Návrh novely zák. č. 190/2003 #1

miro285
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 3 months

Príspevok od používateľa miro285 »

Čo znamená ale zaoberal? Že sa vôbec na to pozrie, aha, hromadná pripomienka, delete. Alebo?
inspiring_murdock

Príspevok od používateľa inspiring_murdock »

chlapi jak pozeram teraz spravy ked to takto dalej pojde s vladou ze sa budu viacej hadat a bit vonku tak to neschvalia tak skoro :D
DUSO
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa DUSO »

Borisko69 napísal:Súhlasím so všetkými negatívnymi ohlasmi na pripravovanú nezmyselnú novelu Zákona o zbraniach a strelive, hlavne v časti, ktorá sa týka zbraní upravených na streľbu jednotlivými ranami, ktoré sú odvodené, alebo aj dokonca podobné (čo to je?) zbraniam automatickým. Sám vlastním pištoľ CZ 91S, ktorá je vlastne upravený Skorpion na streľbu jednotlivými ranami v kalibri 9 mm Br. krátky a používam ho na športovú streľbu. Podľa názorov, ktoré som si prečítal "spadne" aj táto pištoľ do kategórie, ktoré majú byť zakázané. Preto som sa pridal k hromadnému pripomienkovaniu a vyzývam všetkým, ktorých sa tento pripravovaný paškvil týka, aby sa pridali. Dlhé roky sme boli ako barani, nebuďme nimi ďalej. Domáce, či krčmové frfľanie k ničomu nevedie, treba sa do veci oprieť, lobovať a možno zvážiť formu petície a podobne.
Boris tu o tom debatujeme uz skoro tyzden. Nemusis agitovat ale priloz ruku k dielu pri ziskavani podpisov.
Naposledy upravil/-a DUSO v 09 Sep 2010, 22:15, upravené celkom 1 krát.
friendly_merkle

Príspevok od používateľa friendly_merkle »

To som rád, že som Ťa pobavil. Sranda musí byť, aj keď dedka vešajú, nie? Ale vážne. AK vieš ešte o ďalších akciách proti tejto populistickej novele, okrem hromadnej pripomienky Legis Telum Združenie vlastníkov strelných zbraní, daj vedieť. Rád sa pripojím. Táto moja výzva platí aj pre ďalších účastníkov fóra. :!:
inspiring_faraday

Príspevok od používateľa inspiring_faraday »

MadDog napísal:Pri vypisovaní údajov PSČ som zadal 08001 a Prešov mi nevyhodilo, ale dedinu pri Prešove. Bude to platné?
Neviem co je to za blbost,ale ani moje mesto mi tam neponuka,skusal som vsetky mozne psc. :?
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

Tak to sledujem na webe a z Trenčína zatial ziadni signatari. Neviete preco je to tak ?
Používateľov profilový obrázok
Igoca
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 1 month
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Igoca »

BKSL napísal:Tak to sledujem na webe a z Trenčína zatial ziadni signatari. Neviete preco je to tak ?
Borisko69 napísal:
Súhlasím so všetkými negatívnymi ohlasmi na pripravovanú nezmyselnú novelu Zákona o zbraniach a strelive, hlavne v časti, ktorá sa týka zbraní upravených na streľbu jednotlivými ranami, ktoré sú odvodené, alebo aj dokonca podobné (čo to je?) zbraniam automatickým. Sám vlastním pištoľ CZ 91S, ktorá je vlastne upravený Skorpion na streľbu jednotlivými ranami v kalibri 9 mm Br. krátky a používam ho na športovú streľbu. Podľa názorov, ktoré som si prečítal "spadne" aj táto pištoľ do kategórie, ktoré majú byť zakázané. Preto som sa pridal k hromadnému pripomienkovaniu a vyzývam všetkým, ktorých sa tento pripravovaný paškvil týka, aby sa pridali. Dlhé roky sme boli ako barani, nebuďme nimi ďalej. Domáce, či krčmové frfľanie k ničomu nevedie, treba sa do veci oprieť, lobovať a možno zvážiť formu petície a podobne.

===
DUSO
Boris tu o tom debatujeme uz skoro tyzden. Nemusis agitovat ale priloz ruku k dielu pri ziskavani podpisov.

???
Branko, prilož i TY ruku k dielu.
Vďaka
Igor
:wink:
friendly_joliot

Príspevok od používateľa friendly_joliot »

len pre uistenie, je ziaduce podpisat aj harok aj podporit online hromadnu pripomienku?
Panzer
Administrátor
Registered for: 18 years 11 months

Príspevok od používateľa Panzer »

Igoca
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 1 month
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Igoca »

áno je , pretože jedno nevylučuje druhé :wink:
MadDog
občasný prispievateľ
Registered for: 18 years 6 months

Príspevok od používateľa MadDog »

to: ondro
Ja som to normálne prepísal a dal uložiť zmeny v profile.
Naposledy upravil/-a MadDog v 09 Sep 2010, 23:33, upravené celkom 1 krát.
friendly_joliot

Príspevok od používateľa friendly_joliot »

Panzer napísal:to kenaiwolf

Už to tu je:
http://www.webforum.sk/viewtopic.php?p=71349#71349
Dakujem, chcel som to este potvrdit.
telra
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 10 months

Príspevok od používateľa telra »

hodil som ziadost o podporu u nas na newsy na intraku, citanost par 100 ludi tak dufam ze aspon par jedincov to neodignoruje.....
Legis Telum
prispievateľ
Registered for: 15 years 9 months

Príspevok od používateľa Legis Telum »

Vzhľadom na to, že mnohí z návštevníkov fóra môžu mať problémy so zaregistrovaním a podporením elektronickej podoby hromadnej pripomienky (nie všetci sú v tejto oblasti pokročilí) pripravil som na Borisov impulz jednoduchý postup s obrázkami. Zvládne to samozrejme každý. Jedinou podmienkou je mať prístup na email.

Kliknite na lištu

Obrázok
Legis Telum
prispievateľ
Registered for: 15 years 9 months

Príspevok od používateľa Legis Telum »

AKI napísal:to atr30:
Trnava v predajni Sagitarius v centre + poľovnícka strelnica Štrky

Kto zbera harky v Trnave a dokedy? Obchodnik u Sagitariusa mi to nevedel povedat.
siver napísal:NZ - podpísané hárky môžete zaniesť zajtra do 17:00 - predajňa BUNKER 94001, kde ich vyzdvihnem. Pozor spomínanná predajňa je v sobotu zavretá. Ak hárky nemáte, tak sa tam môžete ísť podpísať.
Ak to nestíhate, kontaktujte priamo mňa. Ja ich potom zoberiem v nedeľu kam bude treba (TT, BA ...)
Chalani, kto to bude v nedeľu zbierať v TT? Mohol by som tie podpisy zobrať k Vám, nemusím sa trepať do BA :wink:
Trnavu vyzdvihnem ja. Bývam neďaleko Sagitariusu. Dnes som chcel inštruovať na predajni no z kolečka po Bratislave som sa vrátil po záverečnej + ako napriek bola dnes aj strelnica zavretá. Zajtra tam idem priamo z práce bez zastavovania sa + idem na strelnicu. Chcem dohodnúť spôsob prevzatia hárkov u majiteľa. Na nedeľu. To budú aj podpisy zo strelnice a z klubu ktorý som dnes zásobil hárkami.

V prípade potreby vyzdvihnúť cez víkend hárky v Trnave a Piešťanoch kontaktujte priamo mňa. 0903 663 686 Už evidujem niekoľko ľudí čo sa mi telefonicky ozvali.
Napísať odpoveď

Návrat na "Zákon o zbraniach"