Nehovorim nic konkretne, len vo vseobecnosti:
je "milion" dalsich vyhod a roznych inych "benefitov", ako len a len "igelitky s proviziami" ...
Verim, ze mi rozumies.
Dnes hlasili komunitne sirenie v BA.Gunslinger napísal:U nas je ale oznacenie 'komunitne sirenie' strasiak ktoremu sa vyhybame (pretoze potom by bolo potrebne zaviest prisnejsie opatrenia)
Niekde som cital - uz neviem kde, ale ked budes moc chciet, skusim dohladat (bol to nejaky clanok v AJ) - ze sa jeden coronavirus uz testoval na prenosnost hmyzom - konkretne muchami. Nebol to ale SARS-CoV-2, ale nejaky iny. A v labaku im vyslo, ze to mozne je. Ide o tzv. mechanicky prenos, cize virus sa "nalepi" na telo hmyzu, nie o prenos sposobeny bodavym hmyzom (ako napr. v pripade malarie, ci trypanozomy). Pisali tam o radovo jednotkach hodin, pocas ktorych ten virus prezival na tele much. Ale ako uz pisal Guns - zatial sa nic take v suvislosti so SARSom nepotvrdilo.greenie napísal: Tak ako, mozu muchy prenasat aj koronavirus na COVID 19 ?
NTS na svojej stranke roky publikuje instrukcie ohladom zapadonilskej horucky.Zlomizub napísal:Mna prekvapil test na Zapadonislku horucku pri darovani krvi ...
Nie som anatóm, takže neviem, ale ja osobne si špachtlu do hlavy cez nos nenechám narvať, mám na to dôvod. 2 x som absolvoval septorinoplastickú operáciu nosa v UVN, ani teraz nemám 100% priechodné dýchanie cez nos, takže na mne budú musieť vyskúšať niečo iné, niečo naozaj revolučné.arminius napísal:"Martin Jakubec
Stop špachtlám do nosa ktoré Vám prepichnú najdôležitejšiu membránu v tele na zastavenie vstupu cudzích infektov a vírusov vrátane COVID19, po ktorej vzniká autoimúnny proces získania vírusu pomocným narušením filtra z ktorého vznikajú závažné komplikácie u pacienta a štatistické body pre poisťovňe, farmaceutické spoločnosti obchodujúce s ľudským zdravím.... "
https://www.topky.sk/cl/100313/1958199/ ... iD3byxSW74
Tak toto je už iný materiál...![]()
![]()