WEBFORUM Cup

Používateľov profilový obrázok
BALISTIK
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

werty-ty necitas predchadzajuce prispevky,ako pisu ze bud registrovany alebo nereg.Dalej ja osobne nejdem nikomu stat v ceste,ved ja si strielat nadalej budem,len mam pocit nech si daju niektory wfc.strelci ruku na srdce ze určitym ludom vadia dost caste moje umiestnenia,mozno aj inych miesta.Budem s vami ale mimo wfc :lol: Nikto nebude mat dovod hundrat.Dalej ked sme uz pri tom,kazdy je plny srandy,zabavy,ale ja sa uz pomaly bojim tu niečo napisat aby mi hned niekto s odpovedou nekontroval :roll: alebo aby mi nechodili PM,mna stoho vynechaj-to je sranda. :?: Vsetci plne huby srandy,ale beru to moc vazne.Dufam ze 5.12. mi to vynde aj mojej partii, a prideme do Cachtic.Tento rok dobucham,na buduci s vami,ved sa stretavat budeme na kazdom kroku.Neberte to osobne nikomu nechcem nic vycitat,ale pojdem solo.Pardon ak som sa nahodou niekoho zas niečim dotkol :!:Viac uz nemam co povedat,mozno pisem aj za inych ale nechcu to tu napisat.
inspiring_wu

Príspevok od používateľa inspiring_wu »

ja už neviem, ako to mám polopatistickejšie napísať... nikomu sláva nestúpa do hlavy, to si vedľa ako tá jedľa... takže to rozpíšem...
výňatok z pravidiel:
4. Záujemca o zaradenie do WFC musí byť zaregistrovaný ako užívateľ na web stránke www.webforum.sk a musí mu byť pridelený nick.
5. Takto zaregistrovaný záujemca prostredníctvom súkromnej správy užívateľom glock34 a igoca oznámi svoju účasť vo WFC. Deň tejto správy je rozhodujúci pre evidovanie výsledkov pretekov.

nie je tam nič písané o tom, či niekto smie byť registrovaný v akejkoľvek asociácii, všetko je na báze dobrovoľnosti.

Čo sa týka vyhodnocovania:
Každý pretek sa vyhodnocuje samostatne. to znamená, že ak si organizátor určí, že vyhodnotí zvlášť registrovaných v saps a zvlášť neregistrovaných, je to jeho právo a nikto registrovaný sa nemôže ohradiť, že aj on strieľa vo WFC (tak to robí napr. Peťo v KN). do ligovej tabuľky sa ale výsledky prepočítajú podľa reálne nastrieľaného výsledku.
Ak si organizátor zvolí, že nebude deliť kategórie podľa registrácie, druhu zbrane, ročníka, farby ponožiek... tak bude vyhodnocovať zo všetkých a ak bude chcieť vyhodnotiť WFC, tak ho vyhodnotí v takom poradí, ako strelci WFC nastrieľali bez ohľadu na národnosť, rasu, pohlavie, náboženské vyznanie. znova je to iba jeho vec. tak sa napr. vyhodnocujú preteky WFC RACHOT.

Ale ak aj toto niekomu vadí, a hlasy o rozdelení WFC sú, tak ja nechcem byť tým, kvôli ktorému sa bude trhať parta. o psychologickom efekte lepších umiestnení som tu už krátko napísal a nepovažujem za nutné to ďalej rozpisovať. mne to pomohlo a kľudne umožním niekomu inému, aby to pomohlo aj jemu.
Takže ešte raz, neprší nám do nosa, nie sme urazení, len nemienime robiť rozbroje.
Keď už to pochopil noacoak, ktorý práve sedí oproti mne, tak so snáď pochopí každý :wink:
P.S: poznámka o noacoakovi bola ním samým autorizovaná, autor príspevku sa nechcel nikoho dotknúť :lol:
inspiring_hermann

Príspevok od používateľa inspiring_hermann »

Balistik a bbpd ja poznam pravidla napokon som bol pri tom ked sa vytvarali. A prave o tom som pisal! Nepocuvajte inych pravidla su jasne dane a ked ich niekto nepozna nech si ich prestuduje! A vy budete vyhodnoteny aj na buduci rok ci budete v saps alebo v uzbekistanskej lige! Ste registrovany na webfore tak sa nedistancujte a strielajte! OK?
inspiring_bassi

Príspevok od používateľa inspiring_bassi »

werty napísal:Balistik a bbpd ja poznam pravidla napokon som bol pri tom ked sa vytvarali. A prave o tom som pisal! Nepocuvajte inych pravidla su jasne dane a ked ich niekto nepozna nech si ich prestuduje! A vy budete vyhodnoteny aj na buduci rok ci budete v saps alebo v uzbekistanskej lige! Ste registrovany na webfore tak sa nedistancujte a strielajte! OK?
moja reč werty pravidlá su jasné a každý nech si ich preštuduje.
inspiring_lederberg

