Glock 43
-
inspiring_payne
Teraz som botku predlzeneho zasobnika vymenil za botku pearce grip +1 a lepsie to vyzera, lepsie sa to drzi ako s original predlzenym a ziskal som prestor pre dalsi naboj
Je to trocha absurdné, stačí napísať "na obranu".mato772 napísal:chcem ju na obranu do 10m
Či to bude na 3 metre, 10 alebo 20, to si obvykle obranca nevyberá.
-
friendly_snyder
Nooo to je logicke ze na obranu mierenku na 25m a ani IPSC s tym struelat urcite nebudem
To mi pripomína, že ešte mieridlá som chcel poriešiť.
Botka, stojina ghost edge už je, toto bude asi posledná vec. Čo sú to zač čo tam máš?
Botka, stojina ghost edge už je, toto bude asi posledná vec. Čo sú to zač čo tam máš?
Truglo TFX svetlovod/tritium
-
inspiring_payne
Tie origo mam aj ja na 43jke a 19tke, pacia sabmi viac, ako tie so svetlovodnym vlaknom, ale za svetla si menej citatelne ako originalne co tam boli
Ja mam s origo tritiami zlu skusenost. Rychlo sa osucha povrchovka a potom pfesvitajuci leskly kov (myslim ze mosadz) robi neprijemne odrazy svetla. Na G43 mam Trugla a na G17 Warreny a zatial je to OK.
Trugla som pozeral ale je ich viac druhov pre 43. Musim to porovnat a vybrat si.
- Hindenburg III
- občasný prispievateľ
- Registered for: 10 years 1 month
Už je to trištvrte roka, čo mám G43 a musím povedať, že po vyše desaťročí spolužitia s rôznymi pištolami som sa konečne dopracoval k zbrani, ktorá mi vyhovuje ako žiadna iná doposiaľ.mato772 napísal:Tak pani chcem kupit G43 ake mate skusenost zo strelbou
Už som to tu kedysi písal, že moja prvá obava (vtedy ešte s požičanou zbraňou) bola, či to na Luger nie je príliš ľahká zbraň, ale správa sa pozoruhodne príjemne.
Mám jednu radu, isteže subjektívnu, ale je to moje vlastné ponaučenie, keď so pred tým mal roky G26. Rozhodnúť sa len pre jeden zásobník (štandard / predĺžený) a nosiť len ten. Nestriedať na nosenie zásobníky napr. v lete pod tičkom kratší, v zime pod svetrami/kabátmi dlhší. Často sa mi na strelnici stávalo, že som s jedným typom zásobníka pekne nastrielal, potom reku ešte potrénujem s tým druhým... a prvé rany išli do hája.
Ja som "krátky" zásobník G43 vyskúšal na dvoch-troch počiatočných návštevách strelice a odvtedy ho mám len ako "komorovací" zásobník (z neho dám prvý náboj do komory, vytiahnem a vložím "predĺžený" zásobník). Samozrejme každý si musí na pár stovkách rán určiť , ktorý zásobník mu vyhovuje na bežpečný úchop.
-
inspiring_payne
Existuje, respektive ak ano, da sa u nas kupit zaslepka pazby s ockom na uchytenie istiaceho popruhu?
Daju sa uz na slovensku kupit predlzenia +1 a+2 na zasobniky ?
Kupil som tu na fore jedno od pearce +1 a zhanam aj na druhy zasobnik a este 2ks pre kamarata ? Ak to tu nik nepredava tak objednam z US
A este by ma zaujimala skusenost s talon gripom na g43 ?
Kupil som tu na fore jedno od pearce +1 a zhanam aj na druhy zasobnik a este 2ks pre kamarata ? Ak to tu nik nepredava tak objednam z US
A este by ma zaujimala skusenost s talon gripom na g43 ?
-
inspiring_payne
Janciak, tu mozes objednat a poslu ti
http://glockshop.cz/product_info.php?cP ... cts_id=486
http://glockshop.cz/product_info.php?cP ... cts_id=486
Jj uz som nasiel len okolo 40--60 koruniek je posta tak budem objednavat aspon 10-15ks nech to je za normalnu cenu... Predpokladam ze to nebude daky problem rozpredat
Ceny tam maju v pohode tak ked sa to postovne + clo rozlozi bude aj tu cena ok
Ceny tam maju v pohode tak ked sa to postovne + clo rozlozi bude aj tu cena ok