Remington 700 (variacie)
-
inspiring_allen
môže mi niekto poradiť pri výbere kalibru a zbrane remington na strelbu do 800m? A samozrejme aj puškohľad.
Myslím čo by som presne potreboval typ, kal. puškohľad..
Ďakujem.
Myslím čo by som presne potreboval typ, kal. puškohľad..
Ďakujem.
-
inspiring_greider
- Gunslinger
- moderátor
- Dátum registrácie: 17 years 11 months
BOBOR666: Gratulujem ku krasnemu prirastku do rodiny !
Prajem presnu pifku a dufam ze sa uvidime na sutaziach APSS (a dotiahni so sebou do Senice konecne aj toho Tvojho dvorneho puskara
Kazdopadne nech Ti sluzi a mas z nej radost !
Gunslinger
P.S.: lovec: Dufam ze sa uvidime na kilometri a prevetras ten tvoj bling-bling (nech 'okolostrielajuci' konecne nadavaju aj na ustovku niekoho ineho...

Prajem presnu pifku a dufam ze sa uvidime na sutaziach APSS (a dotiahni so sebou do Senice konecne aj toho Tvojho dvorneho puskara
Kazdopadne nech Ti sluzi a mas z nej radost !
Gunslinger
P.S.: lovec: Dufam ze sa uvidime na kilometri a prevetras ten tvoj bling-bling (nech 'okolostrielajuci' konecne nadavaju aj na ustovku niekoho ineho...
-
inspiring_banach
-
inspiring_greider
chcel som nieco v civilnejsom vzhlade preto police ( kvalitna pazba a obojstranna som totiz lavak
)dalej zohralo dost velku rolu aj to ze sa jedna v podstate o zbran ktoru netreba nejako upravovat..vyberes z krabice nahodis optiku doladis spust a mozes strielat
co sa tyka osobnych pocitov...zvykam si ...oproti turbiakovmu remingtonu v pazbe od accuracy to citelne viac "kope". Na strelnici som bol s tym zatial len raz takpovediac testovat. Strielal som na 100 a 300m ( strelivo lapua scenar 168 grn) Moje ocakavania to splnilo nadmieru (foto nemam vybity mobil
turbiak nieco fotil mozno to sem potom hodi). Pre polovnika je to podla doterajsich skusenosti dobra volba..mozno az predimenzovana
tod asi tolko...podrobnejsie hlasenie po dalsej vychadzke a ak sa podari dobre nastrielat dam aj nejake fotecky
TO: Guslinger: dakujem za gratulaciu
,TURBIAK sa asi aj chysta k vam na APSS, ja si momentalne netrufam este musim toho vela nastudovat a hlavne nastrielat 
co sa tyka osobnych pocitov...zvykam si ...oproti turbiakovmu remingtonu v pazbe od accuracy to citelne viac "kope". Na strelnici som bol s tym zatial len raz takpovediac testovat. Strielal som na 100 a 300m ( strelivo lapua scenar 168 grn) Moje ocakavania to splnilo nadmieru (foto nemam vybity mobil
tod asi tolko...podrobnejsie hlasenie po dalsej vychadzke a ak sa podari dobre nastrielat dam aj nejake fotecky
TO: Guslinger: dakujem za gratulaciu