Príspevok od používateľa inspiring_lederberg »

miracles... Ty ritolez :lol: nemusis citovat predosly prispevok...
bbpd nedaj sa suhlasim s tebou :wink:
BALISTIK
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

werty a spol.dik za podporu :wink: Aspon vy si stojite za tym co poviete :!:
inspiring_wu

to, čo sa popíše v tomto vlákne nie sú iba plané tlachy... ako som aj wertymu vysvetlil, je dobré, keď si tu každý napíše názor, inak by sme napríklad túto tému v Čachticiach riešili dve hodiny a aj tak by sme sa možno nikam nedostali. Beriem to tak, že sme s Rasťom dali návrh ako riešiť prípadné pripomienky na členstvo v saps a zároveň účinkovanie v rámci WFC. konečné slovo sa aj tak povie v Čachticiach. takže sa nebojte vyjadriť svoj názor na akúkoľvek tému, nech už je akýkoľvek. Vytvorí to možno aj iný pohľad pre ostatných. nikto z nás predsa nemá patent na rozum, aj keď noacoak má k tomu blízko :wink:
P.S: výrok o noacoakovi tentokrát noacoak neautorizoval, ale cítil som potrebu sa mu revanšovať za podporu :lol:
inspiring_hermann

noacoak napísal:miracles... Ty ritolez :lol: nemusis citovat predosly prispevok...
bbpd nedaj sa suhlasim s tebou :wink:
Noacoak ty ritolez nepchaj sa marekovi ! :lol: :lol: :lol:
inspiring_bassi

Príspevok od používateľa inspiring_bassi »

niesom ritolez len mám taký názor ako werty
inspiring_lederberg

Príspevok od používateľa inspiring_lederberg »

Konecne debata ako sa na WFC patri... :D :wink:
Igoca
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 11 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Igoca »

Ahojte strelci, strelčatá a diskutujúci.
Celá debata je pekná, plodná, konštruktívna a k veci. Preto Vás radi privítame všetkých 5.12 v Čachticiah - Rada WFC :wink:
**********************************************************************************************
Z histórie WFC - glock34
Zaslal: Št apríl 02, 2009 11:05 am Predmet: WEBFORUM Cup
Chcel by som zorganizovať zopár pretekov Level I, ktoré by boli hlavne pre členov webfóra a samozrejme i pre nečlenov SAPS. Kto má možnosti a chuť zorganizovať pretek? Jedno kolo môže byť v Čachticiach, v termíne 13.06.2009.

a
dňa 25. apríla na Prvom Žlinskom preteku v Považskom Chlumci, za účasti 10tich prítomných strelcov - balistik, beno, butvin, cyro, glock34, igoca, noacoak, scar, sig1, werty, xmaster a s podporou pre glocka34 od dvoch, salamun a koudelka, vznikla dohoda o vzniku WFC, prijaté PRAVIDLÁ WFC 2009 vytvorená Rada WFC v zložení: glock34, igoca, werty
***********************************************************************************************

Dovtedy doporučujem prečitať si pravidlá.

PRAVIDLÁ WFC 2009
1. WEBFORUM CUP (ďalej len WFC) je súhrn streleckých pretekov.
2. Hlavná idea WFC je rozvíjať a zdokonalovať strelecké zručnosti najmä u začínajúcich strelcov prostredníctvom účasti na streleckých podujatiach.
3. Každý záujemca o zaradenie do WFC 2009 sa riadi ustanoveniami vychádzajúcimi zo Zákona o zbraniach a strelive č.190 z 20.apríla 2003.
4. Záujemca o zaradenie do WFC musí byť zaregistrovaný ako užívateľ na web stránke www.webforum.sk a musí mu byť pridelený nick.
5. Takto zaregistrovaný záujemca prostredníctvom súkromnej správy užívateľom glock34 a igoca oznámi svoju účasť vo WFC. Deň tejto správy je rozhodujúci pre evidovanie výsledkov pretekov.
6. Účasť vo WFC je dobrovoľná a každý účastník svojou účasťou potvrdzuje že je oboznámený a súhlasí s týmto ustanovením a v prípade jeho porušenia bude z WFC vyradený.
7. Pri účasti na streleckých podujatiach zaradených do WFC, účastník vždy dodržiava propozície a pokyny usporiadateľa preteku.
8. Záujemcovi o účasť vo WFC nevzniká žiadny nárok na kompenzáciu akýchkoľvek nákladov.
9. Pre celkové vyhodnotenie WFC je potrebné, aby účastník bol vyhodnotený minimálne v 5 streleckých pretekoch uvedených na zozname pretekov (kalendár WFC).
10. V prípade, ak bude účastník WFC vyhodnotený vo viac ako 5-tich streleckých pretekoch, do celkového vyhodnotenia mu budú započítané len výsledky z 5-tich pretekov, kde dosiahol najvyššie percentuálne ohodnotenie.
11. Účastník, ktorý sa v danom preteku umiestni na najvyššom percentuálne ohodnotenom mieste, musí zabezpečiť od organizátora celkové výsledky daného preteku, a to podľa STAGE a MATCH v súbore .xls a .pdf, a doručiť ich do 5 pracovných dní emailom užívateľom glock34 a igoca.
12. V prípade nedodržania bodu 11., nebudú výsledky z takéhoto preteku započítané do celkového vyhodnotenia WFC.
13. Z každého preteku zaradeného vo WFC sa priraďujú jednotlivému strelcovi skutočne dosiahnuté percentá (%) a body, ktoré sú určené podľa poradia v celkovom hodnotení daného preteku.
14. Pri celkovom vyhodnotení WFC sa v prípade rovnosti percent budú ako druhé v poradí počítať body, ktoré dosiahol účastník WFC v danom preteku, zaradenom do celkového vyhodnotenia WFC.
15. Preteky zaradené do WFC sa považujú za rovnocenné, bez ohľadu na ich náročnosť a druh.
16. Je doporučené, aby každý účastník WFC pri registrácii na danom preteku sa zaregistroval v divízii STANDARD a uviedol za svojím priezviskom číslo 111 z dôvodu rýchlej a prehľadnej orientácii vo výsledkovej listine (napr. MRKVIČKA111 Jožko)
17. Pokiaľ účastník WFC sa na danom preteku zaregistruje v inej divízii ako STANDARD, budú sa mu do celkovej výslednej listiny WFC započítavať dosiahnuté percentuálne body v divízii, v ktorej bol zaregistrovaný.
18. Rada WFC bude individuálne posudzovať podľa stanovených kritérií zručnosť a strelecké skúsenosti strelcov. (teno bod je v štádiu prípravy a jeho cieľom je udržať rovnováhu medzi strelcami a strelčatami v zmysle bodu 2)
19. Za správny chod a činnosť WFC sú poverení: glock34, igoca, werty.
20. Účastník WFC je povinný udržiavať srandu, smiech a prirodzené podpichovanie počas celej série pretekov WFC v rámci všeobecne tolerovanej slušnosti, medziľudských a kamarátskych vzťahov.
Naposledy upravil/-a Igoca v 04 Nov 2009, 11:09, upravené celkom 4 krát.
Michal1
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michal1 »

16. Je doporučené, aby každý účastník WFC pri registrácii na danom preteku sa zaregistroval v divízii STANDARD a uviedol za svojím priezviskom číslo 111 z dôvodu rýchlej a prehľadnej orientácii vo výsledkovej listine (napr. MRKVIČKA111 Jožko)
17. Pokiaľ účastník WFC sa na danom preteku zaregistruje v inej divízii ako STANDARD, budú sa mu do celkovej výslednej listiny WFC započítavať dosiahnuté percentá (%) a body v divízii, v ktorej bol zaregistrovaný.
Toto neni celkom dobre.
Ak niekto striela s 40SW resp. 45 v divizii standart a niekto 9mm, tak su inak bodovany :!:
Nato nezabudat :!:

Ak niekto vyhra PRD a iny STD mame dvoch vytazov jedneho kola.

Toto treba este domyslet!!
Igoca
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 11 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Igoca »

to michal1:
16. Je doporučené, aby každý účastník WFC pri registrácii na danom preteku sa zaregistroval v divízii STANDARD a uviedol za svojím priezviskom číslo 111 z dôvodu rýchlej a prehľadnej orientácii vo výslkedkovej listine (napr. MRKVIČKA111 Jožko)
17. Pokiaľ účastník WFC sa na danom preteku zaregistruje v inej divízii ako STANDARD, budú sa mu do celkovej výslednej listiny WFC započítavať dosiahnuté percentá (%) a body v divízii, v ktorej bol zaregistrovaný.
:?: :?: :?:
inspiring_wu

veď som to tu už dnes písal. ak sú strelci strieľajúci wfc zaradení do viacerých divízií, tak na preteku sa vyhodnocujú podľa zaradenia a do celkového wfc poradia nastrieľané výsledky prehadzujem do jedinej divízie a na základe toho do tabuľky wfc prideľujem percentá. takže dvaja víťazi môžu byť vyhodnotení iba na preteku, v tabuľke wfc je víťaz z preteku iba jeden!
To igoca, toto pravidlo tiež už nie je celkom aktuálne, lebo sa dohodlo, že výsledky z iných divízií sa prerátavanú tak, ako som to popísal vyššie. Mimochodom, aby neprišlo k omylu, tak prehadzujem výsledky nastrieľané na stage!!! aby to bolo spravodlivé.
inspiring_hermann

Michal1 napísal:
Toto neni celkom dobre.
Ak niekto striela s 40SW resp. 45 v divizii standart a niekto 9mm, tak su inak bodovany :!:
Nato nezabudat :!:

Ak niekto vyhra PRD a iny STD mame dvoch vytazov jedneho kola.

Toto treba este domyslet!!
Michal to je sice pravda,ze su inac hodnoteny ale tazsie sa im aj striela! Vo wfc nerobime rozdieli medzi zbranami!
A to pravidlo je uz zmenene ako pisal bbpd!
Zamknuté

Návrat na "Webforum CUP"