Aký dôvod uviesť do žiadosti o zbroják?
Vilkos, na skúške sa ťa majú pýtať iba to, čo je uvedené vo vyhláške 555/2003 (je v nej popísaný priebeh skúšky a okruh otázok, ktoré dostaneš). Otázky mimo tému skúšok by nemali padnúť a myslím si, že na súkromné otázky skušobnej komisie nie si povinný odpovedať. Mňa sa mimo otázok pýtali iba to, akú zbraň si chcem kúpiť. Povedal som im, že najprv kúpim trezor
a potom sa uvidí.
-
friendly_goodall
vraciam sa spat ako som slubil aj ked po nejakom case, ospravedlnujem sa bol som odcestovany
ja som bol vo svojej ziadosti uspesny, svoje zdovodnenie som napisal ako cestne vyhlasenie (kazdy ma vlastne dovody) a dal si to zalozit do spisu. to co bolo doteraz nedostacujuce lebo bolo podane ustne bolo zrazu pouzitelne ako dokaz, nevraviac o tom ze dokazne bremeno o nepravdivosti cestneho vyhlasenia je na strane spravneho organu
tymto jednoduchym kusom papiera som efektivne preukazal svoju potrebu nosit zbran, co bol vraj jediny zadrhel ktory ma oddeloval od uspesneho uznania
ja som bol vo svojej ziadosti uspesny, svoje zdovodnenie som napisal ako cestne vyhlasenie (kazdy ma vlastne dovody) a dal si to zalozit do spisu. to co bolo doteraz nedostacujuce lebo bolo podane ustne bolo zrazu pouzitelne ako dokaz, nevraviac o tom ze dokazne bremeno o nepravdivosti cestneho vyhlasenia je na strane spravneho organu
tymto jednoduchym kusom papiera som efektivne preukazal svoju potrebu nosit zbran, co bol vraj jediny zadrhel ktory ma oddeloval od uspesneho uznania
-
friendly_lederberg
v pondelok som sa konečne odhodlal odniesť žiadosť na sk A na OR PZ V SP. NOVEJ VSI. a čuduj sa dali mi ho bez problémov.Museli sa dobre vyspať alebo mali dobrý obed bol som tam o 13:00.alebo sa boja že by im spisiak dal zle hodnotenie lebo ešte aj taký dedo čo je tam na recepcii bol ako cukrik a to bol predtým strašní kkt...mal tam väčšie slovo ako riaditeľ Ked som tam bol minule na prepis zbrane a potom som pýtal žiadosť na A povedal mi že aky mam dôvod ked som mu povedal ze kde pracujem v sbs v že tam indiani maju pravidelne nájazdy:http://www.google.sk/url?sa=t&source=we ... JZIjqcpDJQ http://ekonomika.sme.sk/clanok.asp?cl=3819410 atd. povedal mi ze to nieje dôvod. ze mam C mam pýtať vedúceho zbraň služobnú.ale vedúci nechce nam dat zbrane lebo každy nema ZP. povedal nam že si mame nosiť svoje kto ma A radsej nam nieco zaplati ako by mal mat problemy. ja som mal B,C, co bolo nepouzitelne. teraz som prisiel nikto po mne nestekal ze co chcem ci mam ziadost na mito bude aj tak mi to nedaju dal som ziadost on sa opytal kde robim a povedal mi ze co mam tam este dopisat a ze sa to da.potom mi povedal ze mam prist za hodinu a bolo to vybavene.Dakujem pan Spišiak za reformu Polície.
-
inspiring_hoover
Caute. Som tu novy a som totalny laik. Rozhodol som sa podat si ziadost o ZP na Acko. Po precitani tohto threadu (a aj inych) mi bolo jasne, ze to nie je take jednoduche, ako sa pise na strankach MV.
Ziadost som podal uspesne tento piatok rano (22.11.2013 pre buducnost) a rozhodol som sa o tom napisat blog. Tak ak by to niekoho zaujimalo, moze si cely moj "zazitok" precitat na mojom blogu.
Momentalne cakam na pozvanie na skusku. O tom bude druha cast a nakoniec tretia o kupe zbrane. Uvidime, kolko cely proces potrva
Kazdopadne vdaka vsetkym prispievatelom tu, ktorych radami som sa mohol inspirovat.
Ziadost som podal uspesne tento piatok rano (22.11.2013 pre buducnost) a rozhodol som sa o tom napisat blog. Tak ak by to niekoho zaujimalo, moze si cely moj "zazitok" precitat na mojom blogu.
Momentalne cakam na pozvanie na skusku. O tom bude druha cast a nakoniec tretia o kupe zbrane. Uvidime, kolko cely proces potrva
Kazdopadne vdaka vsetkym prispievatelom tu, ktorych radami som sa mohol inspirovat.
breadfan: Celkom fajn je ten blog napísaný. Ale ...
Ten popis priebehu psychotestu môže niekomu nespôsobilému pomôcť v jeho absolvovaní. Takže pozor aj na opisovanie iných detailov v procese získavania zbrojného preukazu.
Oprávnené použitie zbrane bude menším problémom ako problémy a následky ktoré by mohla mať osoba v prípade ak by nemala dostatočne účinný prostriedok na odvrátenie útoku na jej alebo cudzí život, zdravie, alebo majetok.Ak si chceš kúpiť zbraň, lebo sa bojíš chodiť večer po meste, radšej sa na to vykašli. Zbytočne si narobíš ešte viac problémov.
Ten popis priebehu psychotestu môže niekomu nespôsobilému pomôcť v jeho absolvovaní. Takže pozor aj na opisovanie iných detailov v procese získavania zbrojného preukazu.
-
friendly_sutherland
cawte chlapi stvrtok ma cakaju psychotesty a v piatok chcem podat ziadost ako odvodonit b+c diki za odpovede 
Ale aby som bol konstruktivny, tak ti poviem, ze jednoducho do ziadosti napis dovod, preco ZP danych skupin potrebujes.
-
friendly_sutherland
ale nasiel len ci mi staci uviest pri b-ochrana osoby a majetku a na skupinu c-vykon zamestnania
lebo potvrdenie od zamestanavatela mam
-
Peter Elektro
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 16 years 1 month
- Kontaktovať používateľa: