EFMJ - informácie, skúsenosti

inspiring_roentgen

Príspevok od používateľa inspiring_roentgen »

Jack napísal:Neviete, kde v Reichu :?
skus zavolat sem, 9mm mali
http://seidler-waffen.at/index.php?id=3
Peter Elektro
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 1 month
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peter Elektro »

Minuly tyžden som tam bol.V Lugri zrovna nemali ,inač normalne mavaju 35evri/50ks....
inspiring_satoshi

Príspevok od používateľa inspiring_satoshi »

A aj normalne predaju? :shock:
Peter Elektro
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 1 month
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peter Elektro »

Samozrejme .Na preukaz zbrane prislušneho kalibru :!:
A Ty ako riadny občan si maš vybavit na SK zbrojny sprievodny list. Oni ho tam nepotrebuju...
Snypo
prispievateľ
Registered for: 17 years 6 months

Príspevok od používateľa Snypo »

Vyskytli sa 9x19 EFMJ niekde na Slovensku,nejaký dodávateľ,predajňa ? Objednane to mam asi pol roka v 3 predajniach a nič z toho :roll:
Kde je ten obchodnícky duch slováka,ked môže pýtať aj 1€ /kus :lol:
inspiring_roentgen

Príspevok od používateľa inspiring_roentgen »

len tak na okraj, EFMJ uz federal nevyraba
teraz sa to vola Guard Dog http://www.federalpremium.com/products/ ... spx?id=936
obal sa zmenil, chut zostava
inspiring_panini

Príspevok od používateľa inspiring_panini »

To je dobrá správa, keď nemá v názve to expanding možno sa k nám aj dostane.
cubitko
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 6 months

Príspevok od používateľa cubitko »

V utorok idem skusit zlomit Milatu na objednanie Guard Dogov v .40S&W , drzte palce. Ved pri tomto strelive by si mohol kludne uctovat 40-50 Euro za krabicku.
inspiring_panini

cubitko: ja tiež predpokladám túto sumu za krabičku, ale vieš tiež o tom, že krabička má 20 kusov, že? :)
cubitko
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 6 months

Príspevok od používateľa cubitko »

Hej viem a slak ma ide trafit ked sa pozeram na cenu 23$ za krabicku na nete.
Ale bral by som to aj za tu cenu 2-2,5 Eura za naboj, 50 do terca na strelnici nech viem ako sa to chova pri rychlej a mierenej strelbe ( ale urcite velmi prijemne ked je ta strela taka lahka ) a dalsich 50 na nosenie. Neplanoval by som to kazdodenne strielat :lol:
inspiring_panini

Ľahká strela nejde príliš dokopy s príjemnou streľbou.
Používateľov profilový obrázok
luke
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa luke »

mozno trosku OT, ale ti co nosite v komore, ako riesite opotrebuvanie prvych 2 nabojov neustalym nabijanim a vybijanim? ide samozrejme o to ze to su naboje za 1-2€/kus a nie su az tak jendoducho nahraditelne.
inspiring_panini

Luke: takýto typ nábojov by som do komory nabíjal ručne, čiže pod vyťahovač a pomaly spustiť záver. A asi by som vymyslel spôsob ako ich rozoznať, ktorý už v komore bol a ktorý nie a raz za čas to menil.
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

riešite <i>oviny.
Normálne mám napáskované EFMJ 6+1ks, raz za 2 týždne keď prídem na strelnicu vypáskujem všetko do čapice. Pri odchode zo strelnice napáskujem a neriešim, ktorý bol prvý... po roku žiadne badateľné zmeny
agger
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 2 months

Príspevok od používateľa agger »

@ Zoidberg: pri .45 ma strela 165gr, ale velkost/tvar 185gr. Prach je subjektivne rychlohoriaci a P+ oznacenie. Mam dojem ze je to cele navrhovane na kompakty/subkompakty s kratkou hlavnou. Asi preto je aj na krabicke napis "low recoil". Subjektivne: spatny raz porovnany s 230gr aresmi, alebo SB je polovicny az dvoj-tretinovy v prospech EFMJ.

@ luke: menim komplet poradie po cca tyzdni nosenia a pravidelneho vybijania. po troch mesiacoch idu do krabicky a davam nove. Tento system a moje zasoby mi davaju moznost ze opakovanie nastane po cca roku. Problem vsak je ze stely viditelne oxiduju. Urcite to nebude mat vplyv na funkciu, no nevyzera to dobre.
Napísať odpoveď

Návrat na "Náboje"