Úpravy
Dnes doobeda mi zasielku z glockshopu.cz v poriadku dorucili.
Ahojte,
pozeral som na záslepky pažbe pre Glock 19 gen 4, a najviac sa mi páči od firmy Glockmeister, lebo vyzerá ako keby bola vyrobená z identického materiálu a farby ako je pažba. Nenašiel som ale žiadny seriózny obchod kde by ju mali v ponuke.
Najlepšiu cenu na záslepku majú v BW ARMS za 1,79.-EUR, ale nemajú tam žiadnu fotku ako vyzerá alebo ako je uchytená.
Aké máte záslepky, a ktorú by ste mi odporúčili? Prípadne kde objednať.
Ďakujem Vám za rady
pozeral som na záslepky pažbe pre Glock 19 gen 4, a najviac sa mi páči od firmy Glockmeister, lebo vyzerá ako keby bola vyrobená z identického materiálu a farby ako je pažba. Nenašiel som ale žiadny seriózny obchod kde by ju mali v ponuke.
Najlepšiu cenu na záslepku majú v BW ARMS za 1,79.-EUR, ale nemajú tam žiadnu fotku ako vyzerá alebo ako je uchytená.
Aké máte záslepky, a ktorú by ste mi odporúčili? Prípadne kde objednať.
Ďakujem Vám za rady

Nie som si isty, ze je to ten isty produkt, ktory chces kupit. Pokial sa pamaatam dobre, tak od Glockmeisteru zaslepka stala nejakych +-15€.
ja mám záslepku z BWARMS za tých cca 1,80 eur a je uplne pohode, akurát že je s očkom na závesnú šnúru, čo mi ešte viac vyhovuje a je to origo Glock záslepka
@Mesi - viem že stojí až okolo 15.-EUR, len od výrobcu sa nedá objednať na Slovensko. Tu som našiel 2 obchody čo ju ponúkali, ale mali popis že predávajú záslepku pre gen 4 a na fotkách mali gen 1-3, tak si nie som si istý čo by mi poslali, a nemám sa chuť doťahovať s nejakým e-shopom.
@luco - prosím ťa, neurobíš nejaké foto?
Ďakujem
@luco - prosím ťa, neurobíš nejaké foto?
Ďakujem

Ďakujem. Noo, po pravde neviem. Podľa foto sa dosť líši od ostatných. Ale cena je oproti ostatným neporovnateľná.
cena je fakt neuveritelna. Za tu cenu to ani nevytlacim na 3d tlaciarni.
Za tú cenu si ju asi objednám a budem zháňať záslepku od Glockmeisteru ktorá sa mi neskutočne páči. Ak by ich náhodou niekto objednával, tak mám záujem 
@Mesi - máš 3D tlačiareň a tlačíš si nejaké doplnky?
Ináč predajca BW ARMS mi poslal detailnejšie fotky tej záslepky, tak ich vám tu pripájam.
Pekný deň

@Mesi - máš 3D tlačiareň a tlačíš si nejaké doplnky?
Ináč predajca BW ARMS mi poslal detailnejšie fotky tej záslepky, tak ich vám tu pripájam.
Pekný deň

Chceš to primárne kvôli dizajnu alebo naozaj používať s poistnou šnúrou?
Lebo pre ten druhý prípad tá konštrukcia u mňa moc dôvery nebudí.
Lebo pre ten druhý prípad tá konštrukcia u mňa moc dôvery nebudí.
Ja chcem záslepku od Glockmeister. O tejto Glokáckej uvažujem len ako o dočasnej záslepke pokiaľ nezoženiem záslepku od Glockmeister. Predpokladám že keď sa jedná o originál od Glocku, tak s konštrukciou by nemal byť určite žiadny problém. A šnúru určite nechcem.
ma ta zaslepka aj prakticky vyznam?
pozeram, ze ten Glockmeister je za smiesne peniaze, len si treba dat pozor ci kupit pre IN-BOX verziu alebo pre vymenitelny chrbat...
O niečo znižuje riziko závady pri prebíjaní (formuje vstup na zadnú stenu šachty) a tiež znižuje šancu, že si občas bachnem prst o tú ostrú zadnú hranu.matus69 napísal:ma ta zaslepka aj prakticky vyznam?
Ale sú to len okrajové výhody, už pár rokov nosím bez záslepky (keďže som ju omylom predal) a žiadny problém sa nedostavil.
Zháňať dočasnú záslepku by bola pre mňa strata času a energie.
yarco - čo sa týka konštrukcie a kvality tej záslepky, tak môžeš byť v klude, skúšal som tu šnúru na tom a aj ked sa to možno nezdá, držalo to riadne, mykal som s tým o dušu