Chyby na fóre

Nahlasovanie chýb, odkazy adminom a moderátorom, kontakt na admina etc.
inspiring_tharp

Príspevok od používateľa inspiring_tharp »

A ďalšia zaujímavá chyba. Pri posielaní predošlého príspevku som dostal nasledovnú chybovú hlášku:

Kód: Vybrať všetko

Všeobecná chyba

Ran into problems sending Mail. Response: 535 5.7.8 Error: authentication failed: UGFzc3dvcmQ6 

DEBUG MODE

Line : 132
File : smtp.php
Príspevok bol očividne pridaný, ale keďže report hovorí o posielaní mailu, tak by to teoreticky mohlo byť aj ohľadom upozornenia na odpoveď, aj keď neviem, prečo by sa takáto chyba hlásila bežnému členovi fóra.

edit: Aj pri posielaní tohto príspevku sa vyskytla táto chyba.
edit2. Pri úprave príspevku sa už chyba neopakovala. 8) Takže to vyzerá, že je to naozaj ohľadom upozornenia na odpoveď, lebo pri úprave sa neposiela.
Používateľov profilový obrázok
peterson
expert
Registered for: 16 years 2 months

Príspevok od používateľa peterson »

áno, aj mne to vypisuje. Upozornenia stále nechodia a prezeranie cez mobil taktiež nefunguje.

Pán Adamík už zareagoval v téme "web E-zbrane" , tak by mohol nakopnúť i tieto neduhy :)
inspiring_panini

Príspevok od používateľa inspiring_panini »

Pán Adamík ešte s webfórom niečo má? Ja by som tieto veci kľudne opravil, ale na to treba prístupové údaje na FTP a MySql a tie zrejme nedostane nikdy nikto a počká sa kým celá databáza spadne :?
e-zbrane
občasný prispievateľ
Registered for: 22 years 11 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa e-zbrane »

Takže páni, čo sa týka webfóra, tak tu som iba administrátor, webforum mi nepatrí. Čo sa týka technických vecí, pages, databata tak to si upravuje maiteľ stránok webforum.sk.
Avšak, čo sa týka stránok e-zbrane a webforum, tak tu bola dohodnutá vzájomná podpora už pred mnohými rokmi.
s pozdravom Adamík
BTV
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa BTV »

Pri odosielani prispevku mi vypise:
Could not connect to smtp host : 111 : Connection refused

DEBUG MODE

Line : 112
File : smtp.php
DUSO
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 9 months

Príspevok od používateľa DUSO »

tu chybovu hlasku co teraz vypisuje ignorujte, aj napriek tej hlaske sa udeje co sa udiat ma, to plati aj pre PM
brada7
občasný prispievateľ
Registered for: 16 years 6 months

Príspevok od používateľa brada7 »

Nazdar, asi týždeň dozadu ma po každom odídení z fóra odhlási, takže sa musim pri opakovanej návšteve znovu prihlasovať. Predtým sa mi to stalo iba sporadicky, avšak teraz sa musím stále prihlasovať aj keď mám zaškrtnuté políčko automaticky prihlásiť pri ďalšej návšteve, čo ma dosť otravuje. Viete niekto poradiť, čo s tým ? Dík.
Panzer
Administrátor
Registered for: 18 years 10 months

Príspevok od používateľa Panzer »

Žiaľ, s tým ti nepomôžem. V administrácii je možnosť automatického prihlásenia povolená, verzia fóra je však stará ako Matuzalem a majiteľ s tým nemá záujem niečo robiť. :?
Admin
Administrátor
Registered for: 20 years 7 months

Príspevok od používateľa Admin »

Ono to nie je ani moc o záujme či nezáujme, ale o tom, že je potrebné vytvoriť konverziu na verziu 3, ktorá sa mi niekoľkokrát nepodarila z dôvodu odlišnosti kódovania. To, že toto phpBB fórum beží ešte na verzii (2.0.x) je pravda, pochádza ešte z roku 2006 (čo je vo veku softvéru skutočne Matuzalem).

Tento rok som zatiaľ vyriešil prechod na stabilnejší a hlavne rýchlejší server (z DE na SK) a vyššiu verziu fóra určite pripravím.
inspiring_panini

Príspevok od používateľa inspiring_panini »

Existujú konverzie aby súčasná databáza tohto fóra bola použiteľná aj na iných RS, napríklad poznám fórum, ktoré úspešne prešlo z phpBB na punBB, kľudne s týmto pomôžem.
lenochod
prispievateľ
Registered for: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa lenochod »

pokial sa o kodovanie jedna, iconv by to mal zvladnut v pohode z textoveho dumpu databazy. skor bude problem s odlisnostou struktury - nove tabulky, odstranenie uz neaktualnych, boh vie ake viewy su tam narobene a podobne. upgrade z tohto dinosaura bude asi trosku aj o metode pokus omyl
inspiring_austin

Príspevok od používateľa inspiring_austin »

Jedna nesmela otazka ohladom vzhladu: je mozne nastavit iny farebyn vzhlad fora? Nie ze by som bol zatazeny na ruzovu ci lososovu ale odtiene sedej sa nedaju citat na mobile na slnku.
Vdaka :)
Peterko
prispievateľ
Registered for: 14 years 4 months

Príspevok od používateľa Peterko »

V nastaveniach máš položku "vzhľad fóra". Ale mne osobne ten základný vyhovuje na compe, telefone aj iPade...

EDIT: práve si zvykám na ten subSilver :D
Naposledy upravil/-a Peterko v 10 Aug 2012, 15:03, upravené celkom 1 krát.
inspiring_austin

Príspevok od používateľa inspiring_austin »

ja lama :roll:
dik
Vaquero
moderátor
Registered for: 15 years

Príspevok od používateľa Vaquero »

Včera som sa nemohol nejaký čas dostať na webforum, chybové hlásenie bolo:

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Lost connection to MySQL server at 'reading authorization packet', system error: 0 in /nfsmnt/hosting1_2/2/e/2ed3b92f-de3c-4157-98a2-d13360485cf9/webforum.sk/web/db/mysql4.php on line 48

Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /nfsmnt/hosting1_2/2/e/2ed3b92f-de3c-4157-98a2-d13360485cf9/webforum.sk/web/db/mysql4.php on line 332

Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /nfsmnt/hosting1_2/2/e/2ed3b92f-de3c-4157-98a2-d13360485cf9/webforum.sk/web/db/mysql4.php on line 333
phpBB : Kritická chyba

Could not connect to the database
Napísať odpoveď

Návrat na "Správa fóra"