ZP skupina F
-
elegant_sammet
Caute, mam taku otazku, ked ziadam o ZP prvy krat a chcem si rovno zaziadat aj o Fko (pre nizsie spominane dovody, zbieranie nabojov atd), treba prilozit k ziadosti o ZP okrem roznych inych papierov aj knizku "Záznamová kniha evidencie streliva do zbraní kategórie A až C - 06 051 0" ? Alebo to staci az po skuske..
Dakujem !
Dakujem !
-
Wildcat_Hendrix
- prispievateľ
- Registered for: 17 years 8 months
Len nepochopim jednu vec na Fku:
Zbieram naboje,som clenom zberatelov streliva na slovensku..
Idem na burzu..Pokupim co sa mi paci a nahle zbadam napr 20x102 alebo naboj vz43(dajme tomu ze ma priebojno zapalnu gulu) plne funkcny no nemozem si ho kupit lebo som si nezaplatil 100euro za blby zdrap papiera ktory sa vola vynimka na vojenske strelivo a tym padom chlapik mi ho nepreda..To je na porazenie!!
Naco vlastne zberatel potrebuje vynimku na taketo strelivo ked ma spravenu skupinu F??
Zbieram naboje,som clenom zberatelov streliva na slovensku..
Idem na burzu..Pokupim co sa mi paci a nahle zbadam napr 20x102 alebo naboj vz43(dajme tomu ze ma priebojno zapalnu gulu) plne funkcny no nemozem si ho kupit lebo som si nezaplatil 100euro za blby zdrap papiera ktory sa vola vynimka na vojenske strelivo a tym padom chlapik mi ho nepreda..To je na porazenie!!
Naco vlastne zberatel potrebuje vynimku na taketo strelivo ked ma spravenu skupinu F??
-
inspiring_panini
-
Wildcat_Hendrix
- prispievateľ
- Registered for: 17 years 8 months
Zberatelov neni na slovensku vela(teda spon si myslim) aj tych treba osklbat..ved do statnej pokladne sa zmesti..Zoidberg37 napísal:Wildcat: z tvojho koníčku štát de facto nič nemá, plus si ešte potencionálne nebezpečný, tak ťa aspoň treba poriadne podojiť, čo na tom nechápeš? Ideálne by bolo keby si sa zaradil do stáda a pozeral joj na hnojke či hnoj na jojke či ako to je.
-
bus driver
- častý prispievateľ
- Registered for: 14 years 5 months
www.sevt.sk
Podla ich stranky maju 3 predajne v Trnave, zajdi tam a objednaj si ju. Ak nebudu ochotni, objednaj si ju priamo na infolinke. Len si to neskor over, ci Ti ju aj naozaj poslali. Ja som cakal 2 tyzdne od objednavky, potom som im zavolal, ze som nic nedostal a teta na telefone zistila, ze oni to vobec ani neodoslali, ze asi zabudli. Taky typicky slovensky pristup k zakaznikovi
.
Podla ich stranky maju 3 predajne v Trnave, zajdi tam a objednaj si ju. Ak nebudu ochotni, objednaj si ju priamo na infolinke. Len si to neskor over, ci Ti ju aj naozaj poslali. Ja som cakal 2 tyzdne od objednavky, potom som im zavolal, ze som nic nedostal a teta na telefone zistila, ze oni to vobec ani neodoslali, ze asi zabudli. Taky typicky slovensky pristup k zakaznikovi