...potrebuješ protipožiarnu úpravu korpusu čo je trieda 0 a vyššie
Uloženie zbrane
-
momentalne anonymny
- častý prispievateľ
- Registered for: 20 years 10 months
200 kg je minimum a nie maximum,Rasto napísal:Marksman tak mi porad.
Potreboval by som ulozit to co mam v podpise + daky volny slot do buducna
A aby som nezabudol i s priehradkou tak na cca 10 000 ks streliva zasobniky a komponenty na prebijanie.
Nechcem ho na kluce (tie vzdy musis niekam odlozit a nikdy ich nemas po ruke ked potrebujes) takze na ciselnu kombinaciu.
A nechcem aby to bola plechovka ako v Baumaxe, ale zase nepotrebujem 200kg trezor.
Cenovy strop tak 600E
PS len mi nehovor, ze si mam uzamknut miestnost a dat bezpecnostne folie na okna
a nezabudni priratat hmotnost zbrani a streliva (napr. 10.000 ks brokovych ma min. 250 kg), teda ak sa bavime o ploche nie v pivnici, lae na nejakom podlazi, a to vsetko na ploche cca max. 0,5 m stvorcoveho, skor menej.
- 733thunder
- prispievateľ
- Registered for: 16 years 4 months
No zacal by som jednou pistoloumarksman2 napísal:- druh zbraní ktoré plánuješ uložiť?
- počet zbraní ktoré plánuješ uložiť?
- plánuješ uložiť aj strelivo?
- cenový strop?
...takto si mal začať
- 733thunder
- prispievateľ
- 733thunder
- prispievateľ
Hladam nieco taketo http://www.trezory-supersafe.cz/trezory-na-zbrane/
Iked... Myslite ze by postacovalo uzamknut zbran a strelivo v niecom takomto? http://733thunder.rajce.idnes.cz/Trezor/
Iked... Myslite ze by postacovalo uzamknut zbran a strelivo v niecom takomto? http://733thunder.rajce.idnes.cz/Trezor/
ja nechcem byt k****, ale trezor nie su tenisky, trezor nie je zbran, alebo nohavice. nebude prilis tesny, nebude prilis volny, nebude ta ominat, nestane sa ze ti nebude sediet v ruke. nerozumiem ake know how sa tu da vyhutat, ze ktory trezor si mas kupit. si v hlave preber, kolko zbrani do buducna, kolko nabojov a tym poctom, rozmerom a cene adekvatny trezor si kup.
ak chces zbran uschovat kvoli tomu, aby sa ti niekto doma neodpalil, tak ti staci plechova krabica na zamok za 5 supiek.
ak chces uskladnovat zbrane kvoli ich hodnote a obave pred kradezou, tak si kup tak kvalitny a drahy trezor na aky mas.
ak chces zbran uschovat kvoli tomu, aby sa ti niekto doma neodpalil, tak ti staci plechova krabica na zamok za 5 supiek.
ak chces uskladnovat zbrane kvoli ich hodnote a obave pred kradezou, tak si kup tak kvalitny a drahy trezor na aky mas.
Na predchadzajuci post ti rad odpoviem 
Ten trezor je viac nez postacujuci, ale poviem ti len jedno mysli do buducnosti.
Ta plechova skrina je tiez co sa tyka zakonu v poriadku.
Dovnutra si navaris prepazku a na petlicu si das zamok a mas ju i na zbran i na naboje, ale je to ekonomicke riesenie, cize dizajn v na bode mrazu
Pokial mas male deti, tak si priplat a kup si kombinacny zamok, lebo tie kluce ti urcite najdu!!!
Ten trezor je viac nez postacujuci, ale poviem ti len jedno mysli do buducnosti.
Ta plechova skrina je tiez co sa tyka zakonu v poriadku.
Dovnutra si navaris prepazku a na petlicu si das zamok a mas ju i na zbran i na naboje, ale je to ekonomicke riesenie, cize dizajn v na bode mrazu
Pokial mas male deti, tak si priplat a kup si kombinacny zamok, lebo tie kluce ti urcite najdu!!!
- 733thunder
- prispievateľ
-
momentalne anonymny
- častý prispievateľ
-
momentalne anonymny
- častý prispievateľ
a inac kamos kupil nejaku ocelovu skrinku asi 0,5*0,5*1 m cca, asi 70 kg, dost hrube a dvojite steny, dozicky zamok plus usi na visiaci zamok, co mala vnutri dve police. dole dal drevenu skatulu z armady od streliva s visiacim zamkom, co s tym kupil, cast police karbobruskou vyrezal a mal dobru ochranu aj podla zakona aj podla svojich potrieb, aj na strelivo aj na dlhe a kratke /sa vz. 58 semiauto klon/, cenu a miesto nakupu by som musel zistit.
- 733thunder
- prispievateľ
Tak toto by uz malo byt postacujuce,ako pre policiu,tak aj proti zlodejom.Je sice jednoplastovy,ale lepsie ako plech,ocel je ocel
http://733thunder.rajce.idnes.cz/Trezor/#album