto poskytol do placu na vyskusanie ako protihodnotu moju K100 X-Trim - plus prispel/zaplatil strelnicu :)

P.S. nemusi to byt nutne BA
inspiring_payne

Tiez mozem poskytnut na vyskusanie zbrane zo zoznamu co mam. Naozaj by som bol rad, ak by sa niekto nasiel. Skuska je uz asi to posledne, co stoji pred kupou
luco
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 1 month

Príspevok od používateľa luco »

len si ho dobre vyskušajte aby ste sa neoklamali ako ja ked som ho kupil a potom som ho predal hned a kupil radšej G26 gen4 :D
inspiring_payne

Luco, v com si bol sklamany?
luco
častý prispievateľ

plusy: super uchop (mam menšie ruky), veľkosť (pre plochosť a váhu kludne bez puzdra len tak do vačku nohavíc resp. bundy)

mínusy: silný spätný ráz (ťažšie sa da presnejšie strielať - treba hodne trenovať s ním a zvyknuť si časom); konštrukcia /rám/ ten plast je dosť tenký a ťažko povedať kolko to znese oproti plnohodnotnému Gčku; malá kapacita zásobníka; nemožnosť výmeny zásobníka za iný s väčšou kapacitou;

Tak v skratke čo ma narýchlo napadlo, ale čo sa týka strelby tak je to oproti G26 velký rozdiel...

Ked som začal strielať s G43 tak veľký rozptyl, pri G26 som mal pomaly menší ako pri G17 :D

Pritom rozmermi je to skoro rovnaké, jedine ja tam vidím rozdiel že G43 je uzky, ale inak ked ich dáš vedla seba je to cca. to isté, len ta hrúúúbka...
inspiring_payne

Ved prave ta hrubka u mna zavazila, ze je tenky cize jednoduche skryte nosenie. Nabojov na trening mam dostatok a primarne ho chcem iba na obranu a to je tak na vzdialenost max 10 metrov
matus69
častý prispievateľ
Registered for: 14 years

Príspevok od používateľa matus69 »

alebo kupi 42, ktora nekope.
Používateľov profilový obrázok
MRBLUE
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 3 months

Príspevok od používateľa MRBLUE »

matus
Tu ti budem odporovat, pocitovo je z G43 strelba prijemnejsia ako z G42. A aj ovladatelnost zbrane je u G43 lepsia. Je to vseobecny nazor ktory mozem potvrdit aj na zaklade vlastnych skusenosti.
inspiring_payne

A g42 ja osobne nechcem a to pre jej kaliber, aj ked je ta zbran lacnejsia
matus69
častý prispievateľ
Registered for: 14 years

Príspevok od používateľa matus69 »

nebudem vas o nicom presviedcat, pretoze z 95% to stoji na individualnych potrebach a sympatiach. Mne osobne dava g19+42 o dost vacsi zmysel ako g19+43, ale u niekoho to moze byt naopak.
Používateľov profilový obrázok
regnak
prispievateľ
Registered for: 17 years 4 months

Príspevok od používateľa regnak »

ja som riešil podobný problém či kúpim Ruger LCP, G42 alebo G43...
Po pár ranách na strelnici som sa rozhodol pre G43 a zatiaľ neľutujem...
inspiring_payne

Od dnes som majitelom Glocku 43 :lol:
luco
častý prispievateľ

mať tak tvoju výplatu pri tolkých kvéroch čo už máš :D

ale som mimo OT, už som ticho :D
Napísať odpoveď

Návrat na "Glock"