Uloženie zbrane

marksman2
prispievateľ
Registered for: 20 years 11 months

Príspevok od používateľa marksman2 »

So zbraňami nevidím žiaden problém ale ak počítaš s úschovou ešte aj 10 000ks včiel tak to by si musel tých 600E naklonovať :lol: :lol: :lol:

...potrebuješ protipožiarnu úpravu korpusu čo je trieda 0 a vyššie
momentalne anonymny
častý prispievateľ
Registered for: 20 years 10 months

Príspevok od používateľa momentalne anonymny »

Rasto napísal:Marksman tak mi porad.
Potreboval by som ulozit to co mam v podpise + daky volny slot do buducna :-)
A aby som nezabudol i s priehradkou tak na cca 10 000 ks streliva zasobniky a komponenty na prebijanie.
Nechcem ho na kluce (tie vzdy musis niekam odlozit a nikdy ich nemas po ruke ked potrebujes) takze na ciselnu kombinaciu.
A nechcem aby to bola plechovka ako v Baumaxe, ale zase nepotrebujem 200kg trezor.
Cenovy strop tak 600E

PS len mi nehovor, ze si mam uzamknut miestnost a dat bezpecnostne folie na okna :-)
200 kg je minimum a nie maximum,
a nezabudni priratat hmotnost zbrani a streliva (napr. 10.000 ks brokovych ma min. 250 kg), teda ak sa bavime o ploche nie v pivnici, lae na nejakom podlazi, a to vsetko na ploche cca max. 0,5 m stvorcoveho, skor menej.
Používateľov profilový obrázok
733thunder
prispievateľ
Registered for: 16 years 4 months

Príspevok od používateľa 733thunder »

marksman2 napísal:- druh zbraní ktoré plánuješ uložiť?
- počet zbraní ktoré plánuješ uložiť?
- plánuješ uložiť aj strelivo?
- cenový strop?

...takto si mal začať :wink:
No zacal by som jednou pistolou :wink: Jasne,ulozit aj strelivo,avsak nie v tisicoch kusoch.Cenovy strop?V tom nemam jasno,to zalezi od toho co mi poradite
Rasto
expert
Registered for: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa Rasto »

thunder v prvom rade pouzi mozog a vyclen si trosku casu na kamosa googla ;-)
Ked nemas vo vlastej hlave ujednotene svoje naroky, tak potom necakaj ziadnu uspokojivu duchaplnu odpoved!
PS googluj len na sr strankach, pretoze zamorske ta mozu nabudit a u nas to nezozenies
733thunder
prispievateľ

Len ma zaujimalo co kto pouziva a co kto doporuci,vase nazory,skusenosti.Pana googla pouzivam dennodenne :wink: Mozog taktiez. :wink:
733thunder
prispievateľ

Hladam nieco taketo http://www.trezory-supersafe.cz/trezory-na-zbrane/
Iked... Myslite ze by postacovalo uzamknut zbran a strelivo v niecom takomto? http://733thunder.rajce.idnes.cz/Trezor/
luke
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa luke »

ja nechcem byt k****, ale trezor nie su tenisky, trezor nie je zbran, alebo nohavice. nebude prilis tesny, nebude prilis volny, nebude ta ominat, nestane sa ze ti nebude sediet v ruke. nerozumiem ake know how sa tu da vyhutat, ze ktory trezor si mas kupit. si v hlave preber, kolko zbrani do buducna, kolko nabojov a tym poctom, rozmerom a cene adekvatny trezor si kup.

ak chces zbran uschovat kvoli tomu, aby sa ti niekto doma neodpalil, tak ti staci plechova krabica na zamok za 5 supiek.

ak chces uskladnovat zbrane kvoli ich hodnote a obave pred kradezou, tak si kup tak kvalitny a drahy trezor na aky mas.
Rasto
expert

Na predchadzajuci post ti rad odpoviem :-)
Ten trezor je viac nez postacujuci, ale poviem ti len jedno mysli do buducnosti.
Ta plechova skrina je tiez co sa tyka zakonu v poriadku.
Dovnutra si navaris prepazku a na petlicu si das zamok a mas ju i na zbran i na naboje, ale je to ekonomicke riesenie, cize dizajn v na bode mrazu :-)
Pokial mas male deti, tak si priplat a kup si kombinacny zamok, lebo tie kluce ti urcite najdu!!!
733thunder
prispievateľ

Je to len docasne riesenie,nakolko som financne vystaveny :roll: Skusky,literatura,nakupne povolenie,zbran,strelivo,potrebne doplnky,atd.Jasne planujem kupit v co nejblizsej dobe poriadny trezor,max 3 zbrane plus strelivo :)
momentalne anonymny
častý prispievateľ

kup si zachovalu vojensku drevenu debnu, za par eur, daj visiaci zamok a mas vyriesene zo zakona, a potom mozes sam hladat a kukat a riesit.
momentalne anonymny
častý prispievateľ

a inac kamos kupil nejaku ocelovu skrinku asi 0,5*0,5*1 m cca, asi 70 kg, dost hrube a dvojite steny, dozicky zamok plus usi na visiaci zamok, co mala vnutri dve police. dole dal drevenu skatulu z armady od streliva s visiacim zamkom, co s tym kupil, cast police karbobruskou vyrezal a mal dobru ochranu aj podla zakona aj podla svojich potrieb, aj na strelivo aj na dlhe a kratke /sa vz. 58 semiauto klon/, cenu a miesto nakupu by som musel zistit.
yarco
moderátor
Registered for: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

733thunder napísal:Len ma zaujimalo co kto pouziva a co kto doporuci,vase nazory,skusenosti.
Viacero odpovedi najdes v sekcii Púzdra na zbrane, príslušenstvo a iné... / Trezor/Uschovna schranka.
733thunder
prispievateľ

Tak toto by uz malo byt postacujuce,ako pre policiu,tak aj proti zlodejom.Je sice jednoplastovy,ale lepsie ako plech,ocel je ocel :D http://733thunder.rajce.idnes.cz/Trezor/#album
sano2
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 4 months

Príspevok od používateľa sano2 »

koľko stojí? Ja som kúpil taký istý ale s elektronickým kódovým zámkom za cca 1000 SK.
Rasto
expert

Presne tento len vacsi som mal na izbe v Egypte :-)
A dokonca na kod :-)
Zamknuté

Návrat na "Zákon o zbraniach"