https://www.novinky.cz/domaci/clanek/zi ... m-40313332
Cesi,ktori nemaju kde zohnat zdravotnicky matros,ktory ich ''prezierava'' vlada odpalila cinanom budu bohovsky radi,ked dostanu kompenzaciu za zrusene hry...
Súhlas.peterson napísal: Na rozdiel od našich predstaviteľov RUVZ a MZ SR, ktorí dokazujú, že sú nekompetentní.
Mylis sa!Do ciny nesiel stary matros,ale potrebny pre domacich a siel tam preto,lebo babis neustal kecy idiotov,slnieckarov a pometencov bez pudu sebazachovy.ktori mu nadavali do sebeckych svini a ktori si myslia,ze virus do ciech nedorazi...lebo,vsak minister hovoril.....peterson napísal:starý materiál išiel do Číny, vláda nakúpi kvantá nového. Alebo sa mýlim??
aj tie uz asi dosli lebo som tam nikoho nevidel ked som prechadzal tam aj spat...Gunslinger napísal:... a na hraniciach rozdavaju letaky...
Gunslinger
V Taliansku maju 2500 pripadov a 79 mrtvych (len dnes 27). To je stale cez 3%.dantes napísal:Niekde som cital, ze virus v europe uz nema taku letalitu ako v pripade cinskych/azijskych pripadov, ale este bola (aj je) mala baza na nejake plosne konstatovanie
Ja som to pochopil tak ze sa vylieceny moze opatovne nainfikovat = nakazit od niekoho ineho.dantes napísal: .. su spravy, ze vylieceni sa nakazili opat. Treba tomu rozumiet tak, ze tito sa sice vyliecili ale nevytvorili si voci virusu imunitu a tak dostali nakazu znova, alebo u nich po zdanlivom vylieceni prepukla choroba opat sama od seba?
Nazorny priklad, kam vedie salamisticky pristup statu k nakaze - 466 nových prípadov. len tak mimochodom, v Lombardii tvoria 10% nakazených práve zdravotníci.d-s napísal: V Taliansku maju 2500 pripadov a 79 mrtvych (len dnes 27). To je stale cez 3%.
To nevyzera na zjemnenie.
Toto mas odkial? Nejaky serioznejsi zdroj daj.Gunslinger napísal: Aktualne vladne nariadenia aby majitelia pustali v prazdnych fabrikach klimatizacie a stroje naprazdno (cinskym cislam uz nikto neveri, takze Wall Street sleduje sekundarne indikatory - spotrebu elektriny, dopravne zapchy, ci znecistenie ovzdusia, lenze vo Wuhane a mnohych inych oblastiach teraz vzduch znecistuju len krematoria ktore bezia naplno - vid link od lovca...).
Gunslinger
Prave teraz d-s dal rovnake cisla z Talianska ako bolo v Cine, cize cosi nad 3%.Gunslinger napísal: Uz zacinaju byt tiez dostupne prve 'ne-cinske' = uveritelne cisla (z Talianska, Japonska, Juznej Koreji), a tie teda moc ruzovo nevyzeraju.
Gunslinger