EFMJ - informácie, skúsenosti
Zoid: nie EFMJ v .40 minuly rok neboli na Slovensko dovezene. Doviezli sa len .45 ACP a kedze ich bolo len par kusov okamzite zmizli. Teraz by to uz malo byt OK a ja netrpezlivo cakam na telefonat od Frana, ze tie Guard dogy v .40 S&W maju na predajni. Okamzite kupim par krabic aj do zasoby
Inak nema niekto znameho na KEU, aby sa ho po priatelskej linke spytal, co si mysli o legalnosti tohto streliva na nosenie? Ja tam naozaj ziadnu dutinu nevidim, vyrobca ma na stranke pri danej municii doslovne napisane, ze ide o NON HOLOWPOINT design, ale predsa pripadny posudok robia oni.
Inak nema niekto znameho na KEU, aby sa ho po priatelskej linke spytal, co si mysli o legalnosti tohto streliva na nosenie? Ja tam naozaj ziadnu dutinu nevidim, vyrobca ma na stranke pri danej municii doslovne napisane, ze ide o NON HOLOWPOINT design, ale predsa pripadny posudok robia oni.
Tak chalani 40-tkari ktory idete k Franovi na stretnutie Legisu, musite, proste MUSITE do pana Frana hucat, nech konecne dovezie ku nam Guard dogy aj v .40tke Vyhovorky ze sa do EU nedovazaju nebrat na vedomie, v Rakusku sa kupit daju.
Ak to nevide ani tento rok, tak prisambohu sa s Rastom z Aresu dohodnem na vyrobe obmedzenej serie nehomogenneho naboja v .40-tke. Nosit FMJ-cka mi pride ako plytvanie potencialu tohoto kalibru.
Ak to nevide ani tento rok, tak prisambohu sa s Rastom z Aresu dohodnem na vyrobe obmedzenej serie nehomogenneho naboja v .40-tke. Nosit FMJ-cka mi pride ako plytvanie potencialu tohoto kalibru.
-
inspiring_newton
konecne sa podarilo EFMJ 9mm Luger Federal Guard Dog 6,8g/105gr
na sklade v GDU /KE/

http://www.zbrane-ke.sk/product_info.ph ... ts_id=4598
na sklade v GDU /KE/
http://www.zbrane-ke.sk/product_info.ph ... ts_id=4598
Naposledy upravil/-a inspiring_newton v 18 Mar 2013, 15:25, upravené celkom 1 krát.
-
inspiring_newton
-
inspiring_newton
Naposledy upravil/-a inspiring_newton v 18 Mar 2013, 15:21, upravené celkom 1 krát.
-
inspiring_newton
Na strelci T&T v BA maju Guard Dog v Lugri a v 40.
Ak som si dobre zapamatal tak Luger 1,4 E/ks.
Ak som si dobre zapamatal tak Luger 1,4 E/ks.
-
drescenter
- občasný prispievateľ
- Registered for: 13 years 1 month