1.kolo Tekovskej ligy

inspiring_lederberg

Príspevok od používateľa inspiring_lederberg »

rob999 napísal:Keby ste si radsej kukli stage a k tomu sa vyjadrovali. Budete na modnej prehliadke a ci na preteku? :wink:
Ano to hovori ten co bude na IWE alebo sa plany zmenili?
:?: :wink:
Používateľov profilový obrázok
rob999
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years

Príspevok od používateľa rob999 »

Co rypes baletak? Jasne ze budem na IWE. Robim hostess v stanku SIG SAUER, prid sa pozriet :wink:
Igoca
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 11 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Igoca »

Akokoľvek sa snažím :roll: stále si myslím že som v téme sigsaver :twisted: Opravte ma ak sa mýlim :?:
Ňeňy o luskáči vlákno, xixixixixi :lol: :lol: :lol:
SIG1
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 11 months

Príspevok od používateľa SIG1 »

Ty si luskáč a na druhých to zvádzaš :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
inspiring_hamilton

Príspevok od používateľa inspiring_hamilton »

... Jóožef :D :lol: - vidíš to? podaktorí tu chodia a len rýpu , vidím, že si to zase odhalil........ :wink: :lol: 8)
SIG1
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 11 months

Príspevok od používateľa SIG1 »

Nemboj v Tekove ho chytím pod krk zatiahnem do bufetu a táááááák ho dopijem, že mu bude tri dni zle a potom uvidíme, či bude vŕŕŕŕŕtať luskáč jeden :twisted: :twisted: :roll: :roll: :twisted: :twisted: 8) 8) 8)
inspiring_lederberg

Tato sigsauer mafia sa mi prestava pacit :D vsade su :lol:

rob999...
Viem ze od kedy si skromny si uz uplne dokonaly ale myslim ze s.s. (sig sauer) ma aj lepsie moznosti na hostesku :wink:

SIG1... suhlasim ty odtiahnes do bufetu igocu a ja odtiahnem Biondu 8)
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

nic v zlom hosi...

ale mam pocit ze sa WFC posuva presne smerom, kde ma to prestane bavit :(

Zacal som na tie sutaze chodit so zbranou, ktoru denne nosim a dovod bol potrenovat si jej pouzivanie aj v inych situaciach nez je klasicke staticke dierkovanie papiera v ColtClube. Cim viac strelcov z pelotonu zacne pouzivat sportove specialy namiesto beznych kverov co denne nosia (nepoznam nikoho co by nosil X-five na opasku) straca nejake vyhodnocovanie pre mna vypovednu hodnotu.
Je to ako by sme si najprv zorganizovali pretek na okruhu , niekto by prisiel s rodinnym kombikom, s ktorym cez tyzden vozi deti do skolky a niekto si kupi zavodne auto, na okruhu dosiahne skvely cas, ale ziskane navyky su mu v bezny den naprd , pac do roboty jazdi v podobnom kombiku ako ja :lol:

Toto nebola kritika , len take moje skromne zamyslenie nad vyvojom
yarco
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

Jj, vyvoj nezastavis, clovek je sutazivy tvor :roll: Vid. povodne versus sucasne IPSC.

Btw. podobne otazky a problemy dnes riesia aj bratia Cesi v ich LOS-e, kde su tiez trendy posuvat to z praktickej obrannej roviny do tej viac sportovej. Zatial sa tomu myslim uspesne brania.

Ale neboj, poznam este minimalne jedneho, co tam nebude chodievat s full-size hi-cap vyladenym specialom :wink:
pištoľníčka
prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 5 months

Príspevok od používateľa pištoľníčka »

:roll: fíha? No neviem...mam lepší vykon s x5 nez s P226,ale žeby az o tolko? ;) neviem,nechcem nikoho uraziť ale mam pocit ze je tam este jeden dôležitý medzikus;)
inspiring_liskov

pistolnicka, lenze my s Yarcom chodime s Glockom26 :) ani S226 ani X-five...
sutazim s tym co denne nosim
Rasto
expert
Dátum registrácie: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa Rasto »

Roman neplac a nadalej rob co ta bavi s tym co potrebujes.
Ved snad si nechces nechat ujst i tohto rocnu cenu na WFC vyhodnoteni :lol:
inspiring_liskov

Rasto, praveze necham. Chystam sa pustit G26 do sveta a s jednoradakom na 6 nabojov by boli pre mna aj najkratsie stage prilis dlhe.
Kvoli blbnutiu 5x do roka si nebudem kupovat dalsiu zbran, ktoru by som nenosil a nebudem si rozdrbavat ruky treningom s 2 uplne odlisnymi zbranami.
Pre mna je primarne zvadanie obrannej zbrane, na ktoru su ine naroky ako na sutazny special. WFC bola fajn zabava a skusenost ale asi sa tento rok nase cesty rozidu :lol:
add
prispievateľ
Dátum registrácie: 22 years 10 months

Príspevok od používateľa add »

->roman

Nechcem si prihrievat polievocku, ale tomu co popisujes presne zodpovedaju sutaze SAOS. Bol si uz na niektorej?
Aj ja som definitivny priklon WFC smerom k IPSC nijako nevital,ale kedze rozhoduje vacsina tak mi nezostalo nic ine len sa prisposobit aj vybavou. Ale srdcova zalezitost aj tak zostava SAOS :-)
inspiring_lederberg

Temu smerovania WFC radsej riesme v prislusnom vlakne (WFC Pokec) ked uz nam bolo po dlhom case vytvorene...
Napísať odpoveď

Návrat na "Súťaže"