Puskohlady
- Gunslinger
- moderátor
- Registered for: 17 years 11 months
Mno, takze moje pozitivne hodnotenie Falconu (Menace FFP 5,5-25x56) musim trochu upravit, odstrielal som s nim bez problemov par sutazi, ale ked som ho nedavno prehodil na kratkeho Oberlanda (ktory kope o cosi viac nez dlhy), tak mi uz po tretej rane odletela vezicka paralaxy... :

Na tej fotke to nie je moc dobre vidiet, kazdopadne ten zavit tam je ozaj kratky a prilis jemny, a aj ked predpokladam ze pri strelbe z opakovacky by to nemusel byt (az taky) problem, z hladiska trvacnosti a vydrze (pripadne pre takticke vyuzitie) je to pre mna dost velky minusovy bod.
Cize aj v pripade Falconu predsa len plati 'you get what you pay for'
Gunslinger

Na tej fotke to nie je moc dobre vidiet, kazdopadne ten zavit tam je ozaj kratky a prilis jemny, a aj ked predpokladam ze pri strelbe z opakovacky by to nemusel byt (az taky) problem, z hladiska trvacnosti a vydrze (pripadne pre takticke vyuzitie) je to pre mna dost velky minusovy bod.
Cize aj v pripade Falconu predsa len plati 'you get what you pay for'
Gunslinger
- Gunslinger
- moderátor
- Gunslinger
- moderátor
tango: I've said it before and I'll say it again: Nekop hada bosou nohou

Inak, na Premiera som si tiez trochu zanadaval - presnejsie na ten jeho vychvalovany lever-lock system - menil som zeroing na 'jarne' klikanie (2+2+1 klik hore), a zda sa mi ze jeden z tych dvojklikov 'nezaregistroval' - on totizto hlasno 'klika' aj pri re-zeroingu (pricom ale osnova by sa posuvat nemala), takze teraz neviem ci kilak ponizit o 5 klikov alebo o 3... grrrr....
Kazdopadne Premiera na kratkeho UASa nedam radsej ani vo sne, a s tym Swarom Z6i 500-700m presne neodmierim, cize uz mi zostava len Lotto a cakanie na ten novy ShortDot...
lovec: Robis aj Schmidt&Bender ? Nemas nahodou spravy kedy bude konecne dostupny (ShortDot 1-8x) ? Potom by si mi mohol spravit akciu 90% OFF, a rozdiel pripocitat na to tangove PRko ked je na mna cukrik taky bakany...

Gunslinger
Inak, na Premiera som si tiez trochu zanadaval - presnejsie na ten jeho vychvalovany lever-lock system - menil som zeroing na 'jarne' klikanie (2+2+1 klik hore), a zda sa mi ze jeden z tych dvojklikov 'nezaregistroval' - on totizto hlasno 'klika' aj pri re-zeroingu (pricom ale osnova by sa posuvat nemala), takze teraz neviem ci kilak ponizit o 5 klikov alebo o 3... grrrr....
Kazdopadne Premiera na kratkeho UASa nedam radsej ani vo sne, a s tym Swarom Z6i 500-700m presne neodmierim, cize uz mi zostava len Lotto a cakanie na ten novy ShortDot...
lovec: Robis aj Schmidt&Bender ? Nemas nahodou spravy kedy bude konecne dostupny (ShortDot 1-8x) ? Potom by si mi mohol spravit akciu 90% OFF, a rozdiel pripocitat na to tangove PRko ked je na mna cukrik taky bakany...
Gunslinger
Naposledy upravil/-a Gunslinger v 13 Apr 2010, 11:16, upravené celkom 1 krát.
- Gunslinger
- moderátor
lovec: Premier V8 bola povodne moja alternativa cislo 2, ale po tom co som ho videl nazivo tak pockam az v nom vymenia tu osnovu za lepsiu a upravia 1,1x na true 1x. Ale dovtedy uz mozno vyjde aj ten Trijicon, a potom to uz bude tazke rozhodovanie.
Ohladne tanga - nemaj boja, zena bude rada ked bude piect kolace - praskoveho cukru doma nikdy neni dost...
U mna v aute si tango minule tiez zabudol nejaku plastelinu alebo modurit ci co, asi ked nastupoval vypadlo mu to tak nestastne ze sa mi to prilepilo zospodu na vyfuk... ale aby nebol smutny a mohol sa dalej vo volnych chvilkach opat venovat svojim konickom tak som mu ju nenapadne hodil naspat do batohu...

A samozrejme ze na ten ShortDot potom nalepim:

Pripadne ak mi ho kupi k meninam ako prekvapko tak sa nezdrzim a na seba:

na hlavu:

do spolocnosti:

na auto:

atd...
Gunslinger
Ohladne tanga - nemaj boja, zena bude rada ked bude piect kolace - praskoveho cukru doma nikdy neni dost...
U mna v aute si tango minule tiez zabudol nejaku plastelinu alebo modurit ci co, asi ked nastupoval vypadlo mu to tak nestastne ze sa mi to prilepilo zospodu na vyfuk... ale aby nebol smutny a mohol sa dalej vo volnych chvilkach opat venovat svojim konickom tak som mu ju nenapadne hodil naspat do batohu...
A samozrejme ze na ten ShortDot potom nalepim:

Pripadne ak mi ho kupi k meninam ako prekvapko tak sa nezdrzim a na seba:

na hlavu:

do spolocnosti:

na auto:

atd...
Gunslinger
-
inspiring_liskov
- Gunslinger
- moderátor
lovec: Fuha, sorry, aby som to odcinil tak si u teba rezervujem par kil suseneho/beef-jerky, a az dorazi tangov Premier tak mu ako dobry kamarat do tych veziciek vytlac par tub superlepidla aby mu nahodou neodpadli...

tango: Neviem preco sa vzdy musis uchylovat k vyhrazkam najhrubsieho zrna, tusim sa nakontaktujem na Mattiho aby ta prehol cez koleno...
Gunslinger
tango: Neviem preco sa vzdy musis uchylovat k vyhrazkam najhrubsieho zrna, tusim sa nakontaktujem na Mattiho aby ta prehol cez koleno...
Gunslinger
Nahodou....tango bude mat super prototyp od Premiera. Vola sa HOLDOVER a vezicky su absolutne stabilne - lebo sa s nimi nebude dat klikat
.....
Trafi len tam,kam si prenesie....
Add. maso - mam tam nieco z mladych chutnych prasiatok,ale to je skoda susit....gulas,priatelia,gulas....to je zradlo.
Mno,....a zase som OT jako prase. Napominam sa sam. Nepiste somariny,nebudem reagovat.....

Add. maso - mam tam nieco z mladych chutnych prasiatok,ale to je skoda susit....gulas,priatelia,gulas....to je zradlo.
Mno,....a zase som OT jako prase. Napominam sa sam. Nepiste somariny,nebudem reagovat.....
- Gunslinger
- moderátor
lovec: Na taky gulasik by som sa veru dal prehovorit hned... mmmm... Mali by sme ho zakomponovat do sutazi (teda ak by si sa na to dal), a hned by sme na DPSku pritiahli viac ludi...
Ja donesiem zemiaky a cibulu, a tango nam ho bude tym Holdover Premierom miesat... 
Turbiak: Aky reticle mas vyhliadnuty do toho S&Bcka 5-25x ? P4Fine ? Skoda ze uz nemozu pouzivat ten Premierovsky MilDot Gen XR2 (ktory je skoro o polovicu tensi = lepsi na presnu strelbu).
Gunslinger
Turbiak: Aky reticle mas vyhliadnuty do toho S&Bcka 5-25x ? P4Fine ? Skoda ze uz nemozu pouzivat ten Premierovsky MilDot Gen XR2 (ktory je skoro o polovicu tensi = lepsi na presnu strelbu).
Gunslinger