Uloženie zbrane

Používateľov profilový obrázok
Michal1
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michal1 »

kriznik: Tuto ju maju za 122€ bez DPH. http://www.dynax.eu/e-shop/action/produ ... /303.xhtml
V Rakusku v Baumaxe som ich kupoval po 99€.
Do Oktavie Combi sa mi ich zmestilo 7. :lol:
inspiring_hamilton

Príspevok od používateľa inspiring_hamilton »

:lol: ruksak to vyrieši :lol: :shock:
inspiring_tharp

Príspevok od používateľa inspiring_tharp »

core68 napísal:ked idem do posilovne môžem nechať zbraň zamknutú v skrinke?
Urcite nie. Totiz jedna z podmienok zabezpecenia zbrani a streliva je, aby sa ku klucom od skrinky nedostala nepovolena osoba. Co v tomto pripade samozrejme neide, kedze aj ked mas kluc ty, tak pravdepodobne je aspon 1 dalsi kluc ku ktoremu ma pristup personal posilovne.
arminius
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa arminius »

core68 napísal:Otázka: Mám ZP skupiny A, ked idem do posilovne môžem nechať zbraň zamknutú v skrinke? Pretože nosiť ju pri sebe v nejakej ladvinke pri cvičení je ako sami uznáte dosť nepohodlné a otravné. Ako by ste to riešili? Nechať ju v skrinke a zásobník s nábojmi mať so sebou, povedzme vo vrecku, aby to spĺňalo "uloženie oddelene"? Dik za radu.
Skús sa opýtať personálu na recepcii , príjme / alebo ako to nazývajú / , či náhodou neposkytujú nejakú takú službu , aká je bežná v hoteloch , t.j. či na recepcii nemajú trezor na úschovu cenných predmetov ...
inspiring_greider

Príspevok od používateľa inspiring_greider »

JA SOM MAL PODOBNY PROBLEM : MOJE RIESENIE ..PO DOHODE S PERSONALOM NA RECEPCII SOM SI KUPIL MALU OCELOVU CHRANKU AKO SA BEZNE POUZIVA NA ULOZENIE MENSEJ HOTOVOSTI ....MAM JU U NICH ULOZENU V SKRINI NA RECEPCII, KED PRIDEM ZBRAN SI JEDNODUCHO ZAMKNEM (KLUCE MAM LEN JA), OBSLUHA POSILNOVNE JE TAM NONSTOP CIZE ODSUDZENIE CELEJ SCHRANKY NEHROZI, A KEDZE JE ZBRAN ZAMKNUTA TAK ANI ZNEUZITIE ZBRANE NEPOVOLANOU OSOBOU...(ESTE MAM TU VYHODU ZE PAN NA RECEPCII JE VOJAK VO VYSLUZBE A TIEZ DRZITEL ZP...)
TAKTO NEJAK VYZERA TA SCHRANKA....CENA KOLO CCA 18€
VYSTLAL SOM JU MOLITANOM ABY SA NESKULALA ZBRAN
Obrázok
maros15
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa maros15 »

Ja myslim,ze staci aj ruksak.Nevzbudzujes zbytocne pozornost a bambitku mas furt na ociach.Ved vela typkov ma vedla lavicky polozeny ruksak a nikto sa nad tym nepozastavuje.
lenochod
prispievateľ
Registered for: 16 years 9 months

Príspevok od používateľa lenochod »

Co myslite, bude toto stacit na uschovu zbrane spolu so strelivom(tj bez samostatneho uzamknutia streliva)?

http://uni.kvest.sk/obchod/action/produ ... 2944.xhtml

Objemovo to v pohode na zbran staci, aj na par kuskov nabojov a este sa tam zmestia aj dake tie papiere, cash + ZP a PZ, ked nebudem mat zbran so sebou.
inspiring_tu

Príspevok od používateľa inspiring_tu »

Myslím že ti to stačiť bude.Ja mám podobný "trezor".

K tej posilke, tiež to riešim ruksakom alebo väčšinou takou "buzitaškou", v ktorej mám okrem "striekačky" aj telefóny, peňaženku a kľúče - základ je vždy ju mať na očiach... :wink: Určite by som ju ja osobne nenechával zamknutú v skrinke.
yarco
moderátor
Registered for: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

lenochod:
Podla sucasneho zakona bude stacit, pokial viem.
Len (nielen) z vlastnej skusenosti odporucam dobre zvazit velkost tej schranky, ony tie potvory sa zvyknu velmi rychlo preplnit :roll:
Pena
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa Pena »

Ja mám doma tento: http://uni.kvest.sk/obchod/action/produ ... 3005.xhtml
ale teraz majú v ponuke aj lacnejšie verziu, ktorá nie je trezor, ale len skriňa na zbrane (rozdiel v bezpečnostnom certifikáte sa odráža na hmotnosti) a cena je priam fantastická:
http://uni.kvest.sk/obchod/action/produ ... 2885.xhtml

Ako sa tu už písalo, všetci sme svojim spôsobom magori a malá skrinka na jednu alebo dve zbrane vystačí tak asi na dva roky. Potom sa zbierka začne zákonite rozrastať a pre zábavu sa tam objaví aj nejaká dlhá .22 alebo sa.58.
Takže je lepšie hneď investovať s výhľadom do budúcnosti.
friendly_chatterjee

Príspevok od používateľa friendly_chatterjee »

Tiez zaujimava vecicka, pokial sa niekto potrebuje neustale presuvat.

http://www.zbraneliberec.cz/obchod/trez ... sny-trezor
733thunder
prispievateľ
Registered for: 16 years 4 months

Príspevok od používateľa 733thunder »

Co by ste doporucili na ulozenie a dostatocne zabezpecenie zbrane.Nejaky trezor za primeranu cenu,nie moc velka potvora,nemam vela miesta :D
marksman2
prispievateľ
Registered for: 20 years 11 months

Príspevok od používateľa marksman2 »

- druh zbraní ktoré plánuješ uložiť?
- počet zbraní ktoré plánuješ uložiť?
- plánuješ uložiť aj strelivo?
- cenový strop?

...takto si mal začať :wink:
Marek Z
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa Marek Z »

mam maly Safetronic na 3 kratke so samostanou uzamikacou castou na zasobniky a strelivo. Je skladnejsi a 2x mensi nez trezory ala Baumax.
Rasto
expert
Registered for: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa Rasto »

Marksman tak mi porad.
Potreboval by som ulozit to co mam v podpise + daky volny slot do buducna :-)
A aby som nezabudol i s priehradkou tak na cca 10 000 ks streliva zasobniky a komponenty na prebijanie.
Nechcem ho na kluce (tie vzdy musis niekam odlozit a nikdy ich nemas po ruke ked potrebujes) takze na ciselnu kombinaciu.
A nechcem aby to bola plechovka ako v Baumaxe, ale zase nepotrebujem 200kg trezor.
Cenovy strop tak 600E

PS len mi nehovor, ze si mam uzamknut miestnost a dat bezpecnostne folie na okna :-)
Zamknuté

Návrat na "Zákon o zbraniach"