Návrh novely zák. č. 190/2003 #1
-
inspiring_murdock
Boris tu o tom debatujeme uz skoro tyzden. Nemusis agitovat ale priloz ruku k dielu pri ziskavani podpisov.Borisko69 napísal:Súhlasím so všetkými negatívnymi ohlasmi na pripravovanú nezmyselnú novelu Zákona o zbraniach a strelive, hlavne v časti, ktorá sa týka zbraní upravených na streľbu jednotlivými ranami, ktoré sú odvodené, alebo aj dokonca podobné (čo to je?) zbraniam automatickým. Sám vlastním pištoľ CZ 91S, ktorá je vlastne upravený Skorpion na streľbu jednotlivými ranami v kalibri 9 mm Br. krátky a používam ho na športovú streľbu. Podľa názorov, ktoré som si prečítal "spadne" aj táto pištoľ do kategórie, ktoré majú byť zakázané. Preto som sa pridal k hromadnému pripomienkovaniu a vyzývam všetkým, ktorých sa tento pripravovaný paškvil týka, aby sa pridali. Dlhé roky sme boli ako barani, nebuďme nimi ďalej. Domáce, či krčmové frfľanie k ničomu nevedie, treba sa do veci oprieť, lobovať a možno zvážiť formu petície a podobne.
Naposledy upravil/-a DUSO v 09 Sep 2010, 22:15, upravené celkom 1 krát.
-
friendly_merkle
To som rád, že som Ťa pobavil. Sranda musí byť, aj keď dedka vešajú, nie? Ale vážne. AK vieš ešte o ďalších akciách proti tejto populistickej novele, okrem hromadnej pripomienky Legis Telum Združenie vlastníkov strelných zbraní, daj vedieť. Rád sa pripojím. Táto moja výzva platí aj pre ďalších účastníkov fóra. 
-
inspiring_faraday
-
inspiring_kepler
Borisko69 napísal:BKSL napísal:Tak to sledujem na webe a z Trenčína zatial ziadni signatari. Neviete preco je to tak ?
Súhlasím so všetkými negatívnymi ohlasmi na pripravovanú nezmyselnú novelu Zákona o zbraniach a strelive, hlavne v časti, ktorá sa týka zbraní upravených na streľbu jednotlivými ranami, ktoré sú odvodené, alebo aj dokonca podobné (čo to je?) zbraniam automatickým. Sám vlastním pištoľ CZ 91S, ktorá je vlastne upravený Skorpion na streľbu jednotlivými ranami v kalibri 9 mm Br. krátky a používam ho na športovú streľbu. Podľa názorov, ktoré som si prečítal "spadne" aj táto pištoľ do kategórie, ktoré majú byť zakázané. Preto som sa pridal k hromadnému pripomienkovaniu a vyzývam všetkým, ktorých sa tento pripravovaný paškvil týka, aby sa pridali. Dlhé roky sme boli ako barani, nebuďme nimi ďalej. Domáce, či krčmové frfľanie k ničomu nevedie, treba sa do veci oprieť, lobovať a možno zvážiť formu petície a podobne.
===
DUSO
Boris tu o tom debatujeme uz skoro tyzden. Nemusis agitovat ale priloz ruku k dielu pri ziskavani podpisov.
???
Branko, prilož i TY ruku k dielu.
Vďaka
Igor
-
friendly_joliot
-
friendly_joliot
Dakujem, chcel som to este potvrdit.
- Legis Telum
- prispievateľ
- Registered for: 15 years 9 months
Vzhľadom na to, že mnohí z návštevníkov fóra môžu mať problémy so zaregistrovaním a podporením elektronickej podoby hromadnej pripomienky (nie všetci sú v tejto oblasti pokročilí) pripravil som na Borisov impulz jednoduchý postup s obrázkami. Zvládne to samozrejme každý. Jedinou podmienkou je mať prístup na email.
Kliknite na lištu

Kliknite na lištu

- Legis Telum
- prispievateľ
- Registered for: 15 years 9 months
AKI napísal:to atr30:
Trnava v predajni Sagitarius v centre + poľovnícka strelnica Štrky
Kto zbera harky v Trnave a dokedy? Obchodnik u Sagitariusa mi to nevedel povedat.
Trnavu vyzdvihnem ja. Bývam neďaleko Sagitariusu. Dnes som chcel inštruovať na predajni no z kolečka po Bratislave som sa vrátil po záverečnej + ako napriek bola dnes aj strelnica zavretá. Zajtra tam idem priamo z práce bez zastavovania sa + idem na strelnicu. Chcem dohodnúť spôsob prevzatia hárkov u majiteľa. Na nedeľu. To budú aj podpisy zo strelnice a z klubu ktorý som dnes zásobil hárkami.siver napísal:NZ - podpísané hárky môžete zaniesť zajtra do 17:00 - predajňa BUNKER 94001, kde ich vyzdvihnem. Pozor spomínanná predajňa je v sobotu zavretá. Ak hárky nemáte, tak sa tam môžete ísť podpísať.
Ak to nestíhate, kontaktujte priamo mňa. Ja ich potom zoberiem v nedeľu kam bude treba (TT, BA ...)
Chalani, kto to bude v nedeľu zbierať v TT? Mohol by som tie podpisy zobrať k Vám, nemusím sa trepať do BA
V prípade potreby vyzdvihnúť cez víkend hárky v Trnave a Piešťanoch kontaktujte priamo mňa. 0903 663 686 Už evidujem niekoľko ľudí čo sa mi telefonicky ozvali.