HK P30 - prakticke skusenosti
-
elegant_shaw
som toho istého názoru ako Maroš, mám p30 a ešte nikdy, opakujem, nikdy sa mi nezasekla a to som z nej vystrelil strelivo rôznych značiek, dokonca v poslednom čase strieľam prebíjané a ide to ako po masle. robil som s kolegom, čo má tiež p30 test, kedy sme vystrieľal 100 nábojov ihneď po sebe, bez akejkoľvek pauzy, snáď len, pri prebíjaní a ani najmenšie zaváhanie. jedno video ma určite neodradí.
O tomto tvrdí HK, že min. USP to pri testovaní zvládla. Neviem, možno áno, možno je to len reklama jak pri G. Možno by to zvládla aj tá P30, keby skutočne šlo o piesok a nie o piesok pomiešaný s najrôznejším sajrajtom.
Je určite rozdiel v tom, aké zrno sa chytí medzi pohyblivé časti. A tiež sa domnievam, že veľa záleží od použitého mazadla. Ak sa naň naviažu zrnká piesku, môžu vytvoriť zlepenec spôsobujúci veľké nepríjemnosti a zatiaľ, čo z nenamazanej zbrane by väčšina piesku vypadla, tu to môže mať negatívny vplyv na funkčnosť zbrane.
Je určite rozdiel v tom, aké zrno sa chytí medzi pohyblivé časti. A tiež sa domnievam, že veľa záleží od použitého mazadla. Ak sa naň naviažu zrnká piesku, môžu vytvoriť zlepenec spôsobujúci veľké nepríjemnosti a zatiaľ, čo z nenamazanej zbrane by väčšina piesku vypadla, tu to môže mať negatívny vplyv na funkčnosť zbrane.
-
friendly_grothendieck
Nedavno sme mali na strelnici kurz. Simulovali sme rozne situacie a jedna z nich bola spadnutie na zem po odsoteni a strelba z tejto pozicie. Bola to prasna srelnica...bola to asi kedysi baňa. Bol tam jemny piesok a prach. Zbrane boli ufulane a zaprasene. Nebolo mi vsetko jedno, ked som mal z mojej P30L nasledne strielat. No vydrzala to bez jedinej chyby a bez poskrabania zaveru. Taktiez G-cka boli bezproblemove. No CZ-ta co mal chalanisko sa zasekla a zaver neslo pohnut ani do predu ani do zadu. Dost tomu dopomohlo aj to, ze zbrane neboli vycistene, pretoze sme koncili dost neskoro a boli sme unaveny. Boli len naolejovane a prach sa lepil kde to len slo. Preto ked pojdem nabuduce strielat , tak maximalne s naolejovanymi kolajnickami. A ANI TO MOZNO NIE
-
friendly_chatterjee
-
eloquent_perlman
-
friendly_chatterjee
-
eloquent_perlman
Ja som ju dnes kupoval v BB a za 803€ v cene nylonove puzdro na sponu do vnutra nohavic a krabicka 50 ks lukrativneho streliva..Rozmyslal som aj nad USP Compact, ale ten mi nesedel dobre v ruke..Je tu niekto z MT a okolia kto ma HK cka..este nejake fajne najlepsie kozene puzdro zohnat..Inak ake najlepsie strelivo na zastrel, ale v rozumnej cene odporucate?
ja som kupil plastak Fobusa s padlom tu polovicnu verziu /neviem ako sa to presne vola/ je to origo na Spring. XD cko ale HK cko P 30L don sadne ako rit na serbel za mna spokojnost nosim aj na strelnicu aj do ulice.
Už sa opakujem, ale Sickinger je výborný. USP nosím v Lightningu a je to úplne dokonalé púzdro na nosenie. Výborne drží zbraň, tlačí ju k telu, ale napriek tomu sa z neho veľmi dobre tasí. Len pozor na predajcov, ktorí ťa s vážnou tvárou budú presvedičať, že si môžeš zobrať kludne púzdro na mloka alebo Siga a bude aj na Hecklera!
-
eloquent_perlman
-
inspiring_ramanujan
http://pistol-training.com/archives/2239
test bude pokračovať do 100 000 zatial je v pohode
75.000 nabojov
10 odstávok, 0 poruchy, 4 diely rozbitie
test bude pokračovať do 100 000 zatial je v pohode
75.000 nabojov
10 odstávok, 0 poruchy, 4 diely rozbitie