HK P30 - prakticke skusenosti

kriznik
prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa kriznik »

Zadrzky som mal vdaka zuzenej komore iba s ocelovymi nabojnicami, ktore ostavali po vystrele v komore, tak 5 z 50 konkretne pomosadzene SB. Takze strelivo s ocelovou nabojnicou som z pouzivania vylucil. Inak striela vsetko lacne strelivo: ares, limit, norinco atd.
Vsetky P30 aj P30L maju taku komoru. Tesnost komory zvysuje vykon streliva.
Používateľov profilový obrázok
C08R4
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa C08R4 »

Cesi pisu, ze nemaju vsetky HK taky prstenec v komore.
maros15
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa maros15 »

To mas jedno,urcite to je odskusane a podla mna by HK nepustilo na trh ziadnu hovadinu.Musis im trochu viac verit.
Jack
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Cobra, odpísali ti iní. Ja s tým nemám skúsenosť, akurát som o tom čítal na fórach, na USP to nemám. Ale verím, že ak to HK používa na svojich zbraniach, určite to má praktický význam a spĺňa to svoju funkciu. Verím HK.
8)
aris
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa aris »

strielal som SB FMJ a svajciarske (nepamatam nazov, ale mam v zasobniku z nich) a nebol absolutne ziadny problem,

dokonca som vystrielal aj nejakych 100 ks z nejakych lacnych a ziadny problem. ani raz.
gewehr
expert
Dátum registrácie: 21 years 4 months

Príspevok od používateľa gewehr »

cobra to je zas jaka urbanlegend co si tu vytiahol... osobne som HKcko krmil uz vselicim, vratane kadejakych prebijancov a absolutne ziadny problem, co viem, tak za cely cas som mal iba jednu zadrzku a aj to bol tovarensky S&B.
friendly_grothendieck

Príspevok od používateľa friendly_grothendieck »

Neviete prosim vas ci nemaju niekde na predajni HK P30L? Mal som ju objednanu, ale vraj sa vrodila chybicka a bude mozne ju zohnat az za dva mesiace. Skusal som to aj v Martine a vravela to iste a este k tomu splietala nieco o zmene nazvu H&K, co je podla mna kravina a ze sa musi obnovit licencia na ich nakup. To som citoval pani s predajne, ktorej to povedali ked volala do skladu. Volal som aj do Ruzomberka ale vravel ze to bude riesit v utorok 14.4. Chcem to stihnut este nez mi prepadne nakupne povolenie 23.5. . A bonusova info s MT : vraj je pozastavena ich vyroba!!! NO NEVIEM CI JE TOMU TAK.

Kua TESIL SOM SA AKO MALI CHLAPEC A NIC S TOHO... pomoc...
inspiring_ramanujan

Príspevok od používateľa inspiring_ramanujan »

v BA maš v kazdom obchode zo zbranami urcite ja ju mam neceli mesiac mam p30 nechcel som lkovu ale mali ju vsade ked som studoval cenik
http://www.hermes.sk/e-shop/hk/pistol-h ... al-9x19mm/
friendly_grothendieck

seko888
No dik, ale ja by som potreboval nieco v okoli Trencina, Nitri a Martina. Nemozem sa trepat do BA koli praci. Radsej by som bol na podpore... :D
gewehr
expert
Dátum registrácie: 21 years 4 months

Príspevok od používateľa gewehr »

flanker, v Novom Meste nad váhom ju majú... http://milata.szm.sk/
inspiring_ramanujan

Príspevok od používateľa inspiring_ramanujan »

friendly_grothendieck

Velmi vam dakujem, skusim tam zavolat a dufam ze to bude OK.
:D :D :D :D :D
friendly_grothendieck

Pozeral som Frana a ma tam len P30, nie P30L. Mozno ho len nema na webe. Skusim zavolat a uvidim.
inspiring_euclid

Príspevok od používateľa inspiring_euclid »

pozri aj HERMES ..
elegant_shaw

Príspevok od používateľa elegant_shaw »

zdravím vás hk-čkari, mám otázku, vlastním p30 a trošku mi vadí vôľa na pravom záchyte záveru, ktorý ako keby chodil hore dole. má niekto podobný problém?
Napísať odpoveď

Návrat na "Heckler & Koch"