Remington 700 (variacie)

Používateľov profilový obrázok
TURBIAK
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 3 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TURBIAK »

lovec myslim ze nejaka slusnejsia pazba by ti tam sekla este :) uvazujes o niecom takom ?
lovec
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 20 years 8 months

Príspevok od používateľa lovec »

Na Senderko urcite nie,preto som tam dal aj tu licnicu,je to velmi pohodlne. Na novu flintu 7mm pojde potom asi Roedale.
AKI
expert
Dátum registrácie: 22 years 8 months

Príspevok od používateľa AKI »

Na moj vkus ta lestena nerez trochu moc blinky-blinky, ale ta nerezova ustovka k tomu ide lepsie ako cierna.
lovec
častý prispievateľ

V reale to nie je az take ligotave....ale spekulujem,ze nastavajucu mozno nejako nasprejujem s tymi camo-farbami.
AKI
expert
Dátum registrácie: 22 years 8 months

Príspevok od používateľa AKI »

Uvazoval som nad tym PVD metodou naniest cierny - matny povlak TiC
inspiring_allen

Príspevok od používateľa inspiring_allen »

môže mi niekto poradiť pri výbere kalibru a zbrane remington na strelbu do 800m? A samozrejme aj puškohľad.

Myslím čo by som presne potreboval typ, kal. puškohľad..

Ďakujem.
TURBIAK
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Mensia uprava kluky na rem700 , uzaver sa teraz ovlada o dost lahsie . dlhsia paka a vacsia uchopova plocha, kazdemu majitelovi mozem len odporucit takuto upravu :!:
Obrázok
Obrázok
lovec
častý prispievateľ

Vyzera to super. Kolko je medzera medzi vyklopenou packou a puskohladom v najblizsom mieste?
TURBIAK
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Je tam kopec miesta,,,kedze sa paka predlzila o cca 2 CM , viac miesta mas na ruku ako z povodnou ,,pakou,,ale ak chces mozem ti to presne pomerat pofotit , tu koncovku na paku si mozes dat akukolvek ,
lovec
častý prispievateľ

Ked budes mat cas,tak to skus odmerat a odfotit....existuje aj "nerezove" prevedenie? Vies,moja bling-bling flinta si to vyzaduje.... :lol: :lol:
TURBIAK
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

:) ja som si to vyrabal sam, urcite sa da vyrobit aj z nerezu, alebo aj z duralu. najhorsia je instalacia, narezat zavit na povodnu kluku ,da sa vyrobit aj pripravok na upnutie do sustruhu ale to by mi bolo zbytocne , miesta je tam dost,,, pre porovnanie nabojnica 308 w
Obrázok
inspiring_greider

Príspevok od používateľa inspiring_greider »

zopar foto noveho prirastku: :lol: :lol: :lol:
remington 700 POLICE, 308.Win, 26"tazka hlaven

Obrázok Obrázok Obrázok Obrázok

optika: bushnell elite 3200 - osnova MIL DOT
lista: NF 20 moa
kruzky: burris (Xtreme Tactical)
+ drobnosti :wink:

vdaka za usmernenie a dokopanie do remingtona patri mojmu osobnemu :lol: puskarovi Turbiakovi.... :wink:
Gunslinger
moderátor
Dátum registrácie: 17 years 11 months

Príspevok od používateľa Gunslinger »

BOBOR666: Gratulujem ku krasnemu prirastku do rodiny ! :wink: :twisted:

Prajem presnu pifku a dufam ze sa uvidime na sutaziach APSS (a dotiahni so sebou do Senice konecne aj toho Tvojho dvorneho puskara ;-)

Kazdopadne nech Ti sluzi a mas z nej radost !

Gunslinger

P.S.: lovec: Dufam ze sa uvidime na kilometri a prevetras ten tvoj bling-bling (nech 'okolostrielajuci' konecne nadavaju aj na ustovku niekoho ineho... :roll: :lol: :lol: :lol:
inspiring_banach

Príspevok od používateľa inspiring_banach »

BOBOR666: potom prihoď foto zo strelnice a osobné pocity... Tiež sa mi pozdáva najviac táto voľba ale zvažujem ešte remington 700 XCR alebo Sendero kvôli kalibru... Kedže to má byť hlavne poľovná zbraň, zvažujem cal.: .308Win, 30-06S alebo 7mm Win Mag (ak by som si zvolil Rem.700 Sendero)...
inspiring_greider

Príspevok od používateľa inspiring_greider »

chcel som nieco v civilnejsom vzhlade preto police ( kvalitna pazba a obojstranna som totiz lavak :wink: )dalej zohralo dost velku rolu aj to ze sa jedna v podstate o zbran ktoru netreba nejako upravovat..vyberes z krabice nahodis optiku doladis spust a mozes strielat :lol:
co sa tyka osobnych pocitov...zvykam si ...oproti turbiakovmu remingtonu v pazbe od accuracy to citelne viac "kope". Na strelnici som bol s tym zatial len raz takpovediac testovat. Strielal som na 100 a 300m ( strelivo lapua scenar 168 grn) Moje ocakavania to splnilo nadmieru (foto nemam vybity mobil :oops: turbiak nieco fotil mozno to sem potom hodi). Pre polovnika je to podla doterajsich skusenosti dobra volba..mozno az predimenzovana :?
tod asi tolko...podrobnejsie hlasenie po dalsej vychadzke a ak sa podari dobre nastrielat dam aj nejake fotecky

TO: Guslinger: dakujem za gratulaciu :D ,TURBIAK sa asi aj chysta k vam na APSS, ja si momentalne netrufam este musim toho vela nastudovat a hlavne nastrielat :wink:
Napísať odpoveď

Návrat na "Športové zbrane"