WEBFORUM Cup

inspiring_ptolemy

Príspevok od používateľa inspiring_ptolemy »

Butvin pekne si napísal čo si napísal ,plne s tebou súhlasím . :D :D
Používateľov profilový obrázok
yarco
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

Butvin napísal:To ci je niekto v SAPS-e, alebo nie, by nemalo byt klucove. Hodnotenie WFC mi je uplne ukradnute... Nechodim na sutaze kvoli umiestneniu, ale kvoli zabave, odreagovaniu sa a kvoli ludom.
Amen!

Doplnim, ze kym ma bude bavit WFC a ludia okolo, budem ho strielat bez ohladu na to, ci som v prvej trojke alebo tridsiatyosmy.
A naopak - ked ma to z roznych dovodov bavit prestane, skoncim. Opat bez ohladu na to, ci budem aktualny favorit alebo uplne na konci.

Pozn: ako (nepisane) pravidlo WFC by mohlo platit, ze odmeny pre vitazov budu aj nadalej len symbolicke - diplom, medaila a pod. Nie, ze by som mal nieco proti oceneniu tych najlepsich, ale mohla by to byt dobra poistka pred infiltraciou nevhodnych typov.
BALISTIK
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Fuha cely den som behal po navstevach ,dusicky a pod,kua to je riadna diskusia.Nehajme si navrhy na Cachtice.rob999 citaj medzi riadkami,ako je pisane ked chcem budem strielat ked nie nie,je mi jedno ci budem WFC alebo SAPS,alebo solo.Doteraz som osem roov strielal len tak,WFC je aspon o niektorych fajn ludoch :wink:
SIG1
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years

Príspevok od používateľa SIG1 »

A ja mám väčšieho akoóóó Butvin bé bé
inspiring_lederberg

Príspevok od používateľa inspiring_lederberg »

Ako sa hovori... maly ale Butvinov :lol:

Co sa mna tyka mozme kludne zrusit celkove vyhodnotenie WFC.
Vyhodnoti sa len konkretny pretek a otazka kto ma vacsi na konci roku strati na podstate.
BALISTIK
moderátor

Len nerusme nic,bude ako glock 34 povie :!: Ja sa nemusim davat na rok ked chcete ani wfc hodnotit,alebo budeme s Marekom a spol,v inej kategorii,alebo uz ako sa to odklepne :roll: Idea a vsetlo nech je zachovane :wink: Ale bbpd-puding ma vraj najvacsi :lol: a noacoak-tiež najvacsi -ale nos :twisted: Butvin zas najmensi.Ja nemam zas najvacsi pupok-Duri ma vacsi :lol:
inspiring_wu

Príspevok od používateľa inspiring_wu »

glock34 sa musí smiať, ked číta príspevky typu: kto je v saps, nech nie je vo wfc... peťo wfc navrhol a to je v saps :) som zvedavý ako ho chcete donútiť, aby si wfc nestrelil :)
ak to niekomu bude klať oči, tak nemusím byť vyhodnotený, ako som písal už x-krát, wfc bola moja skúška pred saps-om. a myslím, že úspešne zložená
inspiring_tereshkova

Príspevok od používateľa inspiring_tereshkova »

:lol: - to nie, možno tak trochen...beriem každý príspevok a pre tých, čo si myslia, že tu nie som - čítam každý jeden, len odpisujem keď treba :lol: :lol: Diskusia je základ fungovania...
V Čachticiach hodíme reč o tom delení a nedelení...
Igoca
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 11 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Igoca »

Ahoj glock: ak sleduješ, pridaj si môj názor. Som PROTI akémukoľvek deleniu na skupiny. Myslím si že tento model vyhovuje. A meniť ho kvôli pár ľuďom, ktorí si môžu " u nás a s nami streliť " NIE JE dôvod robiť skupiny. Veď preto " u nás " strieľajú aj SAPS-kári. Pekný deň a pozdrav Zuzku 8) :wink: 8)
inspiring_lumiere

Príspevok od používateľa inspiring_lumiere »

Marek aby si tomu správne chápal a Glock asi bude vedieť o čom píšem,tu nejde o to že tí si strelia a tí nie ide o to že SAPSkári sú SAPS a nereg sú neregistrovaní,stalo sa cca dva roky vzad práve v Trenčíne kedy sa skupina 5SAPS na jeden pretek od SAPS boli nereg a vzali si ceny od sponzorov a popritom boli týždeň pred a týždeň po SAPS, je pravda že vtedy nebolo WFC a nebolo ani veľa príležitostí pre nereg ale stalo sa to a niektorým to vzalo trošku chute/mne osobne áno/ vstúpiť do SAPS ked samotní vtedajší čelní predstavitelia k tomu neurobili nič to len na vysvetlenie prečo o tom rozprávať tak ako Glock sám napísal bez diskusie nie je progresivita,to nie sú osobné útoky tu ide o to vyvarovať sa chýb ktoré boli pre dobro nás všetkých.
scar
prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 2 months

Príspevok od používateľa scar »

....a ja som ako skoncil?
rob999
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years

Príspevok od používateľa rob999 »

Marek, a to sa potom členovia SAPS (schválne nepíšem mená aby to nebolo brané ako útok) budú pri prezentácii na súťaži registrovať aj ako SAPS aj ako neregistrovaní???
Však strieľať aj dnes chodia chlapi so SAPSu a sú hodnotení buď v celkovom vyhodnotení alebo vrámci SAPS, ale nie sú s nami vo WFC.
A to nie je osobné, to sú pravidlá ktoré sa snáď teraz rodia.
inspiring_wu

Príspevok od používateľa inspiring_wu »

pravdepodobne sa nerozumieme, Dušan, súhlasím, že ten postup pretekárov hraničil s lakomstvom ak nie priamo s podvodom. toto nemienim podporovať. Robie, na vysvetlenie ešte raz: to, že budem v SAPS, neznamená, že nebudem chcieť strieľať wfc. ak bude na preteku rozdelenie do kategórií registrovaných a neregistrovaných strelcov, tak samozrejme budem vyhodnocovaný v registrovaných, ale do ligy by sa mi rátal výsledok po prepočítaní na výsledky neregistrovaných (tak ako to mimochodom prepočítavam glockovi34, michalovi1 ...) takže pretek by bol vyhodnotený samostatne, napr. aj keby po prepočítaní by som mal byť prvý medzi neregistrovanými, tak vyhlásený nebudem, lebo reálne som skončil u reg. na 4-tom mieste. do ligovej tabuľky wfc by sa mi však zapísalo 100%. Paňátno? alebo to môžem urobiť tak, a k tomuto modelu sa prikláňa aj Balistik, že sa vykašlem na celú ligu, naďalej budem chodiť na preteky wfc, budem organizovať Rachot-Predajnú, budem so svojími priateľmi, ale v žiadnych výsledkoch wfc figurovať nebudem. nemám s tým absolútne žiadny problém, nepíšem to v hneve ani nie som urazený. iba chápem to, že ak strelec, ktorý sa doteraz "neumiestňoval" a v ďalšej sezóne poskočí na "bedňu", bude to pre neho psychická vzpruha. a tú ja doprajem komukoľvek z vás.
BALISTIK
moderátor

Presne ako bb-puding napisal suhlasim,na rok strielat budem aj ja, hodnotit wfc sa nebudem,staci ked sa pozrem na vysledkovu listinu a vidim :lol:Sutaze taktiež nejake urobime,ale bude len celkove hodnotenie,nie wfc vzhladom na zvysene naklady.Wfc team si uz bude vediet stoho vybrat svoje.Aspon nebudem pocuvat ze uz si si vypisal diplomy a pod.Ked budem strielat dobre nech som v celkovom,prenehavam aj ja popredne miesta inym.Tot vsjo s mojej strany.
inspiring_hermann

Príspevok od používateľa inspiring_hermann »

Balistik a bbpd vobec nechapem preco sa nechcete na buduci rok nechat vyhodnocova! Aj doteraz sme mali strelcov co su v saps a boli vyhodnocovany aj vo wfc! Ked je clovek vo wfc nezalezi na tom kde vsade je este registrovany! Alebo vam stupa slava do hlavy a myslite si,ze tu uz na vas nikto nema? Nemyslim si,ze je to ta spravna cesta pre wfc!
Zamknuté

Návrat na "Webforum CUP"