Asociacia Presnej Strelby SR (APSS)

Používateľov profilový obrázok
Gunslinger
moderátor
Registered for: 17 years 11 months

Príspevok od používateľa Gunslinger »

AKI: S cim presne mas trouble ? Napis mi PM alebo mi brnkni a hned to vyriesime.

barak: Nerozumiem - ta sutaz v Martine by mala byt sutaz jednotlivcov.

Ak myslis tie trojdnove majstrovstva v taktickej strelbe, kludne sa prihlas a pridi aj ak si sam - myslim ze tam je viacero ludi co este nema partaka, a pre tych sa dvojice zkombinuju alebo tesne pred pretekom alebo na mieste. Neviem ako to bude tohto roku, ale minule roky sa vyhodnocovalo po jednom, a az pre celkove poradie sa body dvojic/teamov spocitovali.

S tym rozdelenim uloh v reale to zalezi od vela veci. Na sutazi si ale zvycajne chce zastrielat kazdy, kazdopadne na tejto mozes cakat aj discipliny kde jeden bude dedikovany spotter a druhy shooter a potom naopak, mozes cakat ze tam bude aj disciplina len s kratkou alebo v kombinacii s dlhou (ak to ale nepozaduju propozicie tak svoju kratku nenos - na taketo stages by kratke poskytol organizator), mozes cakat nocne strelby, terce kde jeden strelec bude zavisiet na druhom alebo kde vobec nebudu musiet spolupracovat, atd. - nechajme sa prekvapit s cim nas tenorista prekvapi... :wink: :twisted:

Kazdopadne ak aj teraz nemas partaka kludne sa prihlas a verim tomu ze sa nejaky najde.

Gunslinger
barak
občasný prispievateľ
Registered for: 17 years

Príspevok od používateľa barak »

Jo martin je uz vypsany. Dik.
tenorista
prispievateľ
Registered for: 17 years 4 months

Príspevok od používateľa tenorista »

hodnotené budú len dvojice,budú mať aj spoločné terče aby sa mohli hádať kto to posral....
AKI
expert
Registered for: 22 years 8 months

Príspevok od používateľa AKI »

normalne sa zacinam tesit ten tenorista je znacne nevypocitatelny. Bude aj kratka, alebo utocna puska? Nech sa s tym zelezom netaham zbytocne...
tenorista
prispievateľ

bude aj pištoľ ale budú od sponzora,takže nebrať vlastnú.
tenorista
prispievateľ

ale zoberte si spacáky
Gunslinger
moderátor
Registered for: 17 years 11 months

Príspevok od používateľa Gunslinger »

:shock: :shock: :shock: to vazne? dnes som o tom zartoval (ze teple letne vecery su tatam, ale ze dufam ze nas nemrsknes do nejakeho celtoveho stanu... :roll: :lol: Alebo si mam radsej rovno doniest aj stan ? (nech nemusim spat v hammocku na strome... stan mam novy - taky ten 2sekundovy - aspon by som ho otestoval :twisted:

Gunslinger
Ares
občasný prispievateľ
Registered for: 15 years 10 months

Príspevok od používateľa Ares »

Ty máš něco proti hamace? Náhodou je to neskutečně pohodlný způsob spaní. Celta nad tebe aby na tebe nepadala rosa a je vystaráno ;)
tenorista
prispievateľ

a ešte mňa aby som ťa v noci odrezal zo stromu... :D :twisted:
skutočne nežartujem ,zoberte si tie spacáky
AKI
expert

tak to ja si ten stan radsej zoberiem....istota je istota o zbran sa treba starat aby mi neprechladla
Ares
občasný prispievateľ

Neprochladne, zahřejeme ji důkladnou střelbou až nás půjde Tenorista odřezávat z těch stromů ;)
tenorista
prispievateľ

len si pekne zoberte všetko a najlepšie to čo budete potrebovať.inak tu už tretí deň prší,takže to bude super...
Ares
občasný prispievateľ

no, děláš mi čím dál tím větší radost, věříš? :roll:
AKI
expert

hmm vcera som zvesil kanady z klinca ako zaloha budu dobre. Druhe plastaky nemam....

"tu už tretí deň prší,takže to bude super..." - aka korekcia je na dast, ma niekto na to kliky? :wink:
tenorista
prispievateľ

musíš to prerátať predno zadným koeficientom vydatnosti dažďa a podľa toho sa to určí.len aby sa neoteplilo lebo to bude v prdeli-budú hmly...
Napísať odpoveď

Návrat na "Súťaže